Boljonairs (Ole van der Lande)

Ben je op zoek naar meer financiele onafhankelijkheid? Ben je al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om een eigen online onderneming te starten, maar weet je niet precies hoe daarmee te beginnen? Als dat zo is dan ben je bij Boljonairs.nl op het juiste adres. Op deze educatieve site krijg je de juiste tools en educatie aangereikt om een schaalbare Bol ‘business’ te starten.

Door de cursus van Boljonairs.nl te volgen kom je onder andere te weten hoe je met de juiste kennis een winstgevende onderneming kunt starten. Het educatieve platform van deze site is daarom ook vooral bedoeld voor personen die hun e-commerce onderneming een ‘kickstart’ willen geven. 

Alle tools om een kick-start te hebben van je onderneming

Bij de cursus van Boljonairs.nl staan transparantie, ‘value driven’ en het hebben van impact centraal. De cursus is transparent en je weet als cursist dus ook precies waar je aan toe bent. Er is ook altijd iemand aanwezig die je bij kan staan met eventuele vragen, opmerkingen of als je gewoon hulp nodig hebt bij het verder inrichten van bijvoorbeeld je onderneming.

Je kunt bij Boljonairs.nl verder rekenen op bewezen methodes en een hands-on aanpak. Je hebt verder de garantie dat specifieke theorie aangeboden wordt die je direct kunt toepassen binnen je onderneming. Uiteindelijk moet de training van Boljonairs.nl impact hebben op de gehele bedrijfsvoering van je onderneming. Deze impact moet ook meetbaar zijn. Boljonairs.nl biedt je dus een complete educatieprogramma aan waar je van alles leert om een kick-start te hebben van je onderneming. De training heeft daarom betrekking op verschillende aspecten zoals het opzetten van een zaak tot het vinden van de juiste leveranciers daarvoor.

Boljonairs community 

Als lid van de Boljonairs community kom je ook in contact met andere gelijkgestemden van wie je kunt leren. Je wordt verder persoonlijk begeleid door personen die het traject met betrekking tot het starten van een onderneming reeds hebben doorlopen en tonnen omzet hebben gedraaid met e-commerce. Je komt dus in een community terecht waar je van elkaar kunt leren en waar je ook nog de nodige begeleiding krijgt bij de kick-start van je eigen onderneming.

Hoe ziet het Boljonairs model eruit? 

Het model van Boljonairs.nl bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. Er wordt daarbij gewerkt met leveranciers van Europa. Zij zorgen ervoor dat er sprake is van een model met geen of weinig risico's en je kunt daarmede een lange termijn onderneming starten met een specifieke brand. Je kunt dus zonder zorgen, zonder kapitaal en middels het Boljonairs model inkomsten genereren en als je het heel goed doet zelfs een enorme merk bouwen die je na een bepaalde tijd kunt verkopen.

Het leuke van dit model is dat je zelf je success bepaald. Je bepaald zelf hoeveel tijd je hierin stopt en kan daarmede je eigen baas uithangen. Je hoeft geen instructies op te volgen van anderen en je kunt op een andere manier wat betekenen in de maatschappij en voor de economie. Het is uiteraard de bedoeling dat je wel voldoende tijd stopt in je onderneming. Dit zal je op gegeven moment het beste resultaat opleveren.

Heb ik voor dit model een groot startkapitaal nodig?

Meestal als je start met een onderneming is het van belang dat je een groot bedrag hebt gespaard. Naast de reguliere kosten krijg je vaak genoeg ook te maken met onvoorziene kosten. Gelukkig is dat niet het geval als je werkt volgens het Boljonairs model.

Je hebt voor dit model geen groot startkapitaal nodig. Uiteraard is het altijd handig om wat op zij te zetten, maar super veel heb je niet nodig. Een paar honderden euro’s zouden al voldoende moeten zijn. Uiteraard moet je voor jezelf nagaan of de onderneming die je wilt starten inderdaad ook past in je leven en in lijn is met je levensstijl en ambitie. Twijfel je of dat het geval is, dan kun je gebruik maken van de gratis 1 op 1 coachingcall. Er wordt dan gekeken naar je persoonlijke situatie en op basis daarvan wordt een stappenplan uitgewerkt. Op die manier kun je dan uiteindelijk het beste resultaat neerzetten.

Bij de start van je onderneming moet je wel goed nadenken hoe je inhoud wil geven aan je retour beleid. Voor veel e-commerce ondernemers brengt het aspect van retourneren veel problemen met zich mee. Gelukkig is dat niet het geval bij Boljonairs. Deze organisatie heeft namelijk een eigen retour programma waar je als startende ondernemer gebruik van kunt maken en je jezelf daarmee niet drukt hoeft te maken. Daarnaast helpt het je ook de kosten hiervoor te minimaliseren.

Kan ik ook starten met een onderneming naast mijn voltijdse baan?

Het Boljonairs programma is dusdanig in elkaar gezet, dat je al dan niet met een voltijdse baan kunt starten met je eigen kick-start onderneming. De bedoeling is uiteraard dat je uiteindelijk je eigen baas wordt. Je krijgt daarbij de nodige ondersteuning en begeleiding bij het inrichten van je leven. Het doel hiervan is dat je moeiteloos en efficienter kunt werken en op basis daarvan ook betere prestaties kunt neerzetten. Aan de hand van je persoonlijke situaties kan ook steeds worden bekeken hoe je het best een vlotte start kunt maken met je onderneming.

Het Boljonairs traject

Uiteraard zul je je afvragen hoe het Boljonairs traject eruitziet. In het traject krijg je niet alleen de nodige persoonlijke begeleiding, maar je kunt ook vragen stellen aan gelijkgestemden die ook deel zijn van de community. Je krijgt verder een cursus aangeboden waarbij het complete model van A tot Z tot in de details wordt neergezet. Je leert, er is sprake van groepscoaching, je kunt gebruik maken van de 1 op 1 coaching op mindset en er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je ook gastlessen van succesvolle ondernemers en nog veel meer. Boljonairs.nl richt zich  bij het Boljonairs Educatie gedeelte op een transformatie in plaats van het bieden van slechts informatie.

Volg de exclusieve gratis training

Boljonairs biedt je de mogelijkheid om een exlcusieve gratis training te volgen. Deze leert je in drie stappen om een winstgevende Bol.com bedrijf te starten. Je hebt daarbij geen kennis, ervaring of startkapitaal nodig zoals dat meestal het geval is bij de opstart van bedrijven. Je krijgt daarbij een all- in oplossing. Deze is nodig om geld te verdienen op de automatische pilot. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de 99% volledige automatisering van Boljonairs.nl

Hoe kan ik mij opgeven voor de Boljonairs training?

Het is absoluut geen ingewikkeld process om je op te geven voor het Boljonairs programma. Je kunt je opgeven door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘start nu gratis’. Je kunt in het menu ook klikken op het tabje ‘educatie’. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waarna je kunt klikken op het tabje ‘naar de kick-starrt. In beide gevallen kom je op een nieuwe webpagina terecht waar je een gratis video te zien krijgt en je kunt voor de Biljonairs kick-start module kiezen, voor module 1 tot en met 4.

Het Boljnairs kick- start programma kost 47 euro. Hetzelfde bedrag betaal je ook voor module 1 tot en met 4. Module 1 staat stil bij het 100k Bol business framework en module 2 gaat over het fundament van jouw ondernemerschap. Module 3 heeft betrekking op strategieën en processen en module 4 gaat over de kickstart van jouw succes.

De site hanteert verder vier betaalmethoden. Je kunt afrekeken via Apple Pay, iDEAL, Creditcard of Bankcontact. Je kunt verder ook casestudies kopen. Het bedrag hiervoor bedraagt euro 29,95. In deze casestudy zie je enerzijds de strategie waarmee complete productcategorieën overgenomen kunnen worden  en domineren op Bol.com. Dit levert bakken met geld op.

Boljonairs educatie

Er zijn genoeg personen die zonder gedegen kennis van de een op de andere dag besluiten van start te gaan met een onderneming. Sommigen denken dat het hebben van voldoende kapitaal het enige is dat je nodig hebt om succesvol als ondernemer te zijn. Dat is echter niet helemaal waar. Je dient ook de kennis te bezitten om van je startup een succesvolle onderneming te maken. Anders is de kans groot dat je jarenlang zal zwoegen zonder ooit succesvol te worden of de financiele vrijheid te hebben die je beoogd te hebben met het starten van een onderneming. Boljonairs helpt jou van begin tot eind om een schaalbare online business neer te zetten.

Meer over Boljonairs

Boljonairs.nl heeft meer te bieden dan alleen een module met informatie hoe je een onderneming moet starten. Zo heb je bijvoorbeeld Boljonairs forwarding. Je krijgt hierbij hulp om alles in de buurt te kopen. Je kunt van het Boljonairs netwerk namelijk gebruik maken om in contact te komen met top kwaliteit leverancies. Hiermee kun je dit gedeelte gerust uit handen geven

Het Boljonairs fullfillment center

Dit centrum zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over de verzending van jouw producten. Tegen de laagste tarieven worden al je producten razendsnel geleverd. Ook retoureren kan Boljonairs je uit handen nemen door gebruik te maken van de Boljonairs retourservice. Je houdt er ook nog wat geld aan over.

Uiteraard zul je op gegeven moment moeten werken aan het hebben van een voorraad van de producten die je op de markt brengt. Je zult dus kapitaal moeten investeren, die niet een ieder direct bij de hand heeft. Maak daarbij gebruik van de mogelijkheden die Boljonairs funding biedt. Boljonair helpt je met dit funding programma eventuele financiele gaps te overbruggen.

Werkplek en administratie

Als je pas start met online ondernemen, dan zul je nog niet altijd direct over een kantoorruimte beschikken. Sommigen hebben de mogelijkheid om hun onderneming te starten in de zolderkamer en weer anderen niet. Gelukkig biedt Boljonair de mogelijkheid om een werkplek te huren. Dit geeft je onderneming ook een professionelere ‘look’.

Uiteraard zul je niet alleen een werkplek nodig hebben, maar in sommige gevallen ook een assistant. Ook hiervoor heeft Boljonairs een oplossing. Je zou het best in zee kunnen gaan met een van de virtuele assistenten van Boljonairs. Je hebt daarbij dus de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van goedkope, getrainde en ervaren virtuele assistenten.

Bij het bouwen van je website kun je verder ook gebruik maken van de diensten van Boljonairs designers. Deze weten je ecommerce te regelen en weten hoe Bol.com in elkaar zit.

Verder wordt ook aandacht besteed aan het logistieke. Dit is een essentieel onderdeel van elke e-commerce onderneming. Maar zonder ervaring en de juiste tools ga je hier al snel de mist in. Gelukkig heeft Boljonairs speciaal voor jou hun logistieke dienstverlening opgezet die deze problemen als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Zo regelt Boljonairs Forwarding alles omtrent de inkoop en verscheping van jouw producten tegen de laagst mogelijke tarieven. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van  een exclusieve netwerk van top kwaliteit leveranciers. Boljonairs kan ook voor de opslag, het inpakken en de verzending van al jouw bestellingen zorgen. Je kunt op die manier genieten van de laagste kosten en snelste verzendingen. Dit zorgt ervoor dat je dan meer tijd hebt om te concentreren op de groei van je bedrijf. Ook de mogelijkheid om goederen te retourneren kun je regelen via Boljonairs retouren.

Hoe kan ik de klantenservice van Boljonairs.nl bereiken?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het Boljonairs educatie programma? Dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers van deze site door een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +31 6 43760402.

Je kunt ook via het contactformulier op de website contact opnemen. Het formulier kun je benaderen door in het menu op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘contact’. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn waarin je je voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht kunt verwerken. Na akkoord te zijn gegaan met de privacy policy van de site kun je je bericht versturen. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. 


Boljonairs (Ole van der Lande) Reviews

Bezoek Boljonairs (Ole van der Lande)

Schrijf een review