Willemijn Welten

Willemijn Welten informatie

Wanneer jij jezelf op een gemakkelijke, leuke en praktische manier wilt manifesteren dan ben je bij Willemijn Welten aan het juiste adres. Willemijn Welten heeft het namelijk haar missie gemaakt om manifesteren voor iedereen op een laagdrempelige manier mogelijk te maken. Manifesteren is namelijk de kunst om je eigen dromen te realiseren in het leven. Willemijn is inmiddels een succesvol auteur en spreker waardoor je ervan verzekerd bent dat je op de juiste manier gaat leren manifesteren. 

Wie is Willemijn Welten? 

Voordat Willemijn succesvol werk als auteur en spreker, is ze eerst ruim 10 jaar werkzaam geweest voor financiële start-ups en corporates. Uiteindelijk wilde ze graag haar droom volgen om een schrijfster te worden. Op dit moment woonde ze in Zuid-Amerika waar ze zich ook steeds mer ging verdiepen in de sjamanistische en spirituele principes. Daarnaast volgde ze op dat moment ook een opleiding bij Gabrielle Bernstein. Eenmaal terug in Nederland besloot ze haar droom waar te maken met het starten van het schrijven van boeken. Dit was natuurlijk niet altijd gemakkelijk, maar jezelf manifesteren hoeft ook niet altijd perfect te verlopen. Juist op deze manier leer je ook omgaan met je eigen krachten en en onzekerheden. Inmiddels weet Willemijn als geen ander hoe je jezelf het beste kunt manifesteren. In haar boeken helpt ze daarom graag mensen die zich net als haar willen manifesteren. Op een laagdrempelige en succesvolle manieren leer jij hoe jij jezelf vandaag nog het beste kunt manifesteren. 

De boeken van Willemijn Welten

Willemijn Welten heeft inmiddels een aantal succesvolle boeken op de markt gebracht. De boeken die momenteel te koop zijn van Willemijn zijn: 

 • Wonderen manifesteren (bestseller)
  Wonderen manifesteren is het nieuwste boek van Willemijn en geeft je een kijkje in het persoonlijke verhaal van de schrijfster. Willemijn deelt haar verhaal waarin je wordt meegenomen vanaf het moment waarin ze diepe angsten kende tot het moment zoals ze nu leeft. Leeft ze nu altijd zonder angsten? Dat zeker niet. Wanneer ze even terugvalt in de angstige momenten dan biedt haar boek haar een cursus om direct weer terug te komen bij het moment zonder angsten. De lessen die in haar boek beschreven staan hebben haar enorm geholpen, waardoor ze andere ook graag wilt helpen bij het vinden van deze euforie. Het boek staat vol met nuchtere en praktische tools, zodat ook jij elke dag angst kunt omzetten naar liefde. Hierdoor ben ook jij in de mogelijkheid om jezelf te manifesteren. 
 • Mediatie album: wonderen manifesteren (meer dan 2500 downloads)
  Het meditatie album beschikt over 13 meditaties die allemaal beschikken over een specifieke frequentie. Deze frequenties zorgen ervoor dat jij meer liefde en wonderen toe kunt laten in je leven. Samen met het meditatie album heb jij als doel om jezelf de tijd te gunnen voor de meditaties. Je kunt jezelf op elk moment van de dag jezelf klaar maken voor de meditatie van de dag. Wil je elke dag dezelfde meditatie doen of wil je liever elke dag een andere meditatie doen? Alles is mogelijk. Doordat jij het meditatie album en altijd bij de hand hebt kun jij mediteren hoe en wanneer jij zelf wilt. 
 • Manifesteren kun je leren (bestseller) 
  In het boek Manifesteren geeft Willemijn Welten een inkijkje in haar eigen persoonlijke verhaal. In het boek krijg je een inkijkje wat manifesteren allemaal teweeg kan brengen. Willemijn leert je in het boek om zelf aan de slag te gaan.  Leer te vertrouwen op je intuïtie, je blokkades los te laten en ontdek hoe je een shift in je energie teweeg kunt brengen. Hierdoor krijg jij direct een beeld van wat je wilt en heb je de moed om hier jezelf in over te geven. 
 • Manifestatie dagboek
  Een leuke toevoeging wanneer je wilt manifesteren is het manifestatie dagboek. In het manifestatie dagboek kun je dagelijks jouw proces bijhouden je dromen beschrijven. Het dagboek geeft je een beeld van de ongekende mogelijkheden die jij kunt bereiken. In het dagboek wordt er gebruikgemaakt van journalen en dagelijkse rituelen (meditatie, schrijven, wensen, concrete acties). Op deze manier helpt het dagboek jou om je dagelijkse doelen te bereiken. 

Het kaartendeck van Willemijn Welten

Niet alleen de boeken van Willemijn Welten zijn een echt succes, ook het kaartendeck is een echt succes. Het kaartendeck helpt jou met 53 kaarten om je intenties aan te zetten tijdens de start van de dag. De kaarten helpen jouw om jouw manifestatiekracht te ontwikkelen. Het is de bedoeling dat je elke dag een kaart uit het deck haalt die jou gaat helpen bij de rest van de dag. Je kunt het kaartendeck op verschillende manieren gebruiken: 

 • Trek en kaart en voel aan wat deze kaart voor jou betekend. Je kunt jouw wensen hiermee het universum insturen. 
 • Trek in de ochtend een kaart en ontvang de intentie die jij kunt inzetten voor deze dag. 
 • Gebruik de kaarten als een gids wanneer je even niet weet HOE jij iets in je leven kunt manifesteren. 
 • Trek een kaart zodat je inzicht krijgt in de volgende stappen die je kunt zetten. 
 • Trek een kaart voor positieve energie en als een boost aan jouw manifestaties. 
 • Elke kaart in het deck is voorzien van prachtige illustraties die geïllustreerd zijn door Mirjam de Ruiter. 
 • Een leuk extraatje is dat het kaartendeck geleverd wordt met een mooie houten standaard waar jij jouw getrokken kaart in kunt leggen. Hierdoor kun jij de gehele dag blijven kijken naar de getrokken kaart van de dag. 

Het kaartendeck voor kinderen

Na het grote succes van het kaartendeck voor volwassen heeft Willemijn ook een speciaal kaartendeck voor kinderen ontwikkeld. Kinderen kunnen zich op een vrolijke, zachte en laagdrempelige manier manifesteren. Het kaartendeck beschikt over 44 kaarten die allemaal een uniek verhaal vertellen aan de kinderen. De kaarten zijn op een manier geïllustreerd waardoor ze de kinderen prikkelen, een bepaald gevoel geven en de kinderen openen voor gesprekken. Het kaartendeck helpt jouw kind om de dag op een bewuste manier te starten of af te sluiten. Daarnaast is dit kaartendeck ook leuk voor de ouders die zelf bewuster in het leven willen staan. Het kaartendeck voor kinderen biedt namelijk allerlei wijsheden voor alle leeftijden. Daarnaast biedt het kaartendeck:

 • Een magische kaartendeck, voorzien van 44 wenskaarten met mooie en bijzondere illustraties. 
 • De 44 kaarten bestaan uit 22 kaarten met een wensje voor de dag en uit 22 kaarten met een specifiek wensje voor de nacht. Deze laatstgenoemde kaarten kun je het beste gebruiken met je kind voor het slapen gaan. 
 • Het kaartendeck beschikt ook over een gids wat voorzien is van 120 pagina's. Deze gids staat vol met verhaaltjes die toebehoren tot andere kaarten. Je krijgt hierdoor een inzicht in de superkrachten die de kaarten met zich meebrengen. Je kunt de kinderen voorlezen uit de gids, maar ook om de kinderen zelf te laten lezen. 
 • Met het kaartendeck leren kinderen om op een laagdrempelige, vrolijke en zachte wijze kennis te maken met manifesteren. 
 • Kinderen kunnen elke dag deelnemen aan een klein ritueel. Dit kan in de ochtend of avond waardoor jullie samen bewust kunnen kijken naar de intenties. 
 • Samen met de kinderen kun je dagelijks een kaart trekken zonder te kijken. Hierdoor laat jij aan het universum over welke boodschap ze krijgen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te kijken welke kaart ze het mooiste vinden of welke hun het beste bij zichzelf passen. Hierbij kun je dan het bijbehorende verhaaltje lezen. 
 • Het kaartendeck is ook erg leuk voor de ouders die bewuster in het leven willen staan. De kaarten staan namelijk vol met wijsheden voor alle leeftijden. 
 • Elke kaart is voorzien van een unieke illustratie die geïllustreerd zijn door Mirjam de Ruiter. Het kaartendeck bestaat uit 44 verschillende landschappen, wezens, vibes en avonturen en beschikken allemaal over een eigen verhaal. 
 • Een leuk extraatje is dat elke kaart een vogeltje weergeeft. Wanneer je goed zoekt kun je op elke kaart het regenboogborstje vinden. Hierdoor hebben kinderen de ruimte om hun eigen fantasie te laten leven en een sprookje te bedenken bij elke kaart.
 • Een ander leuk extraatje is dat het kaartendeck geleverd wordt met een mooie houten standaard waar jij jouw getrokken kaart in kunt leggen. Hierdoor kun jij de gehele dag blijven kijken naar de getrokken kaart van de dag. 

Events en Summits 

Willemijn Welten verzorgt graag een bijzondere opening op jouw events. Wanneer je Willemijn uitnodigt dan neemt ze jouw bezoekers graag mee in het bepalen van hun intentie van hun dag. Hierdoor zullen de bezoekers jouw event als bijzonder ervaren en kunnen ze nog meer leren over mediteren en manifesteren. Wanneer je Willemijn uitnodigt op je event, dan wordt het publiek meegenomen in drie fases: 

 1. Het publiek krijgt een kijkje en leert wat manifesteren is en het bewezen effect van manifesteren. 
 2. Het publiek krijgt praktische tools en tops hoe ze het beste kunnen manifesteren en mediteren en hoe ze dit het beste kunnen toepassen tijdens het drukke gezinsleven, hun carrière, hun gezondheid of de liefde. 
 3. In de derde fase krijgen de mensen de ervaring van het voelen. De bezoekers krijgen een drie minuten geleiden meditatie te horen zodat het publiek direct bekend word met de wereld van meditatie. 

Een ander interessante workshop die Willemijn aanbiedt op locatie is de workshop: Manifesteren kun je leren. Tijdens deze workshop krijg jij spirituele tools aangereikt zodat jij deze op een nuchtere manier kunt toepassen tijdens je werk. Vroeger werd spiritualiteit vooral gezien als iets zweverigs. Tegenwoordig is spiritualiteit steeds gangbaarder geworden. Grote sterren en ondernemers zoals Oprah Winfrey en Steve Jobs staan en stonden erom bekend dat ze succes en rust kregen via meditatie. Hierdoor is het tegenwoordig zelfs een mainstream tool geworden om je rust te bewaren en om te shinen op je werk hiermee. Door de persoonlijke ervaring van Willemijn  weet zij precies welke tools kunnen bijdragen aan een groter succes. Deze workshops worden daarom ook in de puntjes voorbereid en duren maximaal twee uur. Wil je graag een programma op maat? Ook dit is geen enkel probleem! 

Ben je benieuwd waar en wanneer Willemijn spreekt tijdens een event? Dan kun je dit gemakkelijk in de gaten houden via de agenda op haar website. Je krijgt hier duidelijk een beeld van de geplande events en of er nog kaarten aanwezig zijn. 


Willemijn Welten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Willemijn Welten.

Bezoek Willemijn Welten

Schrijf een review