Cash Cow Academy (Youtube cursus)

Cash Cow Academy youtube kanaal informatie

Heb je altijd al een (semi-)passieve manier willen vinden om een verdienstelijk inkomen op te bouwen via internet? Door een eigen Cash Cow kanaal op te zetten op videoplatform YouTube kun je blijvend geld verdienen met makkelijk te produceren video’s. Bij de Cash Cow Academy van Jelline Brands kun je hier makkelijk en desgewenst geheel zelfstandig alle ins en outs over leren.

Wat is een Cash Cow kanaal op YouTube?

Iedereen weet inmiddels wel wat een gewoon YouTube kanaal is: een verzameling video’s van een YouTube gebruiker. Maar wat is dan een Cash Cow kanaal?

 

Bij een Cash Cow kanaal heeft het kanaal geen gezicht en het is dus niet van een persoon afhankelijk om populair te worden. De video’s bestaan alleen uit makkelijk te produceren content in een bepaalde niche zoals entertainment, games, compilaties en meer. Het gaat altijd om video’s die veel kijkers trekken omdat ze over populaire onderwerpen gaan.

 

Enkele van de grootste YouTube kanalen zijn dit soort Cash Cow kanalen, al zullen ze zichzelf meestal niet zo noemen. Het zijn kanalen die vrijwel dagelijks (en vaak meerdere keren per dag) video’s produceren met onderwerpen zoals top 10 aftellijstjes, hoogtepunten uit series of films en weetjes over populaire artiesten.

Wat leer je bij de Cash Cow Academy?

Bij de Cash Cow Academy leer je hoe je zelf een Cash Cow kanaal voor YouTube op kunt zetten. Met zo’n kanaal kun je met elke video direct geld verdienen en ook passief blijven verdienen aan al je eerder geüploade content.

 

Cash Cow video’s zitten vol met verschillende fragmenten en hebben vaak een voice-over die het script voorleest. Dat maakt de video’s makkelijk te maken, want de videofragmenten kun je vaak elders vinden en een voice-over kun je voordelig inhuren. Hoe je dat precies allemaal doet leer je bij de Cash Cow Academy.

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een jonge twintiger die al enkele jaren veel succes heeft met haar eigen Cash Cow kanalen op YouTube. Ze is inmiddels zelfs gestopt met haar studie rechten, zodat ze zich volledig op haar kanalen kon richten. Daarnaast had ze zo genoeg tijd om de Cash Cow Academy op te richten, waar ze inmiddels al meer dan 1.500 cursisten mee heeft geholpen.

Inhoud en samenstelling cursusmateriaal

De Cash Cow Academy bestaat voor een groot deel uit leerzaam videomateriaal. Inmiddels zijn er meer dan 100 video’s te bekijken, elk met hun eigen onderwerp. In de video’s wordt een bestaand YouTube kanaal van Jelline zelf als blauwdruk gebruikt. Ze laat zo heel concreet zien wat ze zelf doet om succes te hebben.

 

Welke onderwerpen komen zoal aan bod? Denk bijvoorbeeld aan:

 

 • Het bedenken van interessante onderwerpen voor je kanaal.
 • Het opzetten en laten groeien van je eerste YouTube-kanaal.
 • De verschillende manieren waarop je geld aan je video’s kunt verdienen.
 • Hoe je makkelijk en snel succesvolle viral video’s kunt produceren.
 • De waarde die het benutten van YouTube Shorts voor je kanaal kan hebben.
 • Het automatiseren van je kanaal voor het grootste gemak.
 • Hoe je gebruik maakt van de analytische systemen van YouTube om kansen te vinden en problemen te lokaliseren.

Alle grootste geheimen worden onthuld

Recent werd het cursusmateriaal nog geheel vernieuwd om het nog meer te stroomlijnen. Daarnaast worden nu ook de nieuwste informatie en grootste geheimen van dit verdienmodel uit de doeken gedaan. Dit is behoorlijk uniek in Nederland en ook internationaal wordt de openheid over dit onderwerp zelden gezien.

Aanvullende modules

Naast de verschillende modules over het hoofdonderwerp zijn er ook nog enkele aanvullende modules. Zo leer je bijvoorbeeld alles over de financiële aspecten van het in zo’n korte tijd een succesvolle online onderneming starten. Ook leer je in een aanvullende module prachtige en interessante videocontent maken en hoe je omgaat met auteursrecht en zogenaamde copyright strikes op je account.

Wekelijkse groepscoaching

Maar liefst 52 keer per jaar vindt er een groepscoaching plaats via internet. Het is niet noodzakelijk (en al helemaal niet verplicht) om hierbij aanwezig te zijn, maar het kan wel enorm handig zijn. Elke week krijg je een link voor een bijeenkomst waar je desgewenst aan deel kunt nemen.

Toegang tot de Cash Cow Community

Tot slot krijg je ook direct toegang tot de actieve Cash Cow Community. Daar kun je andere deelnemers aan de cursus leren kennen, vragen stellen of juist je eerste successen delen. Dit kan ook lang nadat je de cursus hebt afgerond nog veel plezier en gemak opleveren.

Wanneer is deze cursus wat voor jou?

Als de volgende uitspraken op jou van toepassing zijn dan kun je zeker overwegen om deze cursus te gaan volgen:

 • Jij kunt elke dag 1 tot 2 uur besteden aan je kanaal, of elke week 2 tot 3 uur.
 • Het is geen probleem voor jou om niet volledig passief geld te verdienen (je zult er altijd wat tijd in moeten blijven steken).
 • Jij bent goed in staat tot zelfstudie (door middel van tutorial video’s).
 • Jij leert het snelste en het meeste aan de hand van concrete voorbeelden.
 • Het is belangrijk voor jou om waar en wanneer je maar wilt te kunnen werken.

Ervaringen van cursisten

Op de website van de Cash Cow Academy staan veel ervaringen van cursisten die inmiddels de cursus hebben afgerond. Dat zijn soms korte verhalen en andere keren video’s waarin eerdere deelnemers vertellen hoe ze de cursus hebben ervaren. Nog interessanter zijn echter de berichten van mensen die inmiddels honderden euro’s per dag verdienen met hun kanaal. Dit laat zien dat de succesformule die Cash Cow Academy gebruikt ogenschijnlijk nog lang niet is uitgewerkt.

Conclusie

De Cash Cow cursus van de Cash Cow Academy is heel leerzaam en houdt zichzelf geen moment op de vlakte. Je leert met een concreet succeskanaal van Jelline Brands zelf hoe ook jij zo’n winstgevend YouTube-kanaal op kunt zetten. Alle geheimen komen op tafel te liggen in de leerzame hoofdmodules en interessante bonusmodules. Daarnaast is het heel prettig dat je altijd terug kunt vallen op de community wanneer je een vraag of probleem hebt.


Cash Cow Academy (Youtube cursus) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Cash Cow Academy (Youtube cursus).

Bezoek Cash Cow Academy (Youtube cursus)

Schrijf een review