Viral Academy

Viral Academy Sophia Meijer

Wanneer je weleens op TikTok kijkt dan heb je ongetwijfeld Sophia Meijer weleens voorbij zien komen. Deze dame is namelijk begin 2021 begonnen met Tiktok en heeft sindsdien al ongelofelijke resultaten behaald. Door middel van geheime technieken heeft ze ontdekt hoe je een TikTok account binnen een zeer korte periode erg winstgevend kunt maken. Hierdoor heeft ze zelf veel kennis opgedaan wat ze graag doorgeeft aan andere personen. Daarom heeft Sophia Meijer al haar kennis samengebundeld in haar cursus 'Viral Academy'. De deelnemer kan samen met deze cursus alle domme fouten overslaan waardoor je direct kunt gebruikmaken van de bewezen technieken. Deze technieken heeft ervoor gezorgd dat Sophia zelf keer op keer viraal gaat. 

Een uniek en onbekend verdienmodel in Nederland

Wanneer je denkt aan geld verdienen als influencer, dan denk je al vaak aan YouTube of Instagramsterren. Wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om geld te verdienen als influencer? Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om geld te verdienen via TikTok. Doordat het nog niet erg bekend is, is het een uniek en nog onbekend verdienmodel in Nederland. Sophia Meijer is de eerste en enige aanbieder van Nederlandse TikTok cursussen. Hierdoor is het verdienmodel wat je aangeleerd wordt dus ook erg uniek in Nederland waardoor de concurrentie minder is. De voordelen van een verdienmodel via tiktok zijn: 

 • Je hebt geen ervaring nodig
 • Hoge winstmarges
 • Je hebt geen startkapitaal nodig
 • Weinig concurrentie
 • Je hoeft niet te beschikken over een klantenservice
 • Je werkt voor jezelf waardoor jij je eigen tijden kunt bepalen

 Geld verdienen met TikTok

TikTok is sinds zijn bestaan al direct overspoeld met een grote belangstelling van jongeren. Tegenwoordig is TikTok wereldwijd één van de populairste en krachtigste websites/apps voor het plaatsen en bekijken van video's. Wist je dat TikTok maar liefst ruim één miljard actieve gebruikers heeft? We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit eindeloze mogelijkheden biedt voor personen die online geld willen verdienen. 

De markt van TikTok is zelfs ideaal voor beginners. Dit komt doordat de markt van TikTok onverzadigbaar is. Hierdoor is het voor bijna iedereen mogelijk om viraal te gaan op TikTok. 

De meeste mensen zouden het geweldig vinden om geld te verdienen via TikTok, maar doen er helaas niks mee. Vaak denken mensen dat ze niet interessant of creatief genoeg zijn. Dit is natuurlijk erg jammer want vrijwel iedereen kan viraal gaan met de juiste tools. Tijdens deelname aan de cursus krijg je toegang tot alle kennis en geheimen om viraal te gaan op TikTok. 

Geld verdienen via TikTok kan iedereen

Vroeger stond TikTok vooral bekend door filmpjes van knappe dansende personen. Deze personen gingen playbacken op de muziek en deden er een dansje bij. Inmiddels is dit verleden tijd en is TikTok veel meer dan enkel dansvideo's. 

Inmiddels zijn de gebruikers van TikTok op zoek naar veel meer dan enkel dansvideo's via de app. De gebruikers willen tegenwoordig genieten van entertainment, lachen, leren, netwerken en genieten van een leuke tijd online. Een leuk voordeel is dat TikTok niet enkel bestaat uit een jong publiek. Uit een recent onderzoek is namelijk gebleken dat 70% van de gebruikers ouder is als 20 jaar. Dit is een erg groot voordeel voor het creëren van content via het platform. 

Het platform TikTok geeft jou de kans om jezelf van je beste kant te laten zien. Het voordeel hiervan is dat je dit kunt doen op een laagdrempelige manier. Op het platform kun je korte video's plaatsen van je interesses, ervaringen en andere bijzonderheden. Op deze manier kun je binnen erg korte tijd viraal gaan. 

Ben je een beetje verlegen of wil je gewoon niet in beeld? Geen enkel probleem! Met TikTok kun je namelijk ook viraal gaan zonder zelf voor de camera te zitten. Je kunt ook viraal gaan met video's waarbij jij jezelf niet hebt opgenomen. Dit is al een geheim wat erg weinig mensen weten. Hierdoor beginnen veel mensen niet met TikTok, terwijl dit wel een optie is om anoniem een account te beheren. 

Hoe je het beste kunt starten met TikTok

Tijdens de cursus leer je stap voor stap hoe je een TikTok account op kunt zetten. Na het opzetten van je account ga je kiezen voor een nichemarkt. Wanneer je gekozen hebt voor een nichemarkt fan kun je jouw eerste TikTok gaan maken en online plaatsen. 

Wanneer je de video's gaat opnemen dan kun je ervoor kiezen om zelf in beeld te komen of om je video anoniem op te nemen. Hoe beide opties werken komt uitgebreid aan bod in de Viral Academy cursus. 

Het leuke aan het TikTok verdienmodel is dat het je enkel tijd kost en geen investering. Hierdoor kunnen we ook wel zeggen dat het TikTok verdienmodel de toegankelijkste, makkelijkste en winstgevendste verdienmodel is om online geld te verdienen in Nederland. 

Geld verdienen met TikTok video's

Wanneer je online geld wilt verdienen dan is TikTok een erg goede mogelijkheid. Je hoeft er geen investering voor te hebben en je kunt direct aan de slag. 

Het TikTok verdienmodel geeft je de mogelijkheid om inkomsten te genereren naast je werk of studie. Het verdienmodel van de Viral Academy is namelijk geen fulltime job en is hierdoor makkelijk op te bouwen. De voordelen hiervan zijn:

 • Je kunt je eigen werktijden indelen waardoor je kunt werken wanneer je zelf wilt.
 • Je bouwt persoonlijke bekendheid of een merk op. 
 • Je hoeft enkel 60 minuten per dag te investeren aan je TikTok account. 
 • Via TikTok kun je gratis en organisch verkeer verkrijgen. 
 • Via TikTok kun je kiezen voor meerdere verdienmodellen. Hierdoor kun je meerdere verdienmodellen testen zodat je viraal gaat. 

Wanneer je geld wil verdienen via TikTok dan hoef je zoals gezegd geen geld te investeren. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen:

 • Je hoeft geen dure apparatuur aan te schaffen 
 • Je hoeft geen bijzondere vaardigheden te hebben voor het bewerken van video's
 • Je hoeft geen ervaring te hebben met online geld verdienen
 • Je hoeft geen bepaalde leeftijd te hebben om geld te verdienen via TikTok
 • Je hoeft niet over een klantenservice te beschikken
 • Je hoeft niet over een groot kapitaal te beschikken
 • Je hoeft jouw gezicht niet te laten zien
 • Je hoeft zelfs je video's niet zelf te maken. 

Wie is Sophia Meijer?

Wanneer we het hebben over de Viral Academy dan wil je natuurlijk ook weten wie de cursus aanbiedt. De cursus wordt aangeboden door de bekende TikTok ster Sophia Meijer. Laatstgenoemde verdiend momenteel zelf elke maand meer dan € 10.000 via het platform. Daarnaast wordt ze gevolgd door maar liefst 155.000 volgers. 

Sophia Meijer is zelf pas begonnen in augustus 2021 met het plaatsen van haar allereerste TikTok video's. Sinds het plaatsen van haar eerste video genereert ze enorm veel weergaves. Het indrukwekkendste hieraan is dat ze maar 60 minuten per dag investeert in haar TikTok account. 

Toen Sophia haar TikTok account startte was het niet de bedoeling om er geld mee te verdienen. Ze begon haar TikTok account namelijk als een grap, maar het groeide al snel uit tot een volwaardig merk. Vandaag de dag wordt ze vrijwel dagelijks benaderd voor samenwerkingen. Het TikTok account van Sophia is momenteel één van de beste affiliaties voor meerdere bedrijven. 

Wat ontvang je na aankoop van de Viral Academy cursus

Wanneer je geld wil verdienen via TikTok dan is de Viral Academy een echte aanrader. Als je de cursus koopt dan krijg je: 

 • Levenslange toegang tot de cursus van de Viral Academy
 • Toegang tot de enige Nederlandse TikTok cursus met maar liefst meer dan 85 leerzame video's. 
 • Wekelijkse groepscoachings
 • Toegang tot de exclusieve Viral Community
 • Casestudiesdie ervoor zorgen dat je van 0 naar 100.000 volgers gaat. 
 • De cursus: Geld verdienen met TikTok zonder je gezicht
 • De cursus: Meer verkopen met je bedrijf via TikTok
 • De cursus: Dropshippig via TikTok

Wat leer je tijdens de Viral Academy cursus

Wanneer je de cursus Viral Academy koopt dan ben je ervan verzekerd dat je alle kennis ontvangt die je nodig hebt om succes te behalen via TikTok. Tijdens de cursus leer je:

 1. Je leert hoe je kunt werken op je eigen tijdstip en op je eigen gekozen locatie? 
 2. Je leert hoe je jouw eigen merk of persoonlijke merk kunt opbouwen. 
 3. Je leert hoe je een inkomstenbron kunt genereren naast je dagelijkse bezigheden.
 4. Je leert hoe je geld kunt verdienen zonder technische kennis of ervaring. 
 5. Je leert hoe je jouw TikTok account kunt automatiseren. Hierdoor zorg je ervoor dat je minder dan 60 minuten per dag hoeft te investeren in je kanaal. 
 6. Je leert hoe je een account aanmaakt en hoe het algoritme werkt. 
 7. Je leert hoe je kunt kiezen voor een virale nichemarkt. 
 8. Je leert content te maken met je eigen gezicht of zonder je gezicht te tonen. 
 9. Je leert hoe je content voor je eigen kanaal kunt bedenken, maar ook als freelancer voor andere bedrijven. 
 10. Je leert hoe je een succesvolle en persoonlijke strategie kunt maken. Denk hierbij aan het analyseren van gegevens of hoe je kunt adverteren via je account. 
 11. Je leert hoe je een virale video bedenkt en maakt waardoor jouw account snel gaat groeien. 
 12. Je leert hoe je 10.000 volgers kunt krijgen binnen 10 dagen. 
 13. Je leert hoe je €10.000 per maand kunt verdienen met jouw eigen TikTok kanaal. 

Viral Academy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Viral Academy.

Bezoek Viral Academy

Schrijf een review