DoopieCash

DoopieCash trading community

Doopiecash is de grootste Online Trading Community van Nederland en België. Het bedrijf is opgericht in 2017 door Chris Janssens en Berry Vrolijk. Beide oprichters hadden het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen en ondersteunen bij het behalen van hun financiële dromen. DoopieCash vindt het belangrijk om (startende) traders te voorzien van de juiste kennis. Op een transparante manier worden de deelnemers voorzien van de juiste informatie en worden ze voorzien van kennis over beleggen en traden. 

Leren traden of beleggen met DoopieCash

Wil je jouw trading skills verbeteren, het succesratio van je trades verhogen of juist leren beleggen en traden? Dan ben je bij DoopieCash aan het juiste adres. Bij deelname leer je alles hoe jij op een succesvolle manier kunt traden en hoe jij je kapitaal het beste kunt beschermen en het verder te laten groeien. Het bedrijf biedt verschillende leerprogramma's:

 • Gratis Crypto Cursus voor beginners
 • Leerprogramma Swingtraden
 • Leerprogramma Daytraden en Scalpen

Wanneer je nog niet bekend bent met traden of beleggen, dan is de gratis Crypto cursus voor beginners een echte aanrader. Hier leer je alle basiselementen, zodat jij kunt beginnen met traden en beleggen. 

Gratis Crypto Cursus voor beginners

Dit leerprogramma is geschikt voor de beginnende (crypto) trader. Hoe kun je het beste beginnen en hoe word je een goede trader? Tijdens dit gratis leerprogramma word je meegenomen in de wereld van cryptocurrency's. Op een duidelijke manier krijg je een beeld hoe je zelf het beste kunt starten met traden. Je hoeft hiervoor nog helemaal geen kennis of ervaring te hebben. Na een succesvolle afsluiting van de cursus ben je ervan verzekerd dat je de juiste kennis hebt om praktijkervaring op te doen in de wereld van traden. Tijdens deze gratis crypto cursus leer je: 

 • Hoe kun je geld verdienen met crypto en Bitcoin? 
 • De basis van Crypto en blockchain
 • Verschillende manieren van traden
 • Trading platformen en tools
 • Alles over exchanges
 • Crypto kopen, verkopen en versturen
 • Hoe je een trading mindset ontwikkelt
 • Technische analyse
 • Winstgevende trading strategieën
 • Traden met een hefboom

Tijdens deze cursus wordt er gebruikgemaakt van verschillende modules. Deze modules gaan jou helpen om een  bekend te worden met de wereld van trading en beleggen. De cursus beschikt over de volgende modules:

 1. Module een: Traden en Investeren - De basis
  Tijdens deze module krijg je inzicht in de basis van traden en investeren. Je leert de basisbehoefte zoals: Wat is crypto? Wat is traden? De verschillende soorten traden zoals swingtraden, daytraden, scalpen en long VS-short, investeren, wat zijn altcoins en wat zijn whitepapers. In de eerste module krijg je antwoord op deze vragen, zodat je direct bekend wordt met de basis van traden en beleggen.
 2. Module twee: Tools en benodigdheden
  In de tweede module leer je de tools en benodigdheden. Je leert in deze module over tradingview, brokers, exchange en pc-hardware & randapparatuur.
 3. Module drie: Risico's managen
  Tijdens de derde module krijg je een inzicht in het managen van de risico's. Deze module leert je: 2 factor authenticatie, ledger, stoploss, spreiding en een exit plan. 
 4. Module vier: Leverage Traden
  Tijdens de vierde module krijg je inzichten in het Levarage traden. Je leert om te gaan met: Levarage, risicomanagement, positie calculator, stoploss en long VS short. 
 5. Module vijf: Basis Prijsactie
  Tijdens de vijfde module krijg je de inzichten in de basis prijsacties. Je leert in deze modules over: candles, trends, support en resistance en risicomanagement. 
 6. Module zes: Mindset
  De laatste module staat geheel in het teken van de mindset. Een juiste mindset is enorm belangrijk wanneer je wilt starten met traden. Zonder de juiste mindset, is het erg lastig om winsten te behalen. In deze laatste module leer je de volgende mindset aspecten: realistisch, tijdgebonden, learning curve, bull VS bearmarkt, feedback en kennis. 

Na het afronden van de training

Heb je de cursus succesvol doorlopen? Dan ben je nu bekend met de basis van het traden. Je hebt nu alleen de basis geleerd. Wanneer het duidelijk geworden is voor je dat je wilt doorgaan met traden, dan is het een echte aanrader om de aanvullende cursussen te volgen. Tijdens deze cursussen kun jij je kennis en ervaring nog veel verder uitbreiden. Dit is erg belangrijk want traden kan iedereen, maar winstgevend traden is niet vanzelfsprekend. Van de beginnende traders maken er 90% in de start verlies.  Hierdoor verdwijnt de interesse en wordt er snel afgehaakt. Erg jammer natuurlijk want traden kan wel degelijk winstgevend zijn als je de juiste tools kent. Het maakt hierbij zelfs niet uit wat je opleidingsniveau is of wat je startkapitaal is. Voor iedereen is het mogelijk met de juiste tools om succesvol te traden. 

Leerprogramma Swingtraden

Tijdens het leerprogramma Swingtraden ontvang je meer dan vier uur aan uniek beeldmateriaal. Dit beeldmateriaal is speciaal samengesteld om het swingtraden door te geven aan de deelnemers. Tijdens dit beeldmateriaal krijg je een inkijk hoe je succesvol en winstgevend kunt swingtraden. Je krijgt een inzicht in de kennis en ervaring van de oprichters en je krijgt nuttige tips. Uiteindelijk word je alle kennis aangereikt zodat jij een succesvolle swingtrader kunt worden. Het leerprogramma bestaat uit meerdere modules:

 1. Module een: Beginnen met traden
  Deze module is speciaal ontwikkeld voor de startende traders. Tijdens deze module leer jij de basis van het traden. Wat heb je nodig om te traden, het kiezen van Coins of het leren van een set-up maken op basis van technisch beeld. Je leert hierbij vooral hoe de vork in de steel zit. 
 2. Module twee: Prijsactie
  Wanneer je gaat traden, dan is het erg belangrijk dat jij de markt leert kennen. Het is belangrijk dat jij prijsacties kunt gaan voorspellen. Tijdens deze module krijg je een inzicht in: basis prijs acties, uptrend, downtrend, trendlijnen en kanalen, levels interactie gainen/verliezen, rejections, continuations, reversals, retests, retracements, momentum, compressie en het opsporen van liquiditeit. 
 3. Module drie: Levels
  Tijdens deze module krijg je een inzicht in de levels. Levels zijn namelijk de belangrijkste punten wanneer je erin of eruit wilt stappen. Tijdens deze module leer je: Wat zijn levels, hoe vind je levels, welke levels zijn belangrijk, HTF > LTF, wat kan je met de levels, Local S/R, confirmatie.
 4. Module vier: Risk Management
  Tijdens deze module wordt jou geleerd hoe jij je winsten tijdig kunt nemen, vastleggen, maar ook hoe jij je verliezen kunt beperken. Je leert: Stoploss (SL), Limit of market, waar plaats je een stoploss, risk and reward, trade risico's en positie grootte. Wanneer jij de juiste motivatie hebt, dan is dit lesprogramma je weg richting het winstgevend traden. 
 5. Module vijf: Managen van Posities
  Tijdens deze module leer je de juiste mindset die een trader nodig heeft. Je krijgt inzicht in: entries, ladderen van entries, position adding, take profits, exits, frontrunnen en backrunnen.
 6. Module zes: BOS - Break of Structure
  Bij module zes leer je om flexibel te denken en om buiten de ranges te denken. Tijdens dit deel leer je: het doorbreken van structuren, onderliggende prijsacties, prijsbewegingen, uptrend - downtrend en consolidatie, BOS-patronen, backtest & conformaties, compressie, Head & Shoulders en Range. 
 7. Module zeven: Orderdagboek
  Deze module is echt heel erg belangrijk voor de personen die het traden serieus neemt. Je leert om overzicht te behouden over je trades, je winsten, verliezen en je totalen. Deze worden in een gemakkelijk overzicht gebundeld. In deze module heb je de mogelijkheid om notities te maken bij je trades en ga je ontdekken welke strategie het beste bij je past. Je gaat een manier leren om jezelf te verbeteren en om de ideale en winstgevendste strategieën toe te passen. 
 8. Module acht: Dynamisch swingtraden
  Tijdens deze module krijg je inzicht in het traden in trendende prijsacties. Je leert in deze module: selecteren van prijsacties, de afbakening van prijsgebieden, levels zoeken, de blokken en prijsacties, blok conformatie en het wegtesten plus blokken verplaatsen. 
 9. Module negen: Controle 
  De laatste module zorgt ervoor dat jij controle gaat krijgen over je trades. Je gaat leren waarom controle heel erg belangrijk is over je eigen trades. Veel mensen die traden schuiven dit stukje aan de kant, maar controle zorgt ervoor dat jouw trades het gaan maken of niet. Hierdoor is het hebben en behouden van controle erg belangrijk. 

Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Wil je leren om naast het swingtraden ook om te leren daytraden en scalpen? Dan is het unieke leerprogramma Daytaden & Scalpen echt iets voor jou. Deze cursus is de perfecte vervolgcursus om je eigen tradings skills uit te breiden en om een winstgevende daytrader te worden. 

Wanneer je een daytrader bent, dan is het belangrijk dat je dagelijks gaat profiteren van de koersbewegingen. Gedurende de gehele dag dien je op de financiële markten je aandelen meerdere keren te kopen of te verkopen. Tijdens het daytraden speel je in op alle kleine koersbewegingen. Hierdoor kan daytraden erg winstgevend zijn. Toch is het niet zo gemakkelijk als het lijkt. Daytrraden vergt namelijk veel kennis, ervaring, maar ook de juiste mindset. 

 Leer Daytraden & Scalpen als een pro!

Tijdens dit leerprogramma krijg je een inzicht in de verschillende modules.. Deze modules laten je op een hele duidelijke manier zien hoe de oprichters traden op lagere tijdframes. Daarnaast leer je ook hoe je het APA-trading systeem van de oprichters kunt toepassen op je eigen trades. Op deze manier leer je ervoor om te traden op basis van een pure prijsactie. 

Tijdens dit leerprogramma ontvang je ook een gratis DoopieCash orderdagboek. In dit dagboek kun je jouw trades bijhouden. Daarnaast kun je in dit orderdagboek ook je complete setup trading stratie meten zodat je het daarna weer kunt finetunen. 

Wat krijg je in het Leerprogramma Daytraden & Scalpen?

Tijdens het Leerprogramma Daytraden & Scalpen ontvang je als deelnemer meer dan vier uur aan uniek beeldmateriaal. Deze beelden zijn speciaal samengesteld zodat jij de juiste kennis ontvangt over daytrading. Door middel van het zelgemaakte APA trading systeem word je door DoopieCash geholpen om op lage tijdframes winstgevende trades te maken. In het leerprogramma krijg je een inkijk in de kennis en ervaring van DoopieCash en ontvang je alle kennis om een winstgevemde trader te worden. Je ontvangt:

 • Het DoopieCash orderdagboek
 • Een volledige trading strategie
 • Lifetime Acces
 • Je ontvangt gratis toegang tot nieuwe updates

Wanneer je kiest voor het Leerprogramma Daytraden en Scalpen, dan leer je door middel van meerdere modules: 

 1. Module een: Prijsactie
  Bij deelname aan deze module leer je om de prijsacties te begrijpen. Tijdens deelname worden de fases besproken die belangrijk zijn bij prijsacties en hoe je prijsacties kan lezen. Je leert: accumulatie/kopen/long, distributie/verkopen/short, Mark up en Breakout en Mark down en Breakdown. Na deze module krijg je al snel een inzicht hoe de vork in de steel zit. 
 2. Module twee: Backtest
  Deze module staat geheel in het teken van de complete backtest introductie. Je leert hoe je backtests kunt traden met APA trading systeem dat ontwikkeld is door DoopieCash. Je leert tijdens de cursus: wat is een backtest, hoe ontstaat een backtest, opbouw van een backtest en het plaatsen van entrys, SI en TP's. Daarnaast leer je om backtest gradaties te bepalen. Deze backtest gradaties gebeuren via een zelf ontwikkeld confirmatie systeem. 
 3. Module drie: Scalpen APA
  Tijdens deze module krijg je een complete introductie tot het scalpen. Je leert in deze module om op lagere tijdframes te traden. Dit doe je in het zelf ontwikkelde APA Scalp Systeem van DoopieCash. In de module leer je: zoeken van een Entry/Void, Plaatsen van een Entry, Plaatsing Stop Loss (SL), Plaatsing Targets (TP's), Winst maximaliseren (Limit VS Market) en Positiegrootte berekenen (Long&Short). Daarnaast leer je tijdens deze module ook om een Abrupte Prijs Actie (APA) te spotten en deze daarna in je voordeel te gebruiken. 
 4. Module vier: Trial en Error
  Tijdens deze module leer je aan de hand van de 4 pilaren in het systeem hoe jij een trading strategie kunt ontwikkelen en finetunen. Je leert: risico per trade, Risk to Reward, Winrate, aantal trades en pilaren voorbeelden. Tijdens deze module leer je te werken met het inbegrepen orderdagboek. Op deze manier worden al je statistieken op een makkelijke manier zichtbaar zodat jij voldoende overzicht hebt om je strategie aan te passen. 
 5. Module vijf: Mindset
  De laatste module leert je de mindset die je als trader nodig hebt. Tijdens deze module krijg je een inzicht over hoe je bepaalde zaken dient aan te pakken. Wanneer je wilt traden dien je namelijk een ijzersterkte mindset te hebben. Dit heb je nodig om op termijn continue winstgevende trades te maken. 
 6. Extra: Orderdagboek
  Tijdens deze cursus krijg je gratis het orderdagboek tot je beschikking. Het orderdagboek wordt in de vorm van een Excel bestand naar je gestuurd. Het orderdagboek geeft je de mogelijkheid om je trades bij te houden. Berekeningen worden volledig geautomatiseerd, waardoor jij je trades gemakkelijk kunt bijhouden. De informatie wordt in het dagboek gebundeld waardoor ze ook op een overzichtelijke manier worden weergegeven in het dashboard. Een ander voordeel van het orderdagboek is dat je jouw trail en error kan bijhouden. Hierdoor kun jij nauwlettend al je goede en slechte trades bijhouden. Via het Trail en error dashboard krijg jij duidelijk te zien waar jij jouw strategie kunt bijstellen. Op deze manier kun jij efficiënter worden, waardoor jij je winnende trades kunt maximaliseren. 

DoopieCash Platinum

Bij DoopieCash kun je er ook voor kiezen om een Platinum membership aan te gaan. Dit programma is de perfecte aanvulling op de leerprogramma's van het bedrijf. Je kunt met je membership gebruikmaken van allerlei voordelen, die de andere members niet hebben. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot een interacieve chat waarbij jij al jouw vragen kunt stellen en feedback krijgt op jouw technische analyses. Dit gebeurt allemaal op een afgesloten sectie binnen de discord van het bedrijf. Je krijgt toegang tot exclusieve chatkanalen, waardoor jij jouw trading kennis gegarandeerd verhoogd. Tijdens het Platinum membership ontvang je: 

 • DoopieCash Radio
 • Backtests
 • Maandrapporten
 • De denktank - Trading Mindset
 • Price in action
 • Portofilio checks
 • De week update (Bitcoin en Ethereum)
 • Start van de week + terugblikken met video's
 • Platinum Live + Recap (Live trading)
 • Toegiang tot de Platinum Discord

Het platinum membership heeft dus flink wat voordelen voor de deelnemers. Door de persoonlijke aandacht en begeleiding die je ontvangt tijdens het lidmaatschap, zul je al snel merken dat dit een positief effect heeft op je trading. Deelname aan het membership garandeerd je daarom ook dat jouw trading kennis wordt verhoogd en dat je hierdoor betere winstgevende trades gaat behalen. 

Over DoopieCash

Nu je weet welke leerprogramma's er aangeboden worden door DoopieCash, is het natuurlijk belangrijk dat je ook iets te weten komt over het bedrijf. DoopieCash is in 2017 opgericht en is sindsdien erg succesvol met hun cursussen. Het bedrijf maakt gebruik van effectieve trading methodes, die ervoor zorgen dat de cursus gemakkelijk te volgen is. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de educatie en de coaching van traders. Dit is ontstaan doordat er niet voldoende kwalitatieve educatie te vinden was voor de traders. Doordat er niet de juiste educatie aanwezig was, maakte de beginnende traders in het begin vooral verlies. Dit is natuurlijk erg jammer en daarom heeft DoopieCash ervoor gekozen om zelf een kwalitatieve cursus op de markt te brengen. Inmiddels heeft het bedrijf al vele successen op hun naam staan. 


DoopieCash Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over DoopieCash.

Bezoek DoopieCash

Schrijf een review