Brein Power

Loopt het leven even niet zo lekker en ben je even helemaal uit balans geraakt? Dan kun je jezelf enorm slecht gaan voelen. Je lichaam geeft op deze momenten namelijk een opdracht aan je hersenen om stresshormonen aan te maken. Die zorgen er vanzelfsprekend voor dat je jezelf rot en neerslachtig gaat voelen. Wanneer het stresshormoon door je lichaam giert, word je helaas al snel beperkt in de normale dagelijkse bezigheden. Ineens is het niet meer zo vanzelfsprekend om te genieten van de leuke dingen om je heen, laat staan om het huishouden bij te houden. Ineens wordt alles een uitdaging en heeft de stress een enorme impact op je leven. In de meeste gevallen heeft dit ook een slechte impact op je voedingspatroon. Je eet een stuk ongezonder en je komt kilo's aan, waardoor je negatieve gedachten enkel toenemen. 

Hoe erg zijn jouw stressklachten?

Het kan allerlei redenen hebben waarom je even vastgelopen bent in je leven. Ben je bijvoorbeeld ontslagen op je werk, heb je een relatie verbroken of is het erin geslopen? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je even door de bomen het bos niet meer ziet. Je wordt steeds meer onzeker en je voelt je onbegrepen door de mensen om je heen. Hierdoor raken veel mensen met neerslachtige gevoelens in een isolement, wat uiteraard het er niet beter op maakt. Daarnaast ga je tijdens een negatieve spiraal vaak een stuk ongezonder leven, waardoor de kilo's eraan komen, wat uiteindelijk ook niet bijdraagt een positieve boost in je leven. Waar kun je terecht als je met deze gevoelens zit? Voor veel mensen heeft Brein Power een enorm positieve invloed gehad op hun herstelproces. Door middel van Hypnose, NLP en EFT op de onbewuste brein, wordt je geholpen om jouw leven weer op orde te brengen. 

Brein Power helpt je naar een gezond gewicht

Niet alleen angsten en depressies worden aangepakt met de hypnose van Brein Power. Je kunt namelijk de behandelmethode ook gebruiken om af te vallen. Heb je overgewicht en heb je al van alles geprobeerd? Soms lukt het gewoon echt niet. Je bent hartstikke hard aan het diëten, maar soms is de verleiding naar iets lekkers toch te groot. Soms kun je de verleiding goed weerstaan, maar zijn je porties gewoon te groot. Er zijn allerlei redenen te bedenken waardoor het afvallen moeizaam lukt in je leven. Dit is natuurlijk verschrikkelijk want overgewicht is vanzelfsprekend erg ongezond voor je lichaam. Niet alleen is het ongezond voor je lichaam, maar ook voor je psychische gesteldheid. Een persoon met overgewicht is namelijk over het algemeen minder gelukkig dan een persoon met gezond gewicht. Dit heeft vaak te maken met de onzekerheid en het minderwaardigheidsgevoel van deze personen. 

Tegenwoordig hoor je steeds vaker over operaties die mensen helpen bij het afvallen. Dit klinkt natuurlijk als een sprookje, maar dit is het vaak niet. Bij Brein Power raden ze je namelijk zeker niet aan om te snijden in een gezond lichaam. Brein Power heeft een methode ontwikkeld om de mensen toch te helpen bij het afvallen op een succesvolle manier. Deze methode wordt ook wel de virtuele maagband genoemd. De virtuele maagband heeft een hogere slagingskans dan de gemiddelde operatie. Wij vergelijken graag de slagingspercentages per methode voor je:

Maagverkleining door een operatie:

 • Het slagingspercentage bij een medische maagverkleining is maar 50%
 • De kans op overlijden is klein bij een operatie, maar wel aanwezig
 • Tijdens en na de operatie kun je te maken krijgen met complicaties
 • Na de operatie dien je rekening te houden met een lange herstelperiode
 • Wanneer je operatie niet vergoed wordt, dan ben je al snel rond de 6000 euro kwijt
 • Na je operatie kun je niet alles meer eten, je wordt snel misselijk van het eten. 
 • Je houdt littekens over 
 • Door het gebrek aan voedingsstoffen ben je niet meer zo fit als eerder

Virtuele maagband door hypnose: 

 • Wanneer je kiest voor de virtuele maagband, dan heb je een slagingskans van 85%
 • Je hebt geen enkel medisch risico tijdens deze behandeling
 • Bij de virtuele maagband zijn er geen kansen op complicaties
 • De virtuele maagband is een stuk goedkoper dan de operatie
 • Je hebt wel een vol gevoel, maar geen misselijk gevoel
 • Je hebt geen littekens
 • Je krijgt direct meer energie en voelt je zelfs fitter dan eerder. 

Afvallen door middel van hypnose

Er zijn dus genoeg redenen om niet te kiezen voor een maagverkleining via een operatie. Gelukkig is er via Brein Power zoals genoemd dus een methode die jou alsnog kan helpen met afvallen. Door middel van hypnose wordt je brein namelijk onbewust iets wijs gemaakt. Tijdens deze hypnose word je namelijk in de waan gezet dat je echt een maagverkleining hebt ondergaan. Ook al weet je zelf dat je geen echte operatie hebt ondergaan, toch zal je brein jouw onbewust laten geloven dat je een maagverkleining hebt ondergaan. Jouw onderbewustzijn neemt het namelijk op een onbewust niveau aan voor de waarheid. Dit is namelijk de kracht van hypnose. Het voordeel hiervan is dat jouw bewuste mind het nooit wint van je onderbewuste mind. Hierdoor zal je onbewuste mind overheersen, waardoor je deze waan als realiteit ervaart. We geven je graag een voorbeeld: Je wilt graag gelukkig zijn in je leven. Dat weet je natuurlijk zelf en dat zeg je ook tegen jezelf. Je wilt dit echt, maar helaas lukt het steeds toch niet. Er zijn namelijk onbewuste patronen die jouw tegenhouden om gelukkig te zijn. Onderbewust ben jij jezelf aan het ondermijnen door bijvoorbeeld een foute overtuiging. Dit is bij afvallen precies hetzelfde, waardoor het na de hypnose wel kan gaan lukken. 

Reset je onderbewustzijn

Je kunt je onderbewustzijn het beste vergelijken met een computer. Je bent een programma op je systeem aan het draaien, net zoals een computer doet. Het kan natuurlijk zijn dat dit programma niet goed draait, waardoor jij niet de resultaten boekt die jij wilt boeken. Je hebt namelijk zelf allerlei overtuigingen en ideeën ontwikkeld over je gezondheid, je eetpatroon en je lichaam. Helaas werken deze niet goed voor jou, waardoor je niet de resultaten boekt die je zou willen. Doordat jij jezelf dik noemt, trek je het ook naar jezelf toe. Het is daarom belangrijk om onbruikbare suggesties uit je verleden te neutraliseren. Tijdens de hypnose word je namelijk overgoten met juiste suggesties. Deze suggesties gaan je ondersteunen om het doel te bereiken wat je hoopt te bereiken voor jouw gewicht. 

Doorbreek de automatische piloot met hypnose

Het eten van ongezond eten gaat in de meeste gevallen op de automatische piloot. Je bent bijvoorbeeld ongezond gaan eten door stress, emotie of verdriet. Automatisch ben jij jezelf een levensstijl gaan geven, die niet past bij jouw gezondheidswensen. Wanneer je eenmaal een levensstijl hebt ontwikkeld, dan is het moeilijk om hiervan af te stappen. De automatische piloot neemt het vaak van je over, waardoor je blijft hangen in de spiraal. Tijdens de hypnose wordt er afscheid genomen van de automatische piloot. Er wordt nu plaats gemaakt voor een nieuw patroon, die jou gaat helpen om je doelen te bereiken. Het leukste hiervan is, dat je helemaal geen hongergevoel meer hebt. Hierdoor is afvallen nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

Hoe gaat de methode van Brein Power te werk?

Wanneer je kiest voor de virtuele maagband van Brein Power, dan kun je het volgende verwachten: 

 1. Er wordt begonnen met een intakegesprek
 2. Je dient je aan acht regels van het programma te houden voor een succesvol resultaat. Deze worden na aankoop met je besproken
 3. Je gaat nu een contract tekenen, niet met Brein Power maar met jezelf. 
 4. Door middel van hypnose ga je de virtuele maagband ontvangen
 5. Je krijgt drie hypnose sessies
 6. Je ontvangt een compleet online video/audio programma met meer dan dertig EFT, NLP, Matrix en IEMT-technieken. Daarnaast kun je rekenen op online-support van Brein Power

 


Brein Power Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Brein Power.

Bezoek Brein Power

Schrijf een review