Nowherdays

Nowherdays informatie

Droom jij er al een tijdje van om je eigen bedrijf op te zetten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit geval is het een erg goed idee om je wat meer te verdiepen in het Nowherdays programma van Paulien van Eerdenburg. Voorheen ging de cursus door het leven met de naam 'De Dutch Girlboss Academy'. Het Nowherdays staat geheel in het teken van de onafhankele vrouwen van nu. Het is de missie van Nowherdays  om de vrouwen te helpen om een goede boterham te kunnen verdienen via hun eigen bedrijf. Tijdens de cursus word je meegenomen in een traject waarbij je geholpen wordt om succesvol een bedrijf te starten. 

De cursussen van Nowherdays 

Wanneer je een eigen bedrijf wilt opzetten, dan komt er vaak heel erg veel op je af. Gelukkig is daarom Nowherdays  in het leven geroepen. Nowherdays helpt graag de vrouwen van nu met het opzetten van een succesvol bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen: 

Start je eigen bedrijf

Tijdens deze cursus staat het starten van je eigen bedrijf centraal. Tijdens deze cursus wordt er gebruikgemaakt van een formule waarbij jij inzicht krijgt in: 

 • Welke verschillende verdienmodellen zijn er online allemaal mogelijk?
 • Leer jezelf beter kennen zodat jij een inzicht krijgt welk bedrijf het beste past bij jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten. 
 • Welk verdienmodel past het beste bij jouw dromen en wensen? 
 • Kies stap voor stap een niche uit en ontwikkel hierbij een product waar jouw doelgroep echt op zit te wachten. 
 • Je leert hoe je simpel je eerste klanten kunt binnenslepen door middel van een pilot. 
 • Je leert hoe je praktische zaken zelf kunt regelen voor je eigen bedrijf. Hierdoor heb jij zelf de controle over je eigen bedrijf. 

Tijdens deze cursus wordt er gebruikgemaakt van verschillende modules. Deze modules gaan jou helpen om jouw eigen bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. De modules die je ontvangt tijdens deze cursus zijn: 

 1. Missie & Visie
  Deze module geeft je een helder beeld waarom jouw bedrijf wel succes gaat hebben en waarom andere bedrijven mislukken. 
 2. Solide Basis
  Krijg inzicht in de manier hoe jij het beste jouw bedrijf kunt vormen rondom je eigen levensstijl. 
 3. Persoonlijke Puzzel
  Je gaat tijdens deze module inzicht krijgen in je eigen kernwaarden, kwaliteiten en passies. 
 4. Verdienmodellen
  Tijdens deze module ga jij stap voor stap kiezen voor jouw eigen verdienmodel. Dit kun je doen door middel van 13 voorbeelden. 
 5. Doelgroep
  Tijdens deze module krijg je een inzicht in jouw eigen doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat jouw doelgroep jouw aanbod geheel snapt en dat jouw aanbod erg aantrekkelijk wordt. 
 6. Start je eigen pilot
  Nu heb je alle handvaten gekregen die je nodig hebt om te beginnen met je eigen pilot. Je kunt nu beginnen met het krijgen van je eerste klanten. 
 7. Hoe regel je alles? 
  Tijdens deze module krijg je alle info over rechtsvormen, financieringen en nog veel meer. 
 8. Community
  In de community kun je in contact komen met gelijkgestemde ondernemers. Deze community is besloten waardoor er enkel gelijkgestemde mensen aanwezig zijn.
 9. Feedback op je opdrachten
  Tijdens de cursus ga jij ook feedback ontvangen van je Business Coach. De feedback word gegeven op de opdrachten die jij moet maken tijdens de cursus. 

Samen Starten Met Beleggen 

De tweede cursus die wordt aangeboden bij Nowherdays  is de cursus 'samen starten met beleggen'. Tijdens deze cursus ga jij binnen vier weken leren om veilig en simpel te leren beleggen. Samen met een beleggingsexpert ga jij zorgen voor een grote spaarpot waarmee je al jouw financiële dromen en wensen kunt najagen. Wanneer je kiest voor deze cursus dan ontvang je: 

 • Je ontvangt uiteraard de cursus 'samen starten met beleggen'
 • Na aankoop krijg je zes weken toegang tot de aangekochte cursus
 • Na aankoop krijg je toegang tot de exclusieve besloten community van Nowherdays 
 • Dagelijks kun jij jouw vragen stellen waarna je zo snel mogelijk antwoord krijgt
 • Je krijgt dagelijks beursupdates die zijn samengesteld door een beleggingsexpert

Wanneer je een succesvol bedrijf wilt opstarten, dan zijn de opleidingstrajecten echt iets voor jou. Door jouw doelen te bereiken kun jij jouw droomleven realiseren, waarvan je altijd al gedroomd hebt. Nowherdays biedt de dames een zeer interessant opledingtraject aan:

Startup Traject

Wanner jij graag echt nieuwe resultaten wil behalen, dan bereik je dit niet door in je eentje een beetje aan te tobben. Daarnaast wil je ook niet steeds je familie en vrienden lastigvallen met jouw vragen over je bedrijf. Wanneer je op zoek bent naar gedegen advies en coasching, dan is dit opleidingstraject echt iets voor jou. 

Tijdens het opleidingstraject staan er een aantal erkende en gecertificeerde coaches klaar om jou te helpen om buiten je eigen comfortzone te ondernemen. De coaches kunnen jou goed wijzen op de punten waarin jij kunt groeien. Dit komt doordat ze op afstand naar jouw bedrijf kijken. Tijdens het traject krijg je soms ook ongevraagd een schop onder de kont, zodat jij daarna weer de goed weg in slaat. Op deze manier voorkom je dat je niet onnodig aan het remmen bent of dat je veel te hard van stapel loopt.

Wanneer je deelneemt aan het start up traject, dan kun je dagelijks korte lessen volgen, die enkel 10 minuten per dag in beslag nemen. Dit doe je in een online leeromgeving waarbij je ook toegang hebt tot de app. Daarnaast krijg je 1-op-1 feedback en heb je toegang tot de community van Nowherdays. Het startup Traject is onderverdeeld in maar liefst 16 cursussen:

 1. Start je online bedrijf
 2. Winstgevend verdienmodel
 3. (Online) marketing
 4. Succesvol lanceren
 5. Creëer 10x meer resultaat
 6. Sales
 7. Strategie
 8. Product Creatie
 9. Mindset
 10. Neem de leiding!
 11. Website
 12. Financiën
 13. Doelgroep
 14. Reality Check
 15. Opschalen 
 16. Management 

Daarnaast kun je bij dit leertraject ook deelnemen een aantal zeer interessante gastlessen, coachingcalls, online live events en Focus & Accountability calls, 


Nowherdays Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Nowherdays.

Bezoek Nowherdays

Schrijf een review