Rosalie van Gils - Breinfijn

Rosalie van Gils bureau breinfijn

Wanneer je stress of paniek ervaart in je leven, dan kan dit je leven enorm beperken. Als je jouw leven even niet op de rit hebt, dan kan je al snel last krijgen van deze verschijnselen. Het kan allerlei redenen hebben waarom je leven even niet zo lekker loopt en waardoor deze gevoelens opspelen. Het is helaas niet verstandig om zelf te lang met deze psychische klachten rond te lopen. Hoe langer jij bijvoorbeeld blijft rondlopen met angst, hoe groter de kans is dat je een chronische angststoornis gaat ontwikkelen. Snel handelen is dus erg gebaat wanneer het gaat om je psychische gezondheid. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk. Geregeld komt het voor dat mensen een psychische hulpvraag hebben, maar helaas op de wachtrij geplaatst worden. Rosalie van Gils ziet dit graag anders. Ze vindt het belangrijk om mensen met psychische klachten de juiste tools te bieden. Tools die jou gaan helpen op de langere termijn. Rosalie van Gils heeft daarom Bureau Breinfijn opgezet, waar mensen de kans hebben om zichzelf te verlossen van angsten en paniekgevoelens. Hierdoor worden de lichamelijke spanningsklachten verminderd en wordt mentale onrust aangepakt. 

De visie van Bureau Breinfijn

Wanneer je gebruik wilt maken van de cursus van Rosalie van Gils, dan maakt het helemaal niet uit waar je woont. De hulp die geboden wordt via Bureau Breinfijn gaat namelijk uitsluitend online. Tijdens deelname aan de cursus word jij begeleid in het leren van lange termijn vaardigheden. Op deze manier leer jij om jouw angsten en stressklachten niet voor even op te lossen, maar op een duurzame manier. Op deze manier zul je al snel merken dat je veel meer rust gaat ervaren en dat de overspoeling van angst, paniek en lichamelijke spanningsklachten zullen afnemen. 

Wanneer je wilt deelnemen aan de cursus, dan kun je klein beginnen zodat je even kennis kan maken met de werkwijze. Via de website van Rosalie van Gils kun je bijvoorbeeld gratis e-books downloaden. Het e-book voor pieren en de guide voor angst en paniek kun je gratis downloaden. Op deze manier kun jij vrijblijvend kennismaken met de kennis van Breinfijn. 

Wanneer we kijken naar de visie van Bureau Breinfijn, dan zien we al snel een aantal positieve aspecten die Rosalie van Gils de deelnemers biedt:

 1. Zonder medische molen geholpen worden aan je psychische klachten.
 2. 100% niet goed, geld terug garantie. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de juiste tools aangereikt krijgt.
 3. Online leren blijft beter hangen. Je hebt ook de kans om bepaalde stukken terug te lezen. 
 4. Je leert niet je problemen op te lossen voor even, maar je krijgt lange termijn vaardigheden. Op deze manier kun jij jouw angst en stressklachten aanpakken en permanente rust vinden. 
 5. De online cursus is makkelijk te integreren in het dagelijkse leven. Je kunt de cursus erbij pakken wanneer het voor jou uitkomt. 

De fases van herstel

Wanneer het even niet zo lekker gaat, dan kun je natuurlijk niet je psychische klachten in een dagje oplossen. Daarnaast is het ook helemaal niet goed om veel te veel in één keer aan te pakken. Op deze manier word je overspoeld, waardoor je sneller af zult haken. Rosalie van Gils vindt het daarom belangrijk om jouw klachten aan te pakken met verschillende fases. Bureau Breinfijn werkt met de volgende fases:

 • Fase 1: Bij deze fase wordt alles in zijn werk gesteld om te werken aan oplossingen. Je hebt tot nu toe al van alles zelf geprobeerd om je klachten te laten verdwijnen, maar vaak komen ze als een boemerang weer terug. Je blijft nieuwe oplossingen zoeken, die helaas niet blijken te werken. Onbewust en soms zelfs bewust, neemt dit een groot deel van je dag in beslag. Daarom word er bij fase 1 alles ingezet om te beginnen met het vinden van oplossingen in jouw stress en angstklachten. 

 • Fase 2: Bij fase 2 ga jij de voordelen van de cursus zien. Tijdens deze fase zie je namelijk de echte invloed van de oplossingen en strategieën die geboden worden. Je merkt al snel dat je inzet een verschil maakt op je autonoom zenuwstelsel. Je zult ook merken dat er veel minder momenten op de dag zijn waarbij jij denkt aan je klanten. Bedenk wel dat dit pas fase 2 is, de klachten kunnen soms nog steeds in fases terugkeren. Dit is normaal en dit hoort erbij. 
 • Fase 3: Tijdens deze fase zul je al snel merken dat je veel minder alert bent op je gevoel. Je gevoel en focus ligt weer veel meer op het dagelijkse leven. Je merkt dat je minder gericht bent op het voelen en het aftasten van je klachten. Je merkt dat de klachten veel minder aanwezig zijn en ook veel minder lang. 

 • Fase 4: Tijdens deze fase merk je al snel dat jouw klachten automatisch naar de achtergrond zijn verdwenen. Je kunt je op dit moment al nauwelijks meer voorstellen dat er een paar maanden eerder zoveel tijd weg slipte naar je klachten. Tijdens deze fase voel jij jezelf bevrijdt en zul je de angst en stress een probleem uit het verleden vinden. 

Voor wie is bureau Breinfijn geschikt?

De cursus van bureau Breinfijn is geschikt voor alle mannen en vrouwen die kampen met depressieve klachten of angstklachten. Daarnaast is het programma speciaal voor mensen die: 

 • Langer dan een half jaar last hebben van angsten en deze graag willen verminderen. De angsten kunnen in combinatie zijn met paniekgevoelens of paniekaanvallen. 
 • Heb je al meerdere hulpmiddelen geprobeerd? Denk bijvoorbeeld aan homeopathische middelen, yoga, fysio, mindfulness, meditatie, haptonomie of een bezoek aan de psycholoog. Heeft dit je niet voldoende geholpen, dan kan dit programma je een echte uitkomst bieden. 
 • Voor personen die openstaan voor een andere manier van benadering. Dit wilt natuurlijk ook zeggen dat je niet binnen 3 weken zomaar van je klachten af bent. Tijdens het programma is het namelijk de bedoeling dat jij flexibeler leert omgaan met de oorzaak van je klachten en niet met de gevolgen van je klachten. Hierdoor kan het soms langer duren voordat je verschil merkt, maar zal het verschil ook veel langer voelbaar zijn. 
 • Personen die openstaan om een online programma te volgen. De ondersteuning die je geboden krijgt, is namelijk online. Tijdens het programma heb je de mogelijkheid tot het stellen van vragen over je situatie via de leeromgeving, tijdens coaching calls en in de maandelijks workshops. Tijdens het programma krijg je ondersteuning van Rosalie van Gils zelf. 

Rosalie van Gils - Breinfijn Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Rosalie van Gils - Breinfijn.

Bezoek Rosalie van Gils - Breinfijn

Schrijf een review