Sarina Baas

Sarina Baas voor een slanke mindset

Wanneer jij op zoek bent naar een slanke mindset, dan ben je bij Sarina Baas aan het juiste adres. Sarina is namelijk actief als levenscoach en hypnotherapeut. Tijdens haar coachingstrajecten begeleidt ze vrouwen om een slanke mindset te creëren. Om haar coachingstrajecten aan te bieden heeft ze zelf haar opleiding gevolgd en volbracht bij het Hypnose Centrum Nederland. Na het behalen van haar diploma is ze hier zelfs een tijdje werkzaam geweest. Naast haar opleiding aan het Hypnose Centrum Nederland heeft Sarina ook en opleiding gevolgd tot Nei Therapeut. Nei is een afkorting van Neuro emotionele integratie. 

Een einde aan destructief gedrag 

Sarina heeft naar eigen zeggen de methode ontdekt om een einde te maken aan destructief gedrag. Laatstgenoemd gedrag kan er namelijk voor zorgen dat je jouw streefgewicht niet kunt behalen, terwijl je dit wel heel erg graag wil. In haar praktijk waar ze hypnotherapie geeft kwam ze vaak vrouwen tegen die sterk worstelde met hun gewicht. 

Hedendaags heeft Sarina Baas al meer als 5000 vrouwen geholpen om hun destructieve gedrag te veranderen. Deze vrouwen heeft ze geholpen in de afgelopen zes jaar in haar praktijk. Dit heeft ze gedaan in combinatie met haar eigen ontwikkelde online programma. Het programma staat geheel in het teken van het creëren van een slanke mindset zodat ook jij je streefgewicht berekenen. 

De dik-makende gewoontes afleren 

Wil je jouw gewicht de baas zijn, maar wil je echt geen dieet meer volgen? Samen met Sarina Baas kun jij het voor elkaar krijgen om jouw gewicht de baas te worden. Weet je wat het leukste hiervan is? Je hebt slechts 20 minuten per dag nodig om met succes het traject te volgen. Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Eet jij ook elke dag de vooraardkast leeg na een stressvolle dag op het werk? 
 • Moet je ook altijd iets te snacken hebben tijdens het televisie kijken? 
 • Geef jij ook altijd toe aan het stemmetje in je hoofd wat het snacken goedpraat? Het stemmetje wat je zegt dat je weleens een snoepje of een zak chips hebt verdient? 
 • Plunder jij in het weekend ook de hele voorraadkast op zoek naar iets lekkers? 
 • Heb jij ook altijd onbewust iets in je mond gestoken zodat je weer alleen bent? 
 • Wanneer je partner weer de deur uit is pak jij snel weer jouw verstopte snacks tevoorschijn. 
 • Je kijkt elke keer opnieuw teleurgesteld in de spiegel en je belooft jezelf steeds opnieuw om het roer om te gooien. 
 • Ben je ook jaloers op je vriendinnen die wel kunnen eten waar ze zin in hebben zonder een grammetje aan te komen? 

Volgens Sarina zijn dit allemaal redenen waarom jouw pogingen tot afvallen mislukken. Wanneer je namelijk kijkt naar alle redenen dan zie je een aantal dikmakende gewoontes die vrouwen zichzelf hebben aangeleerd. Het mislukken van jou dieetten komen niet door wat je eet, maar door de relatie die jij met eten hebt. 

Waarschijnlijk heb je al eens willen afvallen door minder koolhydraten te eten, minder vetten te eten, minder vaak te eten op een dag of andere afvalmethodes die jou beloven om blijvend af te vallen. Sarina is het hier niet mee eens, de sleutel naar succesvol afvallen heeft namelijk helemaal niets te maken met deze standaard methodes. 

Wist jij bijvoorbeeld dat er enkel 4% van de vrouwen succesvol kan afvallen door de bekende dieetmethodes? We hoeven je vast niet uit te leggen dat 4% een enorm laag percentage is. Hierdoor is vrijwel direct bewezen dat het mislukken van de afvalpogingen helemaal niet aan jou ligt en dat je helemaal niet de enige bent. 

Waarom standaardmethoden niet werken om blijvend af te vallen

Er zijn flink wat redenen waardoor de standaardmethode bij 96% van de mensen niet effectief is. De standaardmethoden zijn zelfs de grootste reden waarom mensen falen tijdens het afvallen. De redenen waarom de standaardmethoden niet werken zijn zoal: 

 1. Een dieet is nooit gericht op je eigen smaakvoorkeuren. Het dieet schrijft voor wat je moet eten, maar lust je dit eten wel echt? 
 2. Elk mens heeft zijn persoonlijke valkuilen en een eigen lichaamstype. Hierdoor is het erg gebruikelijk dat het afvallen niet lukt. 
 3. De meeste dieetmethoden schrijven erg dure recepten op wat daarnaast ook nog eens erg moeilijk is om voor het gehele gezin te maken. 
 4. Het eten wat je tijdens je dieet drie keer per dag moet eten komt normaal gesproken helemaal niet voor in jouw vaste voedingspatroon. Hierdoor is het onmogelijk vol te houden tijdens je dieet.
 5. Elke keer moet jij jezelf weer forceren om het dieet vol te houden. Doordat het niet vanzelf gaat is het erg moeilijk vol te houden. 
 6. Het is elke keer weer een interne strijd om je wilskracht vol te houden. Helaas werkt deze wilskracht ook maar tijdelijk. 
 7. Doordat het steeds niet lukt heeft 96% van de vrouwen wereldwijd last van het welbekende jojo-effect. 
 8. Wanneer je gaat dieten doe je niets aan je gewoontes of patronen die eigenlijk de oorzaak zijn van je overgewicht. 
 9. Je verliest altijd tijdelijk een kledingmaat, maar deze is er net zo snel weer bij als hij eraf ging. 

De methode van Sarina Baas

Sarina Baas ziet het als missie om elke vrouw van Nederland en Vlaanderen de mogelijkheid te geven om echt af te vallen. Ze wil deze vrouwen de mogelijkheid geven om terug te gaan naar het slanke figuur wat van nature bij diegene hoort. 

Zelf heeft Sarina Baas ook enorm met haar gewicht geworsteld. In een moeilijke tijd waarin ze worstelde met haar gezondheid kwam ze er al snel achter hoe foute gewoontes, overtuigingen en patronen getransformeerd kunnen worden. Je kunt dit namelijk transformeren door je onderbewustzijn in te zetten en door gebruik te maken van je enorme kracht en je eigen mindet. Hierdoor ben je niet meer enkel afhankelijk van je eigen wilskracht. 

Op het moment dat Sarina Baas dit ging toepassen bij haarzelf merkte ze al snel dat ze de oplossing had gevonden waar ze zelf jarenlang naar zocht. Ze werd namelijk teruggebracht naar de gezondste en fitste versie van haarzelf. 

Hedendaags kan Sarina Baas met trots zeggen dat ze ruim 5000 mensen geholpen heeft om blijvend hun streefgewicht te bereiken. Deze dames hebben dit bereikt door de speciale methode die aangeboden wordt door Sarina Baas. De methode kun je het beste vergelijken met een echte sluipmethode die direct afrekent met het overgewicht. De methode van Sarina biedt jou het volgende: 

 • Je leert tijdens het programma de juiste prioriteiten te stellen. Dit wordt je geleerd door gebruik te maken van de levens piramide. 
 • Tijdens het programma leer om weer de leider te zijn over je eigen leven. Je neemt als het ware het leiderschap weer over, over je eigen leven. 
 • Tijdens het programma ga je werken aan je eigen communicatie. Hierdoor zorg je ervoor dat je niet meer het gevoel hebt dat niemand je begrijpt. 
 • Tijdens het programma leer je om in het nu te leven. Je zult al snel merken wat voor invloed dit heeft op je gewicht. 
 • Je gaat leren hoe jij eenvoudig stress los kunt laten in je leven. 
 • Door middel van de dankbaarheid techniek zul je merken dat jij gelukkiger gaat worden. 
 • Je gaat binnen no time jouw leven weer in de hand hebben door middel van de handige dagplanningen. Hierdoor zul je merken dat jij niet meer naar iets ongezonds grijpt omdat je een drukke dag gehad hebt. 
 • Tijdens het programma leer je welke levensstijl het beste bij je past. 

Het online programma 'altijd slank' staat geheel in het teken om ervoor te zorgen dat jij een  gezonde mindset ontwikkelt. Samen met deze slanke mindset ga jij zorgen voor nieuwe gezonde gewoontes waardoor je wel succes moet gaan ervaren. 

Daarnaast leer je hoe je jou emotie-eten kan ombuigen. Op deze manier kun jij ervoor zorgen dat je eindelijk weer rust in je hoofd ontvangt. In je hoofd word je hierdoor al getransformeerd naar een slank persoon, waardoor je ook gaat handelen als een slank persoon. Je zal al snel merken dat je hierdoor meer rust gaat ervaren en dat je niet meer enkel met eten bezig bent in je hoofd. Je gaat hierdoor ook meer rust ervaren waardoor je fantastische resultaten kunt behalen. 

Tijdens het programma wordt er gebruikgemaakt van een duidelijk stappenplan. Dit exacte stappenplan gaat je helpen om weer gezond en fit te worden. Tijdens het stappenplan word jij door Sarina begeleid zodat je ervan verzekerd bent dat je jouw beoogde resultaat kunt behalen. 


Sarina Baas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sarina Baas.

Bezoek Sarina Baas

Schrijf een review