Tibor Olgers (Tibor.nl)

Tibor Olgers reviews en informatie

Steeds meer mensen vinden het moeilijk om alles uit hun leven te halen. Ze laten hun angsten, onzekerheden of het verleden een belemmering zijn op hun mogelijke successen. Tibor Olgers heeft speciaal voor deze mensen een onlinecursus ontwikkeld. De cursus, genaamd Antivirus, is speciaal ontwikkeld zodat deze mensen voorgoed gedag kunnen zeggen tegen de negativiteit die het succes belemmerd. Op deze manier word je geholpen om gelukkig en succesvol te worden en hierdoor alles uit je leven te halen. Tijdens de cursus krijg je handvaten aangereikt die jou gaan helpen om alles uit je leven te halen. Je krijgt een kijkje in jouw eigen intrinsieke drijfveren zodat jij ervoor kunt zorgen dat je toekomstplannen werkelijkheid gaan worden. 

Antivirus van Tibor Olgers

Wanneer je een eigen onderneming hebt, dan merk je al snel dat je bedrijf geleid wordt op de automatische piloot. Je start je werkdag, je voldoet je taken en aan het einde van je opdracht ontvang je het geld. Hierdoor haal je niet alles uit je onderneming wat je eruit kunt halen. Wanneer je een eigen onderneming hebt, dan is het natuurlijk belangrijk dat je ook jezelf blijft ontwikkelen. Toch wil dit niet zeggen dat je met de cursus veel meer tijd kwijt bent en hierdoor veel minder vrije tijd hebt. Tibor Olgers vind het namelijk belangrijk dat je ook blijft genieten, terwijl je jezelf ondertussen richt op onder andere relaties onderhouden en je financiën op orde te brengen. Tijdens de cursus leer je daarom vooral jezelf beter kennen zodat je dit kunt gebruiken in het succes van je onderneming. Tijdens de cursus van Tibor Olgers kun je het volgende verwachten:

 • Bewezen begeleiding
  Tijdens de cursus krijg je geen les van 'trainers', maar krijg je les van echte succesvolle ondernemers. Het team van Tibor Olgers bestaat uit ondernemers die 30+ jaar ervaring hebben als leidinggevende bij speciale eenheden. Deze ervaringsjaren zijn verdeeld over meer dan 250 bedrijven. Hetzelfde team heeft ook meerdere succesvolle business bestsellers geschreven. 

 • Full Focus
  Tijdens de cursus wordt de deelnemer voor 100% ontzorgt. Tijdens de cursus ga jij kennismaken met een concrete structuur die jouw meer winst gaat bieden. Je zult hierdoor al snel merken dat je nu in een paar dagen meer af krijgt, dan je normaal af krijgt in een paar maanden. 

 • Complete competentie
  Tijdens de cursus kun je ook deelnemen aan bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zorgen ook direct voor een flinke persoonlijke groei. Je zult sessies meemaken van ijsbaden tot vuurwapentraining en van onderhandelingstechnieken tot aan meditatiesessies. Deze ervaringen zorgen voor meer winst in je business en in je relaties. Hier kun je profijt van nemen voor de rest van je leven. 

Tactische bedrijfsvoering

Met een winnende strategie en een effectieve executie, kun je zorgen voor een tactische bedrijfsvoering. Het maakt hierbij niet uit of jij een zelfstandige zonder personeel bent of dat je een bedrijf hebt met 100+ personeel. Wanneer je succes wilt hebben in je onderneming, dan zul je al snel merken dat drie kernelementen erg belangrijk zijn. De drie kernelementen zijn: betrouwbaar leiderschap, vastberaden executie en strategische intelligentie. Deze kernelementen worden je bijgebracht door de winnende principes van de Special Forces. De drie belangrijke kernwaardes die worden aangepakt zijn: 

 • Rust
  Wanneer je denkt aan stress, dan denk je al snel dat dit komt door te veel dingen. Tijdens de cursus leer je dat dit nooit het gevolg is van stress. Je krijgt namelijk stress als je te weinig overzicht hebt. Tijdens de cursus word je bekend gemaakt met een methodiek waardoor je exact inziet welke zaken er echt toe doe. Daarnaast krijg je ook een inzicht hoe je alles structureel aanpakt, waardoor je meer rust krijgt. 
 • Richting
  Wanneer je succesvol de verkeerde dingen doet, dan ben je jouw tijd enorm aan het verspillen. Tijdens deelname krijg je daarom op altijd een duidelijk plan op maat, concrete acties en meetbare targets. Deze acties staan allemaal in lijn met jouw persoonlijke visie richting de toekomst. 
 • Resultaat
  Wanneer je resultaat wilt boeken, dan is hard werken natuurlijk enorm belangrijk. Het is wel belangrijk dat je winst op alle fronten behaalt, wanneer je er hard voor werkt. Tijdens de cursus leren we je daarom  om alles meetbaar te maken en wordt je richting het resultaat geleid. Op deze manier ontvang je zakelijk meer nettowinst en zul je privé meer voldoening ervaren.

Bulletproof van Tibor Olgers

Bulletproof is een cursus die ook ontwikkeld is door Tibor Olgers.  Tijdens deelname aan deze cursus wordt er gezorgd voor een continue stroom van leads, sales en cashflow. Deze cursus staat in het teken om je business IQ te verhogen. Je leert tijdens de cursus om onafhankelijk te worden met een sterk bedrijf, het ontwikkelen van vaardigheden en strategisch denken. Tijdens de cursus leer je: 

 • Waarom faalt 96% van de mensen die zijn ingeschreven bij het KVK? 
 • Krijg door middel van een simpel scorebord meer grip op je cijfers
 • Leer de twee zaken die jouw producten onweerstaanbaar maken voor de klanten
 • Leer hoe je meer omzet kunt draaien door klein te blijven. 
 • Krijg een kijkje in de MVP Marketing Strategie. Hierdoor zit je nooit meer zonder sales en leads. 
 • Je krijgt een kijkje in de 3+1 soorten producten die je echt MOET hebben voor meer verkoop.
 • Leer de drie vragen die jij moet stellen aan je klanten. 
 • Leer hoe je met één raamwerk al je copy kunt genereren. 
 • Krijg een kijkje in de menselijke marketing methode. Hierbij krijg je een beeld waarom minder beter is. 
 • Je leert een simpele formule waarbij je het denkwerk direct uit je prijzen haalt. 
 • Je leert het vergeten principe voor het schrijven van klant e-mails die raken
 • Je leert hoe je een omgekeerde mindset kunt krijgen. Daarnaast krijg je direct een challenge voor meer sales. 

Antiproductiviteit van Tibor Olgers

Wanneer je denkt aan productiviteit, dan denk je aan meer en sneller werken. De cursus van Tibor Olgers wil je daarom bekend maken met antiproductiviteit. Laatstgenoemde zorgt er namelijk voor dat je door slimme trucs sneller kunt hollen, waardoor je teruggaat naar de essentie. Wanneer je terug bent in jouw essentie, dan kun je pas echt gas gaan geven. Om dit bij jezelf te vinden is het belangrijk dat je gebruikmaakt van helder zicht, een duidelijk scorebord en een simpel systeem. Tijdens de cursus krijg je inzicht in: 

 1. Je krijgt het geheime wapen te zien dat het systeem gebruikt om jou te weerhouden van je beste werk. Door hier inzicht in te krijgen kun je dit gaan neutraliseren. 
 2. Je krijgt een inzicht in de enige 3 metrics. Deze 3 metrics zorgen ervoor dat je bedrijf gaat groeien. De rest is vooral een bijzaak en afleiding. Deze drie matrics bestaan uit geld, rust en trots. Helaas kunnen de meeste ondernemers vrijwel geen een matrics benoemen. 
 3. Je krijgt een inzicht in de dingen die je elke drie maanden moet doen. Door deze dingen te doen krijg je rust, ruimte en kracht. 
 4. Je leert waarom je nooit met je bedrijf de 'go with the flow' formule moet aannemen. Je leert direct welke formule je wel moet aannemen voor een succesvol bedrijf. 
 5. Je leert door middel van 1 a4tje hoe je jouw eigen uitput dramatisch kunt gaan verbeteren. Deze input geeft succes zonder dat je grote veranderingen hoeft door te voeren in je leven. 

Tijdens de cursus leer je dat je niet enkel kunt dromen, maar dat je jouw dromen ook echt kunt beleven. Tijdens deze cursus wordt er gebruikgemaakt van simpele en concrete actiepunten. 

Het voordeel van de cursussen van Tibor Olgers zijn dat er een niet goed, geld terug garantie geld. Je kunt de cursus namelijk 30 dagen gebruiken zonder risico. 


Tibor Olgers (Tibor.nl) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tibor Olgers (Tibor.nl).

Bezoek Tibor Olgers (Tibor.nl)

Schrijf een review