Vastgoed Community (Thierry Stokkink)

Thierry Stokkink

Tijdens het programma Vastgoed Community van Thierry Stokkink word de focus zoals de naam al aangeeft geheel gelegd op vastgoed. Ondanks dat de naam aangeeft dat het een community is, is het nog veel meer dan dat. Maandelijks worden er bij het programma namelijk live masterclasses toegevoegd. Daarnaast kun je ook regelmatig meekijken met de strategiesessies waarbij je bijvoorbeeld leert hoe je het beste deals kunt vinden of hoe een renovatie precies in zijn werk gaat. Het voordeel van de community is dat je ook op een platform terecht komt waar je perfect kunt netwerken met gelijkgestemde. Door samen te netwerken kunnen jullie nog verder groeien in jullie toekomstplannen. 

Wie is Thierry Stokkink? 

De Vastgoed Community is opgericht door Thierry Stokkink, die je misschien ook al kunt kennen als eigenaar van Thuiz Hypotheken. Dit bedrijf van Thierry heeft erg veel startende beleggers en succesvolle ondernemingen geholpen met advies over het kopen en onderhouden van vastgoed. Thierry Stokking heeft inmiddels al bijna 15 jaar ervaring met het bedrijf, waardoor het idee is ontstaan om een community te starten met vastgoed als hoofdonderwerp. Het ontstaan is eigenlijk gekomen doordat Thierry geregeld dezelfde vragen kreeg. Doordat hij iedereen zo goed mogelijk wil hebben, heeft hij besloten om dit allemaal te beantwoorden in de community tijdens masterclasses. Hij geniet erg van het delen van zijn kennis over vastgoed en je zal hem ook erg actief zien binnen de community. 

Wat biedt de vastgoed community?

Wanneer je lid wilt worden van de community, dan wil je natuurlijk ook graag weten wat je allemaal kunt verwachten. Gelukkig zijn er een aantal flinke voordelen die jij krijgt tijdens deelname aan de community:

 • Netwerkbijeenkomsten
  Tijdens deelname aan de community krijg jij toegang tot het live vastgoed café. Daarnaast krijg je bij deelname ook korting op het jaarlijkse Thuiz Vastgoedevent. De deelname aan de community zorgt ervoor dat jij jouw investering gemakkelijk terug kunt gaan verdienen. Dit verdien je terug door middel van kortingen, netwerken en kennis die je leert in de community. 
 • Masterclasses met experts
  Elke maand kun je deelnamen aan een interactieve masterclasses met experts. Tijdens deze masterclasses wordt er ingegaan op onderwerpen zoals: investeren in het buitenland, het zoeken en vinden van panden, transformaties van panden, investeren in shortstay of splitsing en ontopping etc. Voor deze masterclasses betaal je geen extra kosten, deze zitten allemaal inbegrepen in het lidmaatschap. 
 • Laagdrempelig netwerken
  Een belangrijk aspect van de community is netwerken. In de community zitten personen die allemaal een ander niveau hebben als vastgoedbelegger. Doordat jullie allen samen op één platform zitten, kun je goed met elkaar netwerken. Er zitten bijvoorbeeld ook samenwerkingspartners bij zoals beleggingsmakelaars, taxateurs en dealsourcers. Je kunt bij deelname aan de community gemakkelijk een berichtje sturen naar elkaar. Daarnaast kun je bij een lidmaatschap ook wekelijks deelnemen aan netwerksessies. 
 • Veel kortingen
  Tijdens deelname in de community kun je gebruikmaken van heel erg veel kortingen bij samenwerkingspartners. Een aantal voorbeelden waarbij je korting kunt krijgen zijn: netwerkbijeenkomsten en kennisevents, vastgoedcurssusen, Vastgoedfinancieringsbemiddelingstrajecten, makelaars, taxateurs, beheer en screenings en de juiste software. 

Vastgoed Community (Thierry Stokkink) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vastgoed Community (Thierry Stokkink).

Bezoek Vastgoed Community (Thierry Stokkink)

Schrijf een review