Wesley Adema (Ademaenvandelft.nl)

Breng je je vrije tijd graag door op een van de Spaanse stranden? Of heb je altijd al willen investeren in een woning in Spanje, die je zelf kunt betrekken als je op vakantie bent en verhuren aan toeristen als je niet in het land ben? Dan ben je bij Wesley Adema op het juiste adres. Wesley Adema en Nick van Delft zijn namelijk de motor achter Costa living. Beide heren bieden je de nodige begeleiding bij het kopen van een woning in Spanje. Van het kiezen tot het kopen en betrekken van de woning kun je gerust doen onder begeleiding van Adema en van Delft.

Meer over Adema en van Delft

De uit Breda afkomstige Wesley Adema is een ‘self made man’ die vooral het ondernemen in zijn bloed heeft. Van jongs af aan heeft Wesley zich moeten opwerken tot de succesvolle ondernemer die hij vandaag aan de dag is. In zijn streven om financieel onafhankelijk te worden heeft hij door de jaren heen diverse bedrijven opgericht en ook nog kunnen beleggen in vastgoed. Hij kocht panden en bood deze verder te huur aan. Tegenwoordig houdt hij zich alleen nog met vastgoed bezig. Niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje houdt Wesley zich bezig met het vastgoed gebeuren. Vanwege zijn jarenlange kennis en ervaring is hij overgestapt om ook anderen te begeleiden in het process van het kopen van een woning onder de Spaanse zon. Op die manier probeert hij de Spaanse droom van velen te verwezenlijken.

Nick van Delft is de kleinzoon van de bekende Wietje ten Herkel. Wietje bezat namelijk een van de grootste aannemingsbedrijven in Amsterdam. Bouwen en verbouwen is Nick dus met de paplepel ingegoten geworden. Na enkele jaren bezig te zijn geweest met de verkoop van Amsterdamse grachtenpanden aan beleggers is hij vanaf 2021 ook actief in het Spaanse vastgoed. Samen met Wesley begeleid hij personen die graag een woning willen kopen in Spanje.

Op de website van Adema en van Delft, Costa Living, krijg je een uitgebreid overzicht te zien van woningen en nieuwbouw-appartementencomplexen die je kunt kopen. De complexen zijn gelegen op verschillende adembenemende plekken verspreid door het gehele land. Met uitstekende kennis van Spanje en een team van professionals, gaan de beide heren samen op zoek naar de ideale bestemming voor jouw.

Advies op maat

Adema en van Delft bieden je samen met hun team advies op maat. Als je van plan bent een woning in Spanje te kopen, dan dien je er rekening mee te houden, dat er veel meer komt bijkijken. Mede vanwege de taalbarrière én gebrek aan kennis is dit voor velen een grote stap. Het team van deze heren neemt het op zich om je zo comfortabel mogelijk door dit process te begeleiden. Het team bestaat daarom uit een ervaren groep van vastgoedprofessionals die je in je eigen taal de nodige begeleiding zullen bieden. 

Bij het kopen van een woning dien je onder andere te weten hoe het staat met de bouwkwaliteit van de woning, de golf voorzieningen, aantasting van je woning door de zee en meer. Behalve de woning is het ook van belang om meer te weten te komen over de locatie zelf. Het liefst heb je een woning in een van de toplocaties in Spanje. Behalve de locatie dien je ook te weten hoe het staat met de lokale wetgeving en geldende voorschriften. Aan dit alles hebben Adema en van Delft gedacht en bieden je conform de behoefte advies op maat.

Oremfi by Aserpro

Bij het kopen van een woning in Spanje is het raadzaam om je koopovereenkomst bijvoorbeeld te laten screenen door een organisatie of persoon, die gespecialiseerd is in het Spaanse vastgoedrecht. Om met alle zekerheid een woning in Spanje te kopen, is het raadzaam om het professionele team van Oremfi by Aserpro in te schakelen. Het kopen van een woning kan een ingewikkeld administratief process zijn. Het is derhalve van belang om je goed te laten begeleiden en adviseren. Oremfi by Aserpro is gespecialiseerd in het Spaans vastgoedrecht en biedt je enerzijds de nodige begeleiding en zorgt voor een transparante afwikkeling van de koop.

Informatie over de Spaanse bank

Sommige investeerders hebben een bankfinanciering nodig omdat ze het volledig bedrag niet in een keer kunnen ophoesten. Zo een lening kun je dan krijgen bij een Spaanse bank. Je dient wel rekening te houden met twee factoren. Allereerst dien je 40% eigen vermogen te hebben. Daarnaast dien je ook nog een netto inkomen van minimaal 48.000 per jaar te hebben. Indien je aan deze twee eisen voldoet kun je een financiering van 60% krijgen.

TV Programma ‘Let’s Get Spanish’

Adema en van Delft hebben ook een speciale televisieprogramma genaamd ‘Let’s go Spanish’. Dit programma wordt uitgezonden via RTL 4 en brengt je mee in de wereld van het Spaanse vastgoed. De heren laten je dan kennis maken met hun nieuwste projecten en wat deze allemaal te bieden hebben. Verder krijg je ook nog een beeld van hoe het kopen van een woning in Spanje precies in elkaar zit. Je zult merken dat de heren vooral actief zijn in het Zuidelijk gedeelte van de Costa Blanca.

Hoe kan ik contact opnemen met Adema en van Delft?

Heb je de website van deze heren bezocht of ben je geïnspireerd geraakt door wat je allemaal te zien hebt gekregen in het televisieprogramma ‘Let’s Go Spanish’? Wil je meer weten over het kopen van een woning onder de Spaanse zon of heb je gewoon een algemene vraag? Neem dan contact op met de heren Adema en van Delft via het online contactformulier.

Het contactformulier tref je aan op de website van Adema en van Delft. Je dient in het menu op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘contact’ en het formulier komt op een nieuwe webpagina tevoorschijn. In het formulier dien je onder andere je naam, e-mailadres en bericht in te voeren en op te sturen. De heren doen er alles aan om je bericht binnen 24 uur in behandeling te nemen en contact met je op te nemen.


Wesley Adema (Ademaenvandelft.nl) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Wesley Adema (Ademaenvandelft.nl).

Bezoek Wesley Adema (Ademaenvandelft.nl)

Schrijf een review