StoppenMetWerken

Ben je het werken voor een baas reeds enige tijd zat en wil je daar een einde aan maken? Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheden die het internet te bieden heeft? Als je het werken zat bent en wil weten welke mogelijkheden het internet te bieden heeft, dan ben je op de website van stoppenmetwerken.nl op het juiste adres.

Hier kun je een 171 pagina tellende online E-book aanschaffen dat je alles verteld over geld online verdienen en hoe je beter kunt omgaan met je tijd en energie. Als je misschien van plan was je te laten begeleiden door een dure business coach of dure online trajecten te volgen om een zelfstandige ondernemer te worden is het raadzaam om eerst dit boek door te nemen. Misschien hoef je helemaal geen duur traject in te gaan en kun je dus duizenden euro’s besparen.

Over de auteur

De 36 jarige Nick van der Leeuw is de schrijver van het online boek met als titel ‘stoppen met werken’. Nick is sedert zijn 14e bezig met ondernemen via het internet en heeft door de jaren heen verschillende internetconcepten ontwikkeld en op de markt gebracht. Hij heeft onder andere success weten te boeken met het ontwikkelen van datingsites, systemen om offertes aan te vragen, webwinkels, affiliate netwerken en vergelijkingssites.

Nick heeft zich de laatste jaren vooral gefocust op het geven van advies en het coachen van startende ondernemers. Hij merkte in de praktijk dat er bij startende ondernemers veel behoefte was aan begeleiding. Dit is ook de reden geweest waarom hij besloot een eigen e-book te ontwikkelen. Niet zomaar is de missie van dit E-book het helpen van startende ondernemers en hen de mogelijkheid bieden om te ontdekken wat ze écht willen. Als ze weten wat ze willen kunnen ze veel geld besparen op o.a. kostbare business coaching, advies en prijzige online cursussen.

Redenen om dit E-book te bestellen

Als je meer financiële onafhankelijkheid wil en vrijheid, dan is dat alleen al genoeg reden om dit E-book te bestellen. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom personen ervoor kiezen om ondernemer te worden. De een wordt een succesvolle ondernemer en de andere moet uiteindelijk toch weer voor een baas werken.

De bedoeling van dit boek is dat je na het lezen voldoende kennis hebt opgedaan om een succesvolle ondernemer te kunnen worden. Er zijn een aantal verdienmodellen beschreven in dit boek en de meeste daarvan zijn uitvoerbaar met een minimale investering. Dus ook als je niet beschikt over een investeringsbudget zou je een eigen onderneming kunnen starten. Om dit te kunnen bewerkstelligen krijg je ook enkele unieke tips en tools mee met dit E-book.

De inhoud van het E-Book

In dit E-boek worden 25 online verdienmodellen nader toegelicht. Je krijgt daarbij ook nog tips en benodigdheden. Je komt verder te weten waar je zonder grote investering een website kunt laten ontwikkelen, hoe je goed kunt scoren in de Google zoekmachine en waar je je klanten vandaan kunt halen voor je onderneming.

Je komt verder ook te weten waar je aandacht aan moet besteden bij de start van je onderneming, hoe je te weten komt welke verdienmodel het beste bij je past en wat ervoor kan zorgen dat je veel geld bespaart bij de start van je eigen onderneming. Het e-book biedt je verder ook een overzicht van handige tools die je kunt gebruiken en een lijst van bedrijven.

De verdienmodellen

De verdienmodellen die besproken worden in dit E-book zijn bewezen methodes waarmee je geld kunt verdienen. De schrijver van dit boek heeft in 15 jaar bijna alle besproken methodes uitgetest en met success. Sommige verdienmodellen waren zelfs zeer succesvol.

Je dient er rekening mee te houden dat je voor jezelf eerst moet nagaan welke verdienmodel het beste bij je past alvorens je van start gaat als ondernemer. Je zult als eerst een verdienmodel moeten kiezen die niet alleen bij je past, maar die je lang kunt volhouden of beter gezegd lang kunt blijven doen. Zonder doorzettingsvermogen en focus is het onmogelijk om een verdienmodel succesvol te maken. Je hoeft gelukkigerwijs niet elke dag keihard te werken, maar wel de juiste strategie te hanteren. Een verdienmodel kan namelijk al succesvol worden als jij elke dag één uur van je tijd structureel investeert. En met alle andere uren die de dag telt kan jij dan vervolgens de vruchten plukken van jouw succes.

De 25 verdienmodellen worden overzichtelijk weergegeven in dit Ebook en bestaat uit een aantal onderdelen. Zo heb je een introductie gedeelte, score, benodigdheden, uitgebreide informatie en tips. Er zijn genoeg verdienmodellen die je bij een juiste toepassing duizenden euro’s per maand kunnen opleveren. Er zijn ook weer andere verdienmodellen die de potentie hebben om je miljoenen euro’s per jaar rijker te maken.

Coaching

Nick biedt ook special coaching sessies aan startende ondernemers. In een of meer online sessies helpt hij meedenken over je bedrijfsopzet. Zo gaat hij na hoe je je idee of onderneming het beste vorm kunt geven. Je krijgt daarbij adviezen over online marketing, het managen van je onderneming en de verdienmodellen.

Als je dus een idee hebt, dan gaat Nick tijdens een coachingsessie samen de haalbaarheid van je onderneming brainstormen. Zo gaat hij onder andere de haalbaarheid van je onderneming na door je ondernemingsplan met een kritische blik te beoordelen.

Het E-book bestellen

Je kunt het E-book bestellen door als eerst te surfen naar de website van stoppenmetwerken.nl. Op deze site zul je in het menu het tabje ‘bestel E-book’ zien waarop je kunt klikken. Als je doorscrolt zul je dit tabje op meerdere plekken wederom tegenkomen.

Na op dit tabje geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je je betaalgegevens kunt invoeren. Je voert je naam, voornaam en e-mailadres in. Hierna kun je een betaalmethode selecteren. De mogelijkheid bestaat om voor dit boek te betalen middels iDEAL, Bancontact en PayPal. Het totaal bedrag voor dit boek inclusief BTW is € 18,95. Na je betaling afgerond te hebben wordt het boek direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Contact opnemen met Stoppenmetwerken

Heb je een algemene vraag of wil je weten wanneer je boek verzonden zal worden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de site door een e-mail te sturen naar [email protected].


StoppenMetWerken Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over StoppenMetWerken.

Bezoek StoppenMetWerken

Schrijf een review