BolMastery

Bolmastery is een cursusaanbieder die je de mogelijkheid biedt om een eigen webshop te starten op basis van het Bol.com model. De vraag is natuurlijk hoe dat precies in elkaar zit, wat de kosten zijn en of het inderdaad mogelijk is om een winstgevende webshop op te zetten naar het Bol.com model. In deze blog worden deze vragen en meer nader belicht.

Wat is het uiteindelijke doel van Bolmastery?

Middels cursussen die geboden worden wil Bolmastery het mogelijk voor je maken dat je je dromen kunt waarmaken zonder dat je je druk hoeft te maken over het financieel aspect. Het is vrij logisch dat een ieder min of meer wil doen wat ze misschien zelf leuk vinden, maar je zult ook merken dat het vooral voor jonge mensen iet wat moeilijker is om een onderneming te starten die vrij snel winstgevend is.

Dit mede vanwege het feit dat jongeren vaak vanwege hun studie wat minder tijd beschikbaar hebben. Sommigen hebben ook nog een bijbaan die hen een loon oplevert, die vergelijkbaar is met een tegemoetkoming. Gelukkig biedt Bolmastery deze personen de mogelijkheid om op een slimme wijze te ondernemen. Je hebt daarvoor niet zoveel tijd en moeite nodig om binnen een betrekkelijk korte periode genoeg te verdienen zodat je financiële zorgen tot het verleden zullen behoren. Hierdoor zul je ook in staat zijn om je verder op je dromen te focussen.

Wat kun je verwachten van het Bolmastery programma?

Het Bolmastery programma biedt je de garantie dat je binnen de eerste weken al resultaten zult boeken. Je verwerft hiermee een passief inkomen en je hoeft daar per dag slechts 30 minuten aan te besteden. Naast het boeken van success krijg je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en een onderneming te runnen vol vreugde en passie.

Ook als je niet of in mindere mate beschikt over de nodige kennis en ervaring kun je deelnemen aan dit programma. Je hebt daarnaast ook geen startkapitaal of eigen website nodig. Je hoeft je ook niet druk te maken om opslagruimte want de producten worden niet thuis bij je geleverd. Je leeftijd doet er verder niet toe en je hoeft geen geld uit te geven aan advertenties, het Bolmastery staat je met alles bij.

Over de oprichter

De motor achter het Bolmastery programma is Izzy Bokhove. Hij is in het dagelijks leven een professionele E-commerce coach. Mede vanwege zijn jarenlange ervaring met onder andere het verkopen van producten op online webplatformen is hij in staat om dit programma aan te bieden.

Hij is zelf ook in staat geweest om op jonge leeftijd financieel onafhankelijk te worden. Hij heeft er daarom ook plezier bij om jongeren de tools aan te reiken zodat ze zichzelf op jonge leeftijd op kunnen werken naar financiële onafhankelijkheid. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is de juiste strategie te volgen die Bolmastery te bieden heeft. Er zijn genoeg cursisten die binnen een betrekkelijk korte periode in staat waren om tienduizenden euro’s per maand te verdienen. Izzy heeft door de jaren heen meer als 300 personen weten op te leiden die op dit moment een succesvolle webshop aan het runnen zijn.

Waarom kiezen voor een bedrijf volgens het Bol.com model

Het Bol.com model is heel simple om te volgen en toe te passen bij het starten van je eigen onderneming. Je dient alleen de juiste stappen te volgen die je meekrijgt van Bolmastery. Het enige wat je daarbij nodig hebt is een laptop, eventueel een mobiel, met internet en je bent al in staat geld te verdienen. Je hoeft niet meer voor een baas te werken, je kunt zelfstandig ondernemen en je eigen inkomsten genereren.

Door een Bol.com bedrijf te starten, bespaar je ook nog erg veel tijd en energie. Bol.com houdt zich namelijk bezig met de marketing, de site coderen, de betalingen en meer. Het enige wat jij nog moet doen is je product inkopen en een listing plaatsen op het platform. Daarna komen de verkopen vanzelf binnenstromen. Tegenwoordig zijn er talloze Bol.com Partners die op deze manier een passief inkomen hebben gegenereerd. BolMastery zal je ook op weg helpen om binnen een mum van tijd een passief inkomen te genereren.

Bolmastery pakketten

Bolmastery heeft twee pakketten te bieden. Het eerste is het Mastery coaching pakket en het tweede is het deluxe pakket. Met het mastery coaching pakket kun je rekenen op persoonlijke begeleiding waarbij je in staat zult zijn om de juiste keuzes te maken en strategieën te volgen. Zo kun je je onderneming verder omhoog helpen dat je op gegeven moment  €10,000 per maand zal verdienen.  Het deluxe pakket is een all in pakket welke bestaat uit de nieuwste strategieën en bonussen die relevant zijn om een winstgevende webshop te runnen.

Hieronder een overzicht van de inhoud van de pakketten. 

Mastery coaching pakket

Deluxe pakket

Professionele video cursus A-Z (t.w.v. €2500)

Professionele video cursus A-Z (t.w.v. €1500)

52 weken 1 op 1 coaching (t.w.v. €1800)

Levenslange toegang community (t.w.v. €100)

Levenslange toegang community (t.w.v. €500)

2 maanden gratis bol software (t.w.v. €100)

4 maanden gratis bol software (t.w.v. €200)

Meerdere smart tools & Bonussen (t.w.v. €300)

Smart tools & Bonussen (t.w.v. €300)

Groepscoaching (t.w.v. €1000)

Groepscoaching (t.w.v. €1000)

10 producten met €3000+ omzet (t.w.v. €500)

20 producten met €3000+ omzet (t.w.v. €500)

52 weken 1 op 1 coaching (t.w.v. €1800)

Casestudy succesvolle bol store (t.w.v. €250)

Casestudy succesvolle bol store (t.w.v. €250)

Professionele analyse (t.w.v. €150)

Professionele analyse (t.w.v. €150)

Succesgarantie op €10.000 P/M binnen 5 maanden

Succesgarantie op €10.000 P/M binnen 5 maanden

 

Bolmastery hanteert vier belangrijke elementen voor succes. Er wordt allereerst gewerkt met een bewezen methode. Bolmastery is op de hoogte van de meest recente technieken en past deze toe zodat je succesvol kunt zijn met je Bol.com onderneming. Er wordt 24/7 support geboden. Zodra je met vragen zit kun je bij het Bolmastery team en de community van meer dan 200 leden terecht. De focus wordt ook op jouw als persoon gelegd. Dit zodat je je leven kunt aanpassen en afstemmen op je toekomstige successen. Je krijgt voorts de juiste tools aangeboden om ook daadwerkelijk successen te kunnen boeken.


BolMastery Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BolMastery.

Bezoek BolMastery

Schrijf een review