365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol door Arjan Vergeer en David de Kock

365 Dagen Succesvol is een programma dat is samengesteld door Arjan Vergeer en David de Kock. De oprichters hebben maar één missie en dat is dat Nederland het gelukkigste land ter wereld wordt. Om dit voor elkaar te krijgen hebben beide mannen het programma met veel liefde en passie samengesteld. Het programma is de online plek waar jij terecht kan voor verbinding en persoonlijke groei en inspirerende en praktische trainingen. Hierdoor is het programma een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooier leven. Wanneer je deelneemt aan het programma mag je zelfs een paar keer per jaar deelnemen aan een speciaal samengesteld live programma: Miracle Roadmap. Dit waanzinnige programma staat erom bekend dat het levensveranderend is. 

De trainingen van 365 Dagen Succesvol

Wanneer jij wilt kiezen voor je mooiste leven dan kun je kiezen uit meerdere trainingen. De trainingen staan allemaal in het teken om het beste uit je leven te halen en om een gelukkig bestaan te leiden. De aangeboden trainingen van 365 Dagen Succesvol zijn: 

 • Het 365 Coachprogramma
  Wil jij graag een coach worden zodat jij mensen kan helpen naar een leuker leven? Dan is deze training echt iets voor jou! Wanneer je begint als coach dan heb je natuurlijk niet automatisch direct een volle praktijk met mensen die door jou geholpen willen worden. Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk als het lijkt om een goede klantenkring op te bouwen. Het is alleen wel heel erg belangrijk dat jij de juiste handvatten aanpakt zodat jij lekker jezelf kunt zijn en van je passie je beroep kunt maken. 
 • Leven zonder stress
  Een leven zonder stress is een droom waar vrijwel iedereen naar snakt. Helaas is het niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Daarom wordt er tijdens de online training aan jou geleerd hoe jij kunt omgaan met stress en het vergroten van je eigen draagkracht. Je gaat leren hoe je kunt omgaan met stress zodat ook jij kunt genieten van een leven zonder stress. 
 • Het 365 jaarprogramma
  Tijdens het 365 jaarprogramma ga je een jaar lang aan de slag met de 365- methodiek. Je gaat op een persoonlijke ontdekkingsreis die geheel in het teken staat om jouw dromen waar te maken. Ontdek wie je bent, wat jij wilt en hoe jouw dromen geen dromen meer blijven. Samen met een kleine groep deelnemers ga jij het programma volgen. Het voordeel hiervan is dat jullie elkaar kunnen steunen. Binnen een jaar ben jij een geheel nieuw mens, op een positieve manier! 
 • Het 365 Meditatie programma
  Krijg toegang tot de bijzondere Meditatie app van het programma. Het 365 Meditatie Programma is een exclusieve app die bestaat uit een bibliotheek met meer dan 50 meditaties. Naast de meditaties die al klaar staan in de bibliotheek kun je er ook voor kiezen om dagelijks samen live te mediteren. 
 • Miracle Roadmap
  Bij deelname aan de Miracle Roadmap ga jij Next Level Living voor jezelf creëren. Wordt meegenomen op een epische reis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden van je leven. De vier belangrijkste thema's in deze training zijn: maximale gezondheid, passievol werk, geld in overvloed en liefdevolle relaties. Deze vier thema's worden je aangeboden op basis van de bewezen 365 dagen methodiek. 
 • 13 stappen training
  Deze training is geheel gratis voor iedereen zodat je kunt kennismaken met de 365 dagen methodiek. Tijdens deze training word jij in 13 stappen klaargestoomd voor een leuker leven. Deze training is ideaal om een eerste stap te zetten om te ontdekken hoe jij het meeste uit je leven kunt halen. 
 • Spoedcursus Familieopstellingen
  Tijdens deze training ga jij je innerlijke blokkades opheffen zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Ontdek de diepe patronen en overtuigingen die jij onbewust en automatisch hebt overgenomen van je familie. Op deze manier ga jij ervoor zorgen dat jij je 'eigen plek' weer gaat terugpakken in het systeem en ga jij op een effectieve manier afrekenen met je eigen blokkades. 
 • Financiële Flow training
  Ben jij een premium lid van 365 Dagen Succesvol, dan is deze cursus gratis voor jou. Deze minitraining gaat jou in zes praktische stappen leren hoe jij de juiste mindset en discipline gaat krijgen om te werken aan financiële vrijheid. Dit alles ga je doen op een manier die het beste bij jou past en op een manier hoe jij het, het liefste doet. 
 • Spoedcursus geld verdienen met je passie
  Wil je er graag achter komen wat je passie is en hoe jij hier ook financieel je passie van kunt maken? Dan is deze training echt iets voor jou. Tijdens deze training wordt je klaargestoomd zodat jij elke dag kunt doen wat jij het liefste doet, zonder financiële zorgen te hebben. Dit klinkt natuurlijk als een droom, maar dit kun je bereiken. Wil jij dit graag bereiken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is deze spoedcursus een echte aanrader. 
 • Ik lust je rouw training
  Wanneer je ooit al eens iemand verloren bent dan weet je hoe zwaar het rouwproces kan zijn. In dit programma ga jij online leren om meer houvast, verdieping en lichtheid te hebben tijdens jouw rouwproces. Elke module bestaat uit twee versies: voor rouwenden en voor mensen die graag een rouwend persoon willen steunen. Een extra steuntje in de rug zijn de gelijkgestemde die net als jou meedoen aan de cursus. Hierdoor kun je elkaar steunen en alles leren over het rouwproces. 
 • Lekker Slapen training
  Wanneer je een gelukkig bestaan wilt opbouwen, dan hoeven we je vast niet uit te leggen hoe belangrijk een goede nachtrust is. Helaas is een goede nachtrust niet altijd vanzelfsprekend voor iedereen. Dit programma staat daarom geheel in het teken zodat ook jij lekker kan slapen. Krijg goede tips en inzichten voor een goede nachtrust. Samen met een community van ruim 10.000 mensen ga jij ervoor zorgen dat jij ook dagelijks een goede nachtrust gaat ontvangen. 
 • Liefdevol ouderschap
  Tijdens dit online programma leer jij de fijne tools om een liefdevol ouderschap te creëren. De training zorgt ervoor dat jij het thuis leuker, lichter en liefdevoller gaat maken. Wanneer je deelneemt aan de training zal je al snel een verbetering merken in het gezinsleven thuis. De cursus is geheel gebaseerd op de nieuwste pedagogische en psychologische inzichten. Deze training is hierom het grootste cadeau wat je aan jezelf, maar ook aan je kind kunt geven. 
 • Love Quest voor stellen
  Is jouw relatie in een sleur gekomen? Helemaal niks om jezelf voor te schamen! Vrijwel elke relatie komt na een aantal jaren in een sleur, waardoor de relatie niet meer zo positief was als het ooit is geweest. Ben je bijvoorbeeld elkaar steeds meer kwijtgeraakt en wil je het gevoel weer terugkrijgen voor elkaar? Dit is gelukkig allemaal mogelijk. Ook al voelt het soms als een verloren zaak, ook jullie kunnen elkaar weer terugvinden in de liefde. Deze training biedt jou en je partner alvast een goede eerste stap in de juiste richting. 
 • Love Quest voor singles
  Zie jij iedereen om je heen in een gelukkige relatie zitten en heb jij dit verlangen ook? Voor jou is het ook mogelijk om gelukkig te worden in de liefde. Tijdens deze training  word jij klaargestoomd voor de liefde. Je kunt jezelf namelijk pas verbinden met een persoon wanneer jij verbonden bent met jezelf. Je kunt pas van een ander houden als je ook van jezelf houdt. Het klinkt natuurlijk gemakkelijk, maar dit is het niet altijd. Deze training geeft jou de juiste duw in je rug zodat jij ook weer kunt genieten van een leuke liefde in je leven. 
 • Mindset Meesterschap
  Piekeren is één van de grootste stoorzenders wanneer je op zoek bent naar een gelukkiger leven. Het klinkt heel erg logisch om grip te krijgen op je eigen gedachten, maar in de praktijk is het een stuk moeilijker dan het lijkt. Tijdens deze training ga jij leren om grip te krijgen op je eigen gedachten en om beter te leren luisteren naar je eigen gevoel. Na de training weet ook jij hoe jij het gepieker in je leven kunt stoppen en hoe jij met een krachtige mindset jouw leven kunt veranderen. Een krachtige mindset zorgt voor meer energie en een positieve flow. 
 • Ondernemers Mindset training
  Ben jij een premium lid, dan is deze online training gratis voor jou. Tijdens deze training ontdek jij alles over de discipline die je nodig hebt voor een fijne ondernemers mindset. Hierdoor is deze training erg geschikt voor zowel de startende als de ervaren ondernemer. 
 • Ontdek je passie training
  Het hebben van een passie is een erg belangrijk aspect in het leven. Tijdens deze training ontvang je zes praktische lessen di ervoor zorgen dat jij je passie kunt vinden en deze kunt blijven uitoefenen in de toekomst. 
 • Stress de baas training
  Iedereen droomt natuurlijk van een stressvrij leven, maar soms lijkt een stressvrij leven een ver van je bed show. Gelukkig kun jij met deze training echt een stressvrij leven krijgen. Tijdens deze training leer jij namelijk door middel van praktische tips en eye-openers hoe jij een stressvrij bestaan kunt creëren. 
 • Superrelatie programma singles
  Wil jij net als de mensen om je heen genieten van een super relatie waardoor je nooit meer eenzaam bent? Tijdens deze training leer jij stap voor stap hoe ook jij een geweldige liefdesrelatie kan laten ontstaan. Deze cursus is speciaal samengesteld voor singles. 
 • Het super relatie programma stellen
  Niet alleen voor singles is het leuk om een echte superrelatie te vinden, ook voor stellen is het een echte aanrader. Tijdens deze training zorgen jullie er samen stap voor stap naar toe om elkaar weer aantrekkelijk te vinden, om conflicten te laten de-escaleren, meer begrip voor elkaar en meer ruimte voor liefde en intimiteit. Na deelnamen aan deze training zal je al snel merken dat je jouw partner een stuk beter gaat begrijpen en opnieuw aantrekkelijk gaat vinden. 
 • Meer intimiteit training
  Ben jij een premium lid, dan is deze online training gratis voor jou. Een veelvoorkomend iets in een relatie is de verminderde intimiteit met je partner. Tijdens deze cursus leren jullie hoe je weer meer verbinding gaat krijgen met je partner door samen meer te ontspannen en meer intimiteit te delen met elkaar. 
 • Falen naar stralen training
  Faalangst en onzekerheid zijn de grootste remmers van personen die op zoek zijn naar een succesvol leven. Tijdens deze cursus leer je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt omzetten naar aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid. 
 • Volwassen liefde training
  Ben jij een premium lid, dan is deze online training gratis voor jou. Tijdens deze training ga jij ontdekken hoe jij bindingsangst of verlatingsangst voorgoed achter je kunt laten. Hierdoor kan ook jij de eerste stappen zetten naar een volwassen liefdesrelatie. 
 • Spoedcursus zelfvertrouwen
  Een veelvoorkomende stoorzender voor een gelukkig leven is onzekerheid. Ben je op zoek naar een gelukkiger leven, dan is het belangrijk om je onzekerheid niet langer jouw geluk in de weg te laten staan. Twijfel niet meer aan jezelf, maar neem het heft in eigen handen om je zelfbeeld positief te ontwikkelen. Geloof weer in jezelf zodat jij sterker in je schoenen gaat staan en laat de onzekerheid niet langer de overhand in je leven hebben. Tijdens deze spoedcursus ga jij alles leren om zelfverzekerd en positief door het leven te gaan. 

Wanneer jij geïnteresseerd bent in één van de bovenstaande trainingen, dan kun hieraan gemakkelijk online deelnemen. Alle trainingen zijn gebundeld op één plaats waardoor jij alles kunt halen uit je persoonlijke groei en verbinding. Laat alle negativiteit zoals stress, onzekerheid of een slechte vibe in je relatie achter je en begin vandaag nog aan een positief leven. Via 365 Dagen Succesvol kun jij vandaag nog aan de slag om alles uit je leven te halen. Tijdens deelname aan de trainingen word je ook automatisch geplaatst in een levendige community met gelijkgestemde. Steun elkaar, klets met elkaar en support elkaar naar het vinden naar een beter leven. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jij  het maximale uit je leven kunt halen. 


365 Dagen Succesvol Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 365 Dagen Succesvol.

Bezoek 365 Dagen Succesvol

Schrijf een review