Beleggers Academy

Bij de Beleggers Academy ben je vooral terecht als je je kennis met betrekking tot beleggingen wil verruimen. Niet zomaar is de missie van deze organisatie dan ook om middels het bieden van trainingen de financiële kennis leuk en toegankelijk te maken en cursisten vertrouwd te laten raken met beleggen. 

Het team zelf bestaat uit professionals die het tot hun passie hebben gemaakt om vanuit Amsterdam cursisten vertrouwd te laten raken met het concept van beleggen. De oprichters van Beleggers Academy zijn Olivier van Dijk en Bart van Campenhout. Beide heren zijn vanwege jarenlange ervaring en scholing professionals in het beleggings-gebeuren.

Met wie wordt er gewerkt?

Beleggers Academy gaat alleen in zee met experts op het gebied van beleggen. Je zult daarom ook merken dat alle mentoren van wie je les krijgt niet alleen beleggingsexperts zijn, maar ook een bewezen track record hebben. Je hebt dus te maken met personen die actief bezig zijn met beleggen. Op die manier probeert de organisatie de garantie te bieden dat je les krijgt van de beste beleggingexperts.

Welke trainingen worden geboden?

Als je op de startpagina van de site bent en in het menu klikt op het tabje ‘cursusoverzicht’, dan komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met alle cursussen die geboden worden. Op dit moment worden de volgende cursussen verzorgd:

  • Slim beleggen
  • Beleggen in crypto assets
  • Beleggen voor pensioen
  • Dividend beleggen
  • Trend trading masterclass
  • Beginnen met CFD beleggen
  • Basiscursus opties handelen.

De populairste trainingen zijn Dividend beleggen, Beleggen in crypto assets en Basiscursus opties handelen. Naast deze trainingen komt de organisatie binnenkort met de training value investing, beleggen in vastgoed en futures trading voor beginners.

In deze review zullen twee populaire cursussen nader belicht worden.

De cursus 'Beleggen in Crypto Assets'

De cursus beleggen in crypto assets leert je hoe je als een echte professional beleggingen kunt plegen in crypto assets. Je komt ook te weten hoe je de FOMO kunt vermijden en wat je moet doen om zelfstandig en veilig crypto assets te kopen voor je eigen portfolio. Zowel beginners als personen op intermediate niveau kunnen deelnemen aan deze training.

Over de cursus

Deze cursus beslaat 24 lessen en je krijgt een certificaat na de cursus afgerond te hebben. In totaal duurt deze cursus vier uur en kost je ongeveer 149 euro. De mentor voor deze cursus is Balder Bomans. Hij is chief investment officer van maven 11. Dit is een investeringsfonds dat gefocust is op de blockchain en digital assets. Tijdens de cursus kom je onder andere te weten hoe je zelfstandig kunt beleggen in blockchain en welke applicaties als alternatief kunnen dienen voor de verschillende financiële systemen.

Doelgroep

De cursus ‘beleggen in crypto assets’ is vooral bestemd voor personen die zich willen verdiepen in crypto assets en hoe die van waarde kunnen zijn. Ook mensen die niet langer van anderen willen horen wat ze moeten doen, maar zelfstandig in blockchain willen investeren kunnen deze cursus volgen.

Je zult na deze training in staat zijn om een gedegen analyse te maken van beleggingen in crypto assets op basis van een handig framework. Je zult ook in staat zijn om uit te leggen wat de onderlinge technologie is van crypto assets en waarom dit als revolutionair bestempeld wordt. De cursus start met een kijk op de basisconcepten waarna men de diepte induikt. Daarnaast worden ook bewezen strategieën uit de praktijk behandeld en hoe je deze zelf kunt toepassen.

Tijdens deze cursus legt men uit wat wordt bedoeld met internet van waarden, wat wordt verstaan onder blockchain en wat het fundament van de blockchain is. Daarnaast belicht men ook het concept van de algoritmes, bitcoins en de relatie van centrale banken tot crypto assets.

De investering  

De kosten voor deze cursus zien er als volgt uit:

Tarief  Pakket  Inhoud pakket 
€ 149 Han Solo  •Toegang tot de cursus 
€ 199  Team Player  • Alles wat het Han Saldo pakket te bieden heeft. 
• Direct contact met de mentor 
• 24/7 assistentie 
• Gratis toegang tot online events 
€ 999  Met coaching 

• Alles wat het ‘Team player’ pakket te bieden heeft. 
• Toegang tot live event videos 
• 5 uren 1 op 1 coaching 

Basiscursus opties handelen

Een andere cursus die naast de beleggen in crypto cursus ook populair is, is de basiscursus opties handelen. Je leert tijdens deze cursus hoe je rijk kunt worden wanneer de koers daalt. Je komt ook te weten hoe je het best kunt omgaan met optiecontracten. Zowel beginners als personen met ruime ervaring kunnen deelnemen aan de cursus.

Over de cursus

Na deze cursus gevolgd te hebben weet je precies wat opties zijn en hoe je ze kunt inzetten in stijgende en dalende markten. In totaal krijg je 29 lessen aangeboden met een totale duur van 5 uur. De cursus wordt verzorgd door mentor Bas Snelders. Hij heeft al meer dan 22 jaar ervaring op het gebied van de handel in opties. Hij heeft in al die jaren honderden optie handelaren opgeleid.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor personen die interesse hebben om te beleggen met opties. Vooral als je wil weten hoe je rendement kunt halen, ook al stijgt of daalt de beurs. De cursus is ook bestemd voor personen die vooraf de risico’s in kaart willen brengen van het beleggen en hoeveel rendement ze kunnen halen uit hun investering. Tijdens de cursus kom je precies te weten wat opties zijn en hoe deze te verhandelen.

De mentor gaat ook in op praktische optie strategieën die gelden voor alle marktomstandigheden. Je komt ook meer te weten over passieve optiestrategieën. Tijdens de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan de call optie, put optie, manieren om te profiteren van opties, het kopen en verkopen van de opties en veel meer.

De investering

Ook voor het volgen van deze cursus kun je kiezen uit drie pakketten met drie verschillende vanafprijzen. Deze zijn als volgt:

Tarief  Pakket  Inhoud pakket 
€ 149 Han Solo  •Toegang tot de cursus 
€ 199  Team Player  • Alles wat het Han Saldo pakket te bieden heeft. 
• Direct contact met de mentor 
• 24/7 assistentie 
• Gratis toegang tot online events 
€ 999  Met coaching 

• Alles wat het ‘Team player’ pakket te bieden heeft. 
• Toegang tot live event videos 
• 5 uren 1 op 1 coaching 


Beleggers Academy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Beleggers Academy.

Bezoek Beleggers Academy

Schrijf een review