Eelco de Boer coachingtrajecten

Eelco de Boer Coaching

Ben je op zoek naar een krachtig E-learning programma waarbij je alles leert over internetmarketing? Dan ben je bij Eelco de Boer aan het juiste adres. Hij heeft namelijk een kracht E-learning programma ontwikkelt: MasterMoves-programma. Tijdens het programma geeft hij zijn beste strategieën prijs, waarmee je succesvol kunt worden op het internet. Ook krijg je tijdens het programma dagelijks toegang tot online-sessies waarbij je al je vragen kunt stellen. Niet alleen MasterMoves is populair bij Eelco de Boer. Laatstgenoemde is ook bekend van GameChangers, Ticket to Freedom, Leads via Linkedin en Voor Altijd Vrij. 

Wanneer je een E-Learning programma zoekt om jezelf een financiële vrijheid te geven, dan kun je bij Eelco de Boer verschillende kanten op. Hij biedt namelijk zoals aangegeven meerdere cursussen aan. De cursussen van Eelco de Boer zijn er allen op gericht om jouw bedrijf een flinke boost te geven. Deze boost zorgt voor meer klandizie en een grotere financiële vrijheid. Graag gaan we wat dieper in op de aangeboden cursussen van Eelco.

GameChangers

Tijdens de cursus GameChangers wordt je ondersteund en begeleid naar een leven waarbij jij de vrijheid kunt terugclaimen waarvoor je ooit hebt gekozen om ondernemer te worden. Je wilde namelijk ondernemer worden om succes te boeken, niet om de eindjes aan elkaar te knopen. GameChangers biedt de cursist:

 • Tijdens deze cursus ga je informatie ontvangen en geheimen ontdekken waar je concurrentie en de gehele massa zich niet van bewust is. 
 • Je gaat technieken leren die je erbij gaan helpen om nieuwe klanten te bereiken. Je gaat klanten aanspreken die je normaal gesproken nooit bereikt zou hebben. 
 • Bij deelname ga je met passie genieten van je werk, wat je uiteindelijk ook meer geld oplevert. 
 • Tijdens de cursus ga je technieken ontdekken waardoor je geen plafond op je inkomen meer nodig hebt. Je kunt onbeperkt groeien met je business waardoor je zekerheid kunt creëren voor jezelf en de mensen om je heen. 
 • Na en tijdens de cursus ben je in staat om impact te maken en om mensen te helpen. Dit doe je met je content of producten. 
 • Elke ondernemer komt op het punt dat ze dure fouten maken. Dit kost veel geld en tijd. Tijdens deelname leer je hoe je deze dure fouten kunt voorkomen in de toekomst. 
 • Tijdens de cursus worden er krachtige tools gegeven waarbij je op elk gewenst moment in staat bent om nieuwe klanten aan te trekken. Doordat je nieuwe klanten aantrekt, hoef je niet meer afhankelijk te zijn van bepaalde klanten. 
 • Tijdens de cursus zul je een glasheldere focus krijgen op de volgende stappen die je moet nemen in je business. 
 • Door de cursus zul jij een betere ondernemer worden, waardoor je business en leven al snel op een positieve manier zullen veranderen. 

Leads via Linkedin

De Leads via Linkedin methode geeft jouw een duidelijke en eenvoudige kijk op marketing via Linkedin. Bij deelname ga je leren: 

 • Je hoeft niet commercieel sterk te zijn om eenvoudig resultaat te boeken via Linkedin. 
 • Je hebt geen grote following nodig op Linkedin om succes te halen uit de cursus. Wel zul je tijdens de cursus jouw following zien groeien. 
 • Je leert waarom het niet slim is om connecties toe te voegen op Linkedin en waarom je hiermee alles afbreekt wat je hebt opgebouwd. 
 • Je leert welk type content het beste werkt via Linkedin. 
 • Je leert hoe je ervoor zorgt dat er daadwerkelijk mensen op je lijst komen. Dit is erg gemakkelijk en hiervoor is geen technische kennis vereist. 
 • Je leert waarom je vooral niet elke dag op Linkedin een bericht moet posten. Ook leer je waarom je nooit op hetzelfde tijdstip een bericht moet posten. 
 • Je leert hoe je dit allemaal eenvoudig kunt toepassen zonder dat het je veel tijd en moeite kost. 
 • Je leert hoe je binnen maximaal een uur je eerste leads kunt binnenslepen via Linkedin. 
 • Je leert hoe je gratis tienduizenden mensen kunt bereiken. Deze mensen zijn je eigen netwerk, maar ook personen hier buiten. 

Dit is enkel een kleine greep van wat je leert tijdens de cursus Leads via Linkedin. Tijdens dit programma leer je alles wat nodig is om succesvol gebruik te maken van marketing via Linkedin. 

Ticket to Freedom

Tijdens de cursus 'Ticket to Freedom' krijg je een inkijk in de wereld van webinars. Een succesvolle business is erg gebaat bij webinars en met de juiste techniek kan het je duizenden of zelfs tienduizenden euro's opleveren. Tijdens deze cursus leer je: 

 • Tijdens de cursus leer je hoe jij winstgevende webinars in kunt zetten voor je bedrijf. Overweeg je om webinars te gebruiken binnen je bedrijf? Dan is deze cursus ideaal voor jou. 
 • Geeft het je een kick dat je webinars gaat geven waarvan een groot gedeelte van de deelnemers gaat kopen bij je? 
 • Tijdens de cursus leer je hoe jij jezelf kan onderscheiden van je concurrenten op het gebied van webinars. 
 • Je leert een manier hoe je jouw omzet letterlijk kan vertienvoudigen! Er zijn al deelnemers wie dit hebben zien gebeuren. 
 • Je leert hoe je webinars geeft waarbij je tijdens 1 webinar een hele jaaromzet kunt verdienen. 
 • Tijdens de cursus krijg jij een inzicht 'behind the scene'. Je krijgt te zien hoe Eelco het zelf aanpakt. Je krijgt hierbij niet enkel te zien wat hij doet, maar ook hoe hij het doet. 

Tijdens deze cursus leer je er dus alles over om succes te boeken via webinars. Behaal flinke winsten en verhoog je omzet tijdens de cursus 'Ticket to Freedom'.

MasterMoves

Tijdens het programma MasterMoves ontdek je hoe jij de knop kunt omdraaien binnen je bedrijf. Door de knop om te draaien kun je je bedrijf laten groeien. Je leert hoe ook je bedrijf succes kan worden door het internet. Hierdoor zie je het succes van je cursus toenemen en kun je genieten van meer financiële vrijheid. MasterMoves is een online coachingsprogramma waarbij jij als deelnemer wordt geholpen met alle aspecten die gebruikelijk zijn in een online-business. Het doel is om geld te gaan verdienen via het internet en hiermee je eigen vrijheid te creëren. Veel ondernemers zijn ondernemer geworden om vrijheid te creëren, maar hebben dit helaas nog niet bereikt. Tijdens het programma word jij geholpen om te kunnen leven van je inkomsten via internet. Eelco de Boer kijkt op regelmatige basis persoonlijk mee, zodat jouw bedrijf ook succes kan worden via het internet. Daarnaast heb jij dagelijks toegang tot video;s en trainingen die zijn opgenomen door Eelco de Boer. Tijdens het programma krijg je de kans om gebruik te maken van de kennis van Eelco, waardoor jij gemakkelijk jouw online-business verder kunt uitbouwen. 

 


Eelco de Boer coachingtrajecten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Eelco de Boer coachingtrajecten.

Bezoek Eelco de Boer coachingtrajecten

Schrijf een review