Beleggen.com (Harm van Wijk)

Beleggen.com (Harm van Wijk)

Maar liefst 90% van alle particuliere beleggers draait over een langere periode verlies. Dit zou volgens Harm van Wijk en zijn collega’s van Beleggen.com niet nodig hoeven zijn. Wanneer je de markt volgt verklein je het risico en maak je dus ook de meeste kans op winst. Hoe je dat doet deelt Beleggen.com in zijn gratis e-books en trainingen op de website, en middels diverse betaalde lidmaatschappen en cursussen. Als particulier met interesse in beleggen kun je altijd op deze website terecht voor informatie, een training of om deel te nemen aan de actieve community.

Leren beleggen voor particulieren

Op Beleggen.com kun je als particulier leren hoe je succesvol en met zo weinig mogelijk risico kunt beleggen in aandelen. Een deel van de beschikbare informatie is gratis, zoals het e-book met 10 beleggingstips voor beginners en een gratis live training met alvast tal van nuttige informatie en handige tips.

Er zijn ook betaalde lidmaatschappen beschikbaar waarmee je direct toetreedt tot de steeds groter wordende community. Daarnaast profiteer je van veel aanvullend materiaal, zoals e-books en persoonlijke coaching. Daarmee ontvang je bijvoorbeeld een wekelijks update over interessante aandelen en ontwikkelingen op de aandelenmarkt.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is beleggingsexpert en heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met beleggen. Hij is de oprichter van Beleggen.com. Daar werkt hij samen met meer dan twintig andere deskundigen om particulieren te helpen met zelfstandig beleggen.

Van Wijk is al enkele jaren te horen en te zien op radio en televisie. Zo wordt hij bijvoorbeeld met enige regelmaat gevraagd door het bekende programma EenVandaag, waar hij het financiële nieuws duidt. Daarnaast is hij ook actief als adviseur van bekende banken zoals de ING, SNS Bank, ABN AMRO en Binck Bank.

Tegenwoordig geniet hij echter het meeste aanzien door de vele duizenden particulieren die hij heeft geholpen om succesvol te beleggen op de aandelenbeurs. Dat zijn inmiddels al meer dan 100.000 mensen. Zij lazen zijn boek over beleggen voor beginners, namen deel aan een van zijn ondersteuningstrajecten of werden VIP-lid op zijn website en community.

Rendement

Harm van Wijk mag bogen op een uitstekend rendement van zijn investeringen. Hij maakt ook geen geheim van zijn resultaten op de aandelen- en optiemarkt, want die zijn publiekelijk in te zien op zijn website. De resultaten gaan terug tot 1993 en laten over het algemeen een flinke winst en af en toe een klein verlies zien.

Gratis boek en training

Een van de beste manieren om kennis te maken met Harm van Wijk en Beleggen.com is door het gratis boek te bestellen. Dit boek getiteld In 10 stappen succesvol beleggen is opgedeeld in tien delen. Daarin lees je onder andere hoe je een eigen beleggingsdoel kunt formuleren en hoe je een succesvolle mindset voor beleggen creëert. Daarnaast leer je kansen in de markt herkennen en je risico’s te beperken.

Als je het boek interessant vindt kun je als vervolgstap ook gratis een live training via internet bijwonen. Normaal gesproken kost dit 47 euro maar als je het boekenpakket bestelt is de training gratis. De training gaat om een online seminar waarin wordt uitgelegd hoe Harm van Wijk en zijn cliënten jaarlijks meer dan 20% winst behalen op hun beleggingen.

Optiecalculator en andere handige hulpmiddelen

Een leuke toevoeging aan de website is de optiecalculator. Daarmee kun je zelf constructies samenstellen met maximaal vier opties en een aandeel. De waarde wordt tegen de tijd afgezet in een handige grafiek. Andere handige hulpmiddelen zijn het actuele koersoverzicht en de vragenlijst waarmee je je eigen beleggersprofiel samen kunt laten stellen.

Blogs

In het blog op Beleggen.com vind je enkele duizenden artikelen met achtergrondinformatie, tips en een overzicht van alle interessante aandelen van dit moment. Deze artikelen worden overwegend geschreven door Harm van Wijk zelf, maar ook andere experts werken mee aan dit uitgebreide en interessante blog.

Coaching

Ook voor persoonlijke coaching kun je terecht bij Beleggen.com. Er zijn momenteel drie verschillende manieren waarop je hiervan gebruik kunt maken:

1. Software en coaching voor de Trading Navigator Methode

Met deze training leer je hoe je met eenvoudig te bedienen software zelfstandig kunt investeren in aandelen en opties. Voor een prijs van minder dan 1.500 euro krijg je in de eerste plaats levenslange toegang tot de software zelf. Dat pakket heet de Trading Navigator. Daarnaast ontvang je alle handleidingen, een persoonlijke een-op-een coaching, twee jaar toegang tot de community, twee jaar live trainingen via internet en een riant transactietegoed (500 euro) om direct van start te gaan.

2. VIP-lidmaatschap

Met het VIP-lidmaatschap ben je heel voordelig uit, want dit kost nog geen euro per dag. Je krijgt daar wel heel veel voor terug, want je profiteert onder meer van toegang tot de community met particuliere beleggers van Beleggen.com. Daarnaast ontvang je wekelijks updates over de aandelenmarkt, waaronder concrete adviezen over bepaalde aandelen en opties. Ook kun je aanschuiven bij live vraag- en antwoordsessies van beleggingsexperts die aan Beleggen.com zijn verbonden.

3. Persoonlijke begeleiding (met gratis intakegesprek)

Tot slot is ook volledig persoonlijke begeleiding mogelijk. Daarbij kun jij je persoonlijke doelen en wensen bespreken met een van de trading experts van Beleggen.com. Ook als je nog vragen hebt over handelen in aandelen kun je die bij deze deskundige kwijt.

Door van de wetenschappelijk bewezen principes van Beleggen.com gebruik te maken heb je meteen veel meer kans om succesvol te handelen in aandelen en opties. Het prettige is dat een eerste oriënterend gesprek volledig gratis is. Dat gesprek duurt 45 minuten en je bent na afloop nooit verplicht om ook nog iets anders af te nemen.

Community

Bij meerdere diensten en producten die je kiest bij Beleggen.com krijg je direct toegang tot de community. Daar zijn inmiddels meer dan 100.000 particulieren en beleggingsexperts actief. Je kunt er vragen stellen en discussiëren over actuele gebeurtenissen op de aandelenmarkt. Er wordt ook dagelijks nieuws geplaatst en besproken die interessant is voor je huidige of toekomstige beleggingen. Ook als je nog hulp nodig hebt bij onderwerpen zoals de Trading Navigator kun je hier andere leden om hulp vragen.

Conclusie

Beleggen.com kan een uitkomst zijn voor iedere particulier die meer winst wil maken op de aandelenmarkt of voor het eerst met handelen in aandelen wil beginnen. Er zijn allerlei niveaus waarop je mee kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen het handige boek en de gratis training volgen. Daarnaast kan het VIP-lidmaatschap precies zijn wat je zoekt voor tips en strategieën bij je eigen beleggingen. Maar ook wanneer je vrijwel volledig automatisch wilt beleggen kun je met de Trading Navigator vaak snel uitstekend uit de voeten.


Beleggen.com (Harm van Wijk) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Beleggen.com (Harm van Wijk).

Bezoek Beleggen.com (Harm van Wijk)

Schrijf een review