SalesPassie

SalesPassie voor sales resultaten

SalesPassie is een bedrijf wat speciaal is opgericht om jou als salesmanager, ondernemer, bedrijfseigenaar of als closer te helpen groeien in je sales resultaten. Het bedrijft helpt je hierbij door middel van gratis artikelen, evenementen, trainingen en software. Het bedrijf beschikt over een team van 60 closers die graag jouw leadopvolging uit handen nemen. Ze hebben hiermee ruime ervaring en werken samen met een aantal toonaangevende bedrijven. Bij SalesPassie kun je ervoor kiezen om je sales uit te besteden, maar ook om een training te volgen aan de academie. Tijdens deze training leer jij alles wat je moet weten over sales. 

De SalesPassie Academy

Wil jij ook graag een eigen systeem maken waarmee jij je bedrijf kunt laten groeien, zonder dat je hoeft te cold callen of waardoor je 80 uur per week moet werken? Gelukkig is dit mogelijk! 

Wanneer je dit graag wilt dan is het belangrijk fundament om je klantacquisitie strategie goed neer te zetten. Zonder klanten heb je namelijk ook geen bedrijf. Helaas gaat dit niet bij iedereen altijd goed. Navraag bij de KVK heeft namelijk laten zien dat 90% van de bedrijven in hun start-up fase blijven hangen. Daarnaast komt er naar voren dat maar liefst 60% van de bedrijven na 5 jaar helemaal niet meer actief is. Dit heeft alles te maken met het niet benutten van hun eigen potentie. Doordat bedrijven hun eigen potentie niet benutten is er helaas te weinig cashflow. 

We hoeven je vast niet uit te leggen dat je zonder klanten ook geen team kan samenstellen en opbouwen. Hierdoor blijf je eigenlijk een gevangenne binnen je eigen bedrijf. Dit is natuurlijk erg jammer want hierdoor kun jij jouw visie niet verspreiden en blijft er te weinig over om aan het einde van de maand een leuke boterham over te houden. 

Wanneer je gebruikmaakt van een sales strategie kun je dit voorkomen. Met een sales strategie kun jij zelfs binnen een zeer korte tijd je bedrijf toegankelijk maken. 

Het stappenplan voor een goede bedrijfsgroei

Wanneer je deelneemt aan de SalesPassie Acadamy, dan ga je deelnemen aan een speciaal samengesteld stappenplan. Het stappenplan bestaat uit vijf stappen: 

  1. Salesproces bouwen
    Wanneer je jouw bedrijf succes wilt leiden, dan start alles met het uittekenen van een optimaal salesproces. Waar kun jij bijvoorbeeld jouw leads vinden en hoe ga jij je leads benaderen? Hoe ga jij je leads opvolgen en hoe ga jij het upsellen? Deze stap staat helemaal in het teken van het perfecte salesplan. Je leert hierbij hoe je de meest effectieve strategieën kunt toepassen en hoe je onder andere je lead follow up kunt automatiseren. Wanneer je jouw salesplan niet goed neerzet, dan faal je eigenlijk al direct in een goede voorbereiding. Het nadeel hiervan is dat je super hard aan het werken bent en je maximaal input levert, maar dat je nooit bij de gewenste positie terecht komt. Dit komt doordat jouw plan bij voorbaat al niet klopte. Onbewust ben je door de verkeerde voorbereiding al direct aan de start van een mislukking begonnen. 

  2. Tijdens deze stap ga jij leren om op de juiste manier commercieel te handelen. Dit ga je doen met de juiste overtuigingkracht. Zonder de juiste overtuigingkracht ga je namelijk geen sales krijgen. Door jezelf te te scholen naar een goede sales persoon zul je al snel merken dat jij in staat bent om elk bedrijf succesvol van de grond te krijgen. De juiste sales mindset is is daarnaast ook van belangrijk om je eigen team samen te stellen. De juiste sales technieken en strategieën kunnen daarom ook zeker niet ontbreken wanneer je een succesvol bedrijf wilt starten. 

  3. Tijdens deze module wordt je geholpen om je aanbod schaalbaarder te maken. Het doel van deze module is om te zorgen voor een schaalbaar aanbod. De bedoeling hiervan is dat het je niet direct meer tijd kost om een nieuwe klant te helpen. Er wordt jou geleerd dat je niet meer tijd nodig hebt doordat jij in dezelfde tijd ook meerdere klanten kunt verwelkomen bij je bedrijf. Je kunt hiervoor meerdere strategieën inzetten. Tijdens deze module wordt er steeds meer ingegaan op deze nieuwe strategieën. 

  4. Deze module staat in het teken van het laten groeien van je aantallen. Wanneer jouw bewezen salesproces en je aanbod goed staat, dan is het van belang om de knoppen te leren bedienen. Tijdens deze module ga je zorgen voor meer traffic en bekendheid. Dit doe je aan de voorkant van je bedrijf door middel van leads en afspraken. Tijdens deze stap leer je precies aan welke knoppen je moet draaien om te groeien in je aantallen. 

  5. De laatste stap staat geheel in het teken van: Scale up. Wanneer je een bedrijf hebt, dan sta je natuurlijk voor meerdere uitdagingen. Een van de grootste uitdagingen is dat je de juiste keuzes maakt. Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je bedrijf ook in omzet groeit. Je wilt niet dat je bedrijf bij de eerste de beste tegenslag omvalt. Tijdens deze stap ga je daarom leren om op een veilige en goede manier te groeien. 

 


SalesPassie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SalesPassie.

Bezoek SalesPassie

Schrijf een review