Madelon Vos MoneyTalks Community

Madelon Vos Moneytalks Community cursus 

Ben je op zoek naar een cursus waarbij je financieel kunt groeien, dan bij je bij de MoneyTalks community cursus van Madelon Vos aan het juiste adres. De cursus biedt gelijkgestemde samen die in interesse hebben in investeren, de beurs, crypto, economie en technische analyse. Tegelijkertijd word je ook begeleid tijdens de cursus richting het beheren en opbouwen van een aantrekkelijk eigen vermogen. De cursus MoneyTalks community ondersteunt en helpt haar leden daarnaast bij het verhogen van hun kennisniveau en het ontwikkelen van een sterke financiële mindset. Deze aspecten zorgen er samen voor dat de cursus je een financiële rust en vrijheid kan laten ervaren. 

Wie is Madelon Vos? 

Madelon Vos is een bekende naam in de community van de crypto branche. Ze is sinds 2013 actief binnen deze sector, waarbij haar bekendheid steeds meer toenam. Het startte met het schrijven van Colums over cryptocurrency's, economie en investeren en traden voor een aantal bekende beleggingswebsites. Daarnaast was Madelon drie jaar lang co host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf Madelon les op de Hogeschool van Amsterdam in het vak: Technische Analyse.

Tegenwoordig is Madelon Vos voornamelijk bezig met het creëren van videocontent met de onderwerpen economie, investeren en bitcoin. Met al aar social media bij elkaar, heeft Madelon maar liefst 300.000 volgers. Daarnaast wordt er veel tijd geïnvesteerd in de community cursus MoneyTalks van Madelon Vos. De cursus telt momenteel maar liefst 25.000 leden en cursisten. De aangeboden cursus van Madelon Vos is erg populair, ze heeft zelfs de Dutch Blokchain Awards gewonnen en de Dutch Podcast Awards. Dat de cursis over een goede kwaliteit beschikt wordt bevestigd door het NRTO Keurmerk die ze heeft ontvangen voor kwaliteit en professionaliteit binnen haar cursus. 

Wat kan je verwachten van de MoneyTalks community? 

Wanneer je geïnteresseerd bent in de cursus van de MoneyTalks community, dan wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten van de cursus. De cursus biedt zijn cursisten:

 • Je ontvangt alle tools en inzichten zodat je in de toekomst slimmere financiële beslissingen kunt nemen. 
 • In de community kun je terecht voor al je vragen, je kennis delen, inspiratie oogsten en successen vieren.
 • Tijdens de cursus ontvang je 24/7 persoonlijke begeleiding door de experts die actief zijn binnen het platform.
 • Je ontvangt dagelijks technische analyses naar de keuze van de experts binnen het platform.
 • Je hebt toegang tot de enige plek waar Madelon je up-to-date houdt van haar analyses. 
 • Wekelijks wordt je op de hoogte gehouden van on-chain analyses
 • Wekelijks kun je live meekijken met de livestreams van de experts. Heb je even geen tijd, dan kun je de livestreams en video's van de experts ook op een later moment terugkijken. 
 • Tijdens de cursus blijf je altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws op economisch gebied. 
 • Je eigen technische analyse wordt beoordeeld door de experts op het platform.
 • Ze bieden je een financiële gids die je houvast biedt. 
 • Tijdens de cursus leer je van de experts, de andere leden en het netwerk van gelijkgestemden. 
 • De app of website van de cursus is altijd up-to-date. 
 • Tijdens de cursus kun je gebruikmaken van premium ledenvoordelen. 
 • Ben je actief als ondernemer? Dan kun je de kosten aftrekken van je winst en de btw is ook te verrekenen.
 • Is het toch niet wat je zocht? Dan kun je de cursus ieder moment gemakkelijk opzeggen. 

Er zitten dus een heleboel voordelen aan de cursus van Madelon. Graag leggen we je een aantal van deze voordelen nog wat specifieker en uitgebreider uit. Je weet nu namelijk wat je kunt verwachten van de cursus, maar wat kun je precies verwachten binnen de community? 

 1. Live Q&A's
  Elke week krijg jij de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts binnen het platform. De experts zullen in en voor opgenomen of live video antwoord geven op de gestelde vragen van de leden. 

 2. Technische analyses naar keuze
  Elke dag zullen Madelon en haar experts je op de hoogte houden van de status van de markt. Dit zullen zij je laten zien door middel van video's en grafieken. Daarnaast worden er wekelijks on-chain analyses gedeeld met de leden. Hierbij krijgen de leden de mogelijk om alle vragen te stellen waar ze interesse in hebben. Tijdens deze momenten ligt de focus op Bitcoin, Altcoins, goud en zilver, indexen en aandelen op de beurs. 

 3. Netwerk met gelijkgestemden
  Tijdens deelname aan de community krijg jij de mogelijkheid om jezelf te omringen met een grote groep actieve leden. Deze leden hebben allemaal hetzelfde doel als jou. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om met elkaar te meeten online of op georganiseerde private events. 

 4. Livestreams en video's van experts
  Elke twee weken ontvang je exclusieve marktupdates van Madelon, Elmer, Jean-Paul en nog veel meer experts. Daarnaast zorgt Francis voor interessante onchain analyses. 

 5. Je eigen financiële gids en houvast
  Wanneer je jezelf aanmeld voor de MoneyTalks community cursus, dan wordt je door de community begeleid tijdens het investeren en opbouwen van een stabiele portefeuille. 

 6. Blijf altijd op de hoogte
  Tijdens de cursus blijf je door de nieuwsfeeds en de must follow plugins van Madelon en de andere leden, altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom economie, investeren, bitcoin, aandelen, edelmetalen en TA. 

 

 

 


Madelon Vos MoneyTalks Community Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Madelon Vos MoneyTalks Community.

Bezoek Madelon Vos MoneyTalks Community

Schrijf een review