Wiggert Meerman

Wiggert Meerman is namelijk de motor achter de training genaamd ‘The Journey’. Meerman houdt vaker sessies op het gebied van persoonlijk leiderschap en is naast spreker ook nog coach en avonturier. Een eigen stam bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde is waar hij achter staat. Hij propageert dit principe door lezingen te geven en groei-programma's te initiëren. Hij combineert daarbij enerzijds wijsheden en principes van inheemse stammen met moderne high performance.

Meerman is niet alleen spreker, maar ook een bekende auteur. Hij heeft namelijk het boek met als titel ‘Op zoek naar antwoorden’ geschreven. Het boek deed het super goed en kwam zelf op plek nummer 35 van de best verkopende boeken in ons land. Hij zet zich via zijn Tribe Lader Foundation verder in voor het behoud van de Amazone.  

Het trainingsprogramma ‘The Journey’

Meerman heeft een speciale 8 weekse online programma in elkaar gezet waar je onder andere te weten komt wie je bent, wat je wilt en hoe je je wil tot uiting kan laten komen. Je komt ook meer te weten over de weg naar zingeving, innerlijke rust en veel geluk. Ook middels ‘The Journey’ propageert hij het principe van een eigen stam van rijkdom bouwen en daarmede gezondheid en liefde. Het programma bestaat uit vraag en antwoord momenten, shamanic journeys en groepscoaching. Je krijgt daarbij ook nog exclusief toegang tot de tribe of mentors. De investering voor dit succesvol programma bedraagt €997.  

Doelgroep

De training is vooral bestemd voor personen die in feite alles hebben, maar toch ongelukkig zijn. Het kan dat je een succesvolle baan hebt, een dak boven je hoofd, een mooie sportauto, een goed salaris en een gezin. Ondanks dit alles kan het dat je je best ongelukkig voelt met bijvoorbeeld het werk dat je dagelijks moet verrichten.  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een dergelijk gevoel krijgt. Het kan best dat je geen ruimte krijgt om je passie tot uiting te laten komen bij het uitvoeren van je werkzaamheden of dat er juist teveel keuze is en je er zelf niet uitkomt.

Ook stress om geld omdat je steeds meer en meer wilt of vanwege een tekort, kan je ongelukkig maken. Er zijn ook personen die onder druk gezet worden om te presteren doordat ouders, familie's, collega’s of je baas een bepaalde verwachting van je hebben. Er zijn kortom verschillende redenen die een mens ongelukkig kunnen maken ook al hebben ze alles dat hun hartje begeert. En ondanks dat je je uiterste best doet en keihard werkt, kan het nog steeds voelen alsof je geen progressie maakt in de dingen die je écht wilt. Met ‘The Journey’ tracht Meerman je op weg te helpen om het ongelukkig zijn om te zetten in gelukkig zijn.

Tijdens ‘The Journey’ biedt hij je voorts een blauwdruk waarmee je stap voor stap op onderzoek uit gaat. Je gaat onder andere na hoe jij geprogrammeerd bent en wat je motiveert. Het uiteindelijke doel is om je triggers, beschermingsmechanismen en gedragspatronen om te buigen. Hierdoor zul je in staat zijn om je eigen doelen na te streven vanuit de juiste energie.

Wat brengt ‘The Journey’ nog meer met zich mee?

Dit online programma begeleid je in het traject naar een leven vol rijkdom, gezondheid en liefde. Je kunt dit in alle aspecten van het leven tegemoet zien. In de 8 weken wordt je op basis van de drie stappen methode begeleid om levenslange innerlijke rust op te bouwen. Je leert daarbij controle hebben over je gedachten, gevoelens en handelingen.

Je krijgt verder ook voldoende wijsheid om het pad van zelfactualisatie te bewandelen. Dit doe je onder andere met de wijsheid van jouw innerlijke kompas, hulp van anderen en de natuur. Je zult vervolgens in staat zijn om jouw 'goedheid', bestaande uit jouw passies, talenten en middelen, aan te bieden aan de wereld. De bedoeling is dat je dit uiteraard in gelijke mate terugontvangt.

De combinatie van zelfkennis, de wijsheden die eeuwen oud zijn en de hands- on persoonlijk leiderschaps training kunnen je ultieme resultaat opleveren. Dit wordt ook wel gekwalificeerd als te zijn ‘high performance’. Je zult op gegeven moment het gevoel krijgen dat je weer jezelf bent. Je zult in staat zijn om te doen wat je ziel verlangt. Dit heeft direct effect op je leven. Je zult na de training in staat zijn om na een lange werkdag voldaan naar bed te gaan. Je gezondheid en welzijn verbetert en dat werkt positief op je relaties alsook in je liefdesleven.  

The Journey gebaseerd op een eeuwenoud ritueel voor zelfontwikkeling

Je zult merken dat The Journey een voortvloeisel is van eeuwenoude tradities en een dergelijk ritueel als basis heeft. The Journey leert je op een leuke en uitdagende manier jezelf beter kennen. Dit doet hij middels eeuwenoude rituelen en methoden voor heling, modern hands-on persoonlijk leiderschap, psychologie, intuïtieve training en oefeningen om te groeien in het mentale, emotionele en spirituele aspect.

Het rendement

Meerman doet er alles aan om je waar voor je geld te bieden. Je kunt dus rekenen op een van de beste trainingen ter wereld, die je 8 weken lang zult volgen. Hij heeft zelf al vele trainingen verzorgt en daarmede een aantal personen geholpen met het ontdekken van zichzelf. Het programma is zelf met didactische wetenschap opgezet. Dit betekent dat je leert volgens een structuur die gegarandeerd resultaat geeft. Tijdens de training wordt de focus voornamelijk gelegd op jouw verandering en dus niet enkel op het verbreden van kennis en delen van informatie. De training leert je hoe je jouw mindset, geloofsovertuigingen en gewoontes op een manier kunt vormen waardoor verandering gegarandeerd is aan het einde van het programma.

Contact opnemen met Wiggert Meerman

Mocht je nog een vraag over de training of het boek van Meerman hebben, dan kun je gerust het online contactformulier invullen. Dit formulier kun je benaderen door op de startpagina van de site in het menu te klikken op het tabje ‘contact’. Je zult dan een online contactformulier in moeten vullen met onder andere je naam, e-mail adres en het bericht. Naast het contactformulier kun je ook een e-mail sturen naar [email protected]


Wiggert Meerman Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Wiggert Meerman.

Bezoek Wiggert Meerman

Schrijf een review