IMU Plus

IMU Plus sessies

Ben je op zoek naar een revolutionaire manier om te bouwen aan je business? Dan is IMU Plus echt iets voor jou! Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach bedachten namelijk samen een formule, waarmee ze elk ander marketingprogramma overbodig hebben gemaakt. Wanneer je meer bezoekers, leads en klanten wil aantrekken in je business, dan is een goede online marketing belangrijk. Online marketing is namelijk de key naar succes van je eigen bedrijf. IMU Plus heeft sinds 2010 maar liefst tienduizenden ondernemers ondersteund en geholpen om hun online marketing te laten groeien. IMU Plus heeft zijn klanten geholpen met software, cursussen, boeken, seminars, blogs, video's, podcasts, masterminds en coachingstrajecten. Door de enorme ervaring van het duo, weten ze inmiddels precies wat het beste helpt en wat minder goed werkt. Zo zijn ze erachter gekomen dat cursussen en boeken vaak op de plank belanden, waardoor uiteindelijk de klanten nog niet vooruitkomen in hun online marketing. Daarom heeft IMU Plus nu een heel nieuw concept bedacht.

IMU+ is de opvolger van het succesvolle IMU

Na ruim elf succesvolle jaren hebben Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach besloten om een nieuwe weg in te slaan. Ze willen zich niet meer enkel richten op de verkoop van cursussen, waar de klant uiteindelijk op de plank belanden. Daarom heeft het duo IMU+ bedacht, wat een complete oplossing is voor elke geïnteresseerde ondernemer. De nieuwe formule is beschikbaar voor elke ondernemer die een online droombedrijf wil opbouwen en is beschikbaar op elk niveau. Hierdoor is de formule interessant voor zowel de leek als voor de gevorderde ondernemer. Wanneer je wilt genieten van de formule van IMU+, dan krijg je: 

 • IMU+ Live sessies
  Bij IMU+ wordt er niet verwacht dat je naast je drukke bedrijfsleven ook nog tijd hebt om je om te gaan scholen tot online marketing expert. Soms kan het namelijk erg lastig zijn om hierin je eigen wilskracht te vinden. Daarom heeft IMU+ een programma ontwikkeld waarbij je geen kennis of ervaring vooraf nodig dient te hebben. Elke maand word je door het team live geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je eigen bedrijf. Je hebt eigenlijk maar één taak en dat is: meedoen! Laat je inspireren door voorbeelden en vaar mee in dit positieve momentum. Direct wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en praktische actiepunten waarbij jij direct aan de slag kan binnen je bedrijf. 
 • IMU+ Experts
  Elke maand wordt er een concrete live training georganiseerd. Tijdens deze live training krijg jij vraag en antwoord van Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren of een andere expert. Tijdens deze sessie ontdek jij de beste online marketing inzichten, krijg je kijkjes achter de schermen, ontdek je de nieuwste trends en krijg je casestudies van succesvolle campagnes. Tijdens deze sessies ga je de diepte in rondom specifieke tools en onderwerpen. 
 • Gast Experts
  IMU+ vindt het belangrijk om samen te werken met andere gast experts. Er zijn namelijk altijd mensen die nog beter in hun vak zijn. Dit is natuurlijk erg logisch, want online marketing is een erg breed begrip. Hierdoor is het vrijwel niet meer mogelijk om een allround expert te zijn. Hierdoor is het erg belangrijk om jezelf ook te omgeven met andere experts. Wanneer je deelneemt aan de formule, dan kom je in contact met de beste specialisten uit de praktijk. Deze worden geselecteerd, zodat jij enkel met de beste specialisten in contact komt. Een gast expert is dus niet zomaar een eendagsvlieg of een naprater, maar een echte specialist binnen de online marketing met een bewezen staat van dienst. Tijdens deze sessies delen de experts hun kennis op een verdiepende en transparante manier, zonder dat ze een verkoop pitch houden. 
 • Website reviews 
  Wil je graag advies van een specialist over jouw website? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je beter kan scoren op Google of wat je beter kunt plaatsen op je landingspagina? Dat is allemaal mogelijk! Elke maand wordt er namelijk een website review marathon georganiseerd. Tijdens deze sessies krijg je live advies van de IMU+ experts en de andere gastsprekers in de sessie. 
 • Opnames
  Wanneer je elke week iets op de planning hebt, dan kan het voorkomen dat je agenda helemaal overvol raakt. Daarom hoef je bij IMU+ helemaal niet bij elke sessie aanwezig te zijn. De live sessies kun je namelijk ook op een later moment terugkijken. Hierdoor kun je zelf bekijken aan welke sessie je deel wilt nemen. Alle live sessies worden opgenomen, waarna ze geplaatst worden op de ledensite. Hier kan jij de video's op elk gewenst moment terug bekijken. 

 Aan de IMU+ Community deelnemen

Wanneer je deelneemt aan de community van IMU+, dan kun je inspiratie oogsten, kennis delen en samen successen vieren. Van het team ontvang je een directe feedback om te bekijken of je op de juiste weg bent. Daarnaast kun je samen aan andere laten zien waar jij op dat moment mee bezig bent. Op deze manier kun je samen bekijken of je op de juiste koers vaart. Een ander leuk voordeel is dat de community ook perfect is voor eventuele samenwerkingsverbanden. Daarnaast vind je binnen de community ook Mastermind groepen binnen bepaalde branches, niveaus en bepaalde regio's. In de community kan je daarom:

 • Samen je kennis delen
  Tijdens je deelname kun je leren van de successen van de andere IMU+ leden. Daarnaast kun je onbeperkt vragen stellen aan hun, maar ook aan het team. Zij staan namelijk dagelijks klaar om de leden in hun community te helpen bij al hun marketingvraagstukken.

 • Mastermind groepen
  De IMU+ Mastermind groepen zijn ideaal om andere ondernemers in je eigen regio, branche of niveau te ontmoeten. Je hebt de mogelijkheid om je eigen groep te starten of deel te nemen aan een bestaande groep. Op deze manier kun jij gemakkelijk en snel in contact komen met andere deelnemers. Daarnaast kun je elkaar helpen en ondersteunen in elkaars business. 

 • Netwerken
  Tijdens je deelname aan IMU+ kun jij je netwerk uitbreiden met andere ondernemers. Je zult het gevoel vast wel herkennen dat niet iedereen begrijpt waar je mee bezig bent. In de community kom je enkel gelijkgestemde tegen, waardoor je ideaal kunt netwerken. 

 • Challenges
  Tijdens je deelnamen aan IMU+ kun je meedoen aan interessante challenges. Met deze challenges kun je grote sprongen maken binnen je bedrijf of in je persoonlijke groei. Een leuk voordeel is dat je tijdens deze challenges ook kans maakt op leuke prijzen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een challenge om je bezoekersaantal met 10x te verdubbelen, je mailinglist te verdubbelen, betere e-mails te schijven of om een social media detox te overleven. Uiteraard wordt je dit vooraf geleerd, zodat jij het uiterste kan halen uit de challenges. 

IMU+ Academy

Wanneer je deelneemt aan de academy, dan krijg je direct toegang tot alle dieptecursussen die aanwezig zijn op de ledenwebsite. Je krijgt toegang tot meer dan 500 video's die jou de fijne kneepjes van online marketing gaan leren. Op deze manier ben jij gegarandeerd van meer bezoekers, leads, klanten en natuurlijk vrijheid. De trainingen in de academy zijn altijd actueel, waardoor jij altijd met de nieuwste trends meegaat. Naast de ledenwebsite heeft de academy ook een eigen app, waardoor je jouw hulp altijd bij de hand hebt. 


IMU Plus Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over IMU Plus.

Bezoek IMU Plus

Schrijf een review