Stasher

Stasher crypto beginner cursus 

Ben je op zoek naar een interessante en kwalitatieve cursus betreft cryptocurrency, dan ben je bij Stasher aan het juiste adres. Bij Stasher kun je namelijk als beginner en gevorderde welkom om je kennis te verbeden betreffende cryptocurrency. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om succesvol deel te nemen aan de cursus. De cursus staat geheel in het teken van succes creëren op het gebied van cryptocurrency. Stasher is geen signal groep waarbij je als deelnemer constant wordt overspoeld met daytrades en calls. Bij Stasher wordt de deelnemer begeleid om te handelen op de langere termijn. Tijdens deelname zal Stasher zijn munten en transacties delen met de deelnemer. Wanneer Stasher een snelle trade maakt, dan deelt hij dit ook met de deelnemers. Ondanks dat een snelle trade kan voorkomen ligt de nadruk in zijn algeheel op de lange termijn van het traden. Wanneer je op zoek bent naar een cursus voor daytrades en calls, dan ben je bij Stasher dus zeker niet aan het juiste adres. 

De crypto beginner cursus bij Stasher 

Heb je zelf nog niet de juiste basiskennis over crypto, dan is de beginner cursus bij Stasher een echte aanrader. Tijdens de beginnerscursus wordt ervoor gezorgd dat je basiskennis van crypto geheel bijgespijkerd wordt. Bij deelname aan deze cursus begin je aan zes video hoofdstukken. Deze video hoofdstukken hebben een lengte tussen de 30 en 45 minuten en staan geheel in het teken om jou de juiste basiskennis te geven. Tijdens de crypto beginner cursus bij Stasher leer je: 

  • Je leert alle basics uit die je nodig hebt voordat je gaat starten met crypto
  • Tijdens de cursus leer je alles wat je nodig hebt om te beginnen met crypto. Denk hierbij aan technische analyse en traden.

Het leukste aan deze cursus is dat je totaal geen kennis vooraf nodig hebt. Het maakt dus helemaal niet uit of je een gehele leek bent. Wil je als beginner direct goed beginnen? Dan kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan de VIP-groep van Stasher. 

De VIP Groep voor beginners bij Stasher

Wanneer je deelneemt aan de VIP-Groep van Stasher, dan kun je alle movies van Stasher nauwlettend in de gaten houden. Tijdens deelname aan de VIP Groep ontvang je uitgebreide analyses en calls. Hierdoor wordt je omringt met winnaars en kunnen jullie samen groeien naar succes. Samen met de andere deelnemers in de VIP Groep groei samen naar de grootste successen. De VIP Groep van Stasher staat daarom ook wel bekend als de hoogste kwalitatieve crypto community van Nederland en België. Wanneer je deelneemt aan de VIP Groep dan kun je: 

  • Gemakkelijk alle moves volgen die Stasher maakt op de cryptomarkt
  • Je kunt videoanalyses bekijken waarin je alle bevindingen van Stasher kunt bekijken
  • Je wordt op de hoogte gehouden via tekstuele updates, spraakmemo's en livestreams. 
  • Je komt in contact met andere gemotiveerde deelnemers die net als jou lid zijn van de VIP Community van Stasher. 

De crypto Pro cursus bij Stasher 

 

Ben je al in het bezit van de basiskennis over crypto, dan is de crypto Pro cursus bij Stasher een echte aanrader. Deze cursus is geschikt voor de deelnemer zijn basiskennis wil verbreden, maar die ook direct aan de slag wilt met het investeren in crypto. Wanneer je deelneemt aan de Pro cursus bij Stasher, dan kun je het volgende verwachten: 

  • VIP Chat: Tijdens deelname aan de cursus wordt je omringt met andere deelnemers. Hierdoor kun je samen groeien en wordt je een winnaar in de hoogste kwaliteit crypto community van Nederland en België. 
  • Analyse: Als deelnemer ontvang je de allernieuwste Stasher analyses en voicenotes van Stasher zelf. Stasher geeft zelf alle uitleg over alle markten. Deze uitleg is zeer compleet waardoor je direct van alles op de hoogte bent. 
  • Calls: Stasher deelt zelf ten alle tijden wanneer hij munten koopt en welke munten hij koopt. Op deze manier zorgt Stasher ervoor dat je al zijn moves transparant kunt volgen. Dit is natuurlijk ideaal omdat je gemakkelijk zijn strategie op een toegepaste manier kunt volgen. 

Bij Stasher worden alle moves beargumenteerd doordat ze gebruikmaken van een ijzersterke strategie. Hierdoor is het VIP Pakket en het Pro pakket een echte aanrader voor de deelnemer. Deze kwaliteit zie je namelijk niet snel terug bij andere cursussen. Tijdens deelname kom je terecht in een community met mensen die net als jou serieus aan de slag willen met crypto. Hierdoor is de cursus ideaal voor mensen die op zoek zijn om te traden op de langere termijn. Stasher is namelijk geen daytrader, maar een lange termijn trader. 


Stasher Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Stasher.

Bezoek Stasher

Schrijf een review