Great Property Experience

Great Property Experience is een organisatie die zich voornamelijk bezighoudt met het organiseren van trainingen die je onder andere in staat moeten stellen om slim te kunnen investeren in vastgoed. Door de trainingen van deze organisatie te volgen zul je ontdekken dat investeren in vastgoed veel leuker is dan je zou denken. Heb biedt je de mogelijkheid om financiële vrijheid te omarmen.

Als je op de startpagina van de site bent kun je in het menu op het tabje ‘trainingen’ klikken. Je krijgt dan de verschillende trainingen die geboden worden in het ‘drop down’ menu te zien waarop je kunt klikken. In deze blog gaan wij nader in op de trainingen die verzorgd worden en hoe contact opgenomen kan worden met organisatie.

Hoe te investeren in Spaans vastgoed

Een van de trainingen die verzorgd worden door Great Property Experience is onder andere hoe je het best kunt investeren in Spaans vastgoed. Over het algemeen besluiten steeds meer Nederlanders te investeren in Spaans vastgoed. Dit vanwege de hoge rendementen die geboden worden.

Onze landgenoten kiezen ervoor om een tweede (vakantie)huis in Spanje te kopen en in de meeste gevallen te verhuren aan bijvoorbeeld toeristen. Je komt tijdens deze training onder andere te weten hoe de Spaanse vastgoedmarkt in elkaar zit, welke kansen en bedreigingen er zijn als je besluit te investeren in Spaans vastgoed en uiteraard welke fouten er over het algemeen worden gemaakt. Door de training van deze organisatie kun je het maken van fouten voorkomen en daarmede heel wat lesgeld besparen.

Kom meer te weten tijdens de vastgoed conventie

De vastgoed conventie is een ervaring op zich en meer dan alleen een training. Het gaat in deze om een live training die drie dagen duurt. Tijdens de training ontwikkel of verbeter je je vaardigheden om een succesvolle belegger te worden in vastgoed. Gedurende die drie dagen leer je van 17 ervaren en succesvolle vastgoedinvesteerders welke strategieën je het best kunt volgen om zelf een succesvolle investeerder te worden in vastgoed.

Je wordt in die drie dagen ook in de gelegenheid gesteld om te kunnen netwerken. Op die manier kun je ook van anderen te weten komen hoe het investeren in vastgoed bij hun loopt. Naast netwerken leer je tijdens de driedaagse training ook met welke vastgoedstrategie je direct aan de slag kunt, welke fouten je het best kunt voorkomen en hoe je essentiële berekeningen kunt maken voor jouw vastgoed successen.

Je leert ook meer over alternatieve vastgoedbeleggingen, hoe je maatschappelijke kansen kunt ontplooien en hoe je het best kunt omgaan met banken en persoonlijke financiers om vermogen aan te trekken.

Masters of Property online

De Master of Property Online training duurt zes weken en stelt je in staat om vertrouwen op te bouwen dat je nodig hebt om aan je vrijheid te bouwen. Het gaat in deze om een online training, dus je kunt het van waar dan ook gerust volgen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, desktop of andersoortige mobiele apparaat met internet. Ook deze training biedt je de mogelijkheid om te netwerken want je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde (beginnende) investeerders in vastgoed. Je krijgt verder een compleet en uniek pakket met veel extra’s en handige tools.

Binnen zes weken kom je met deze training te weten hoe mensen zichzelf opwerken naar een financieel vrije leven doordat ze het besluit hebben genomen om te investeren in vastgoed. Je krijgt namelijk 12 modules aangeboden die je de basisprincipes van vastgoed bijbrengen. Je krijgt verder een jaar toegang tot het Masters forum en kan daarmede je eigen netwerk opbouwen en veel meer.

Hoe kun je jezelf het best presenteren als vastgoedinvesteerder?

Er worden ook trainingen geboden door deze organisatie die je als vastgoedinvesteerder in staat moeten stellen om je op een goede wijze te presenteren naar anderen toe. Met een goed voorbereide presentatie aan de juiste groep van personen kun je behoorlijk wat investeringen ophalen voor je onderneming, de beste deals afsluiten, of je persoonlijke boodschap delen om de wereld te inspireren.

Presenteren kan een van de gaafste ervaringen zijn en voldoening geven. Maar als je de kritische kennis en vaardigheden mist, kan het staan op een podium of het geven van een presentatie een hele strijd zijn. Het is één van de oorzaken dat vele mensen weinig succes hebben met presenteren en daardoor ook weinig (financiële) resultaten behalen.

In ieder geval zul je na deze training in staat zijn om anderen met je persoonlijke verhalen te inspireren. Hiermee kun je op gegeven moment ook meer vermogen uit de markt halen en geld verdienen met je persoonlijke presentaties. Je bouwt hierdoor ook makkelijker een netwerk van gelijkgestemden om je heen en kunt hierna maximaal resultaat behalen uit jouw eigen en andermans netwerk.

Na deze training moet je dus in staat zijn om als vastgoedinvesteerder niet alleen de beste deals te sluiten bij het kopen van vastgoed, maar ook bij het verhuren daarvan. Verder moet je ook in staat zijn om potentiële kopers te overtuigen waarom ze moeten investeren in vastgoed welke je bezit of waarom ze je vastgoed moeten overkopen.

Contactgegevens  

Mocht je een vraag hebben over de organisatie of een training die geboden wordt, dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservicemedewerkers van Great Property Experience.

Allereerst zou je kunnen bellen naar het telefoonnummer +31 85 747 1000 of je kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Op de website is er ook een contactformulier dat je kunt invullen en versturen. Dit formulier kun je benaderen door in het menu op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘overige’ en dan vervolgens op het tabje ‘contact’.

In het online formulier verwerk je je naam, emailadres, onderwerp en bericht. Alvorens je ertoe overgaat om een vraag te stellen aan de klantenservice is het goed om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Meestal komt de vraag en het antwoord daarop terug op de lijst waardoor het niet nodig is om te bellen of emailen naar de klantenservice. 


Great Property Experience Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Great Property Experience.

Bezoek Great Property Experience

Schrijf een review