Joshua Kaats Dropship Academy

Is het altijd je droom geweest om ondernemer te worden, maar is het je tot nu toe niet gelukt. Weet je niet hoe je hiermee van start moet gaan of ben je van mening dat je nog niet in voldoende mate beschikt over de desbetreffende skills? Dan moet je bij Dropship Academy wezen. Deze organisatie kan je enerzijds helpen om je online onderneming te starten en anderzijds om daarmede meer vrijheid in je leven te creëren.

Dropship Academy is opgericht door Joshua Kaats en bestaat uit een intuïtieve online leeromgeving. Er zijn een aantal enthousiaste personen die deelnemen aan de verschillende trainingen die geboden worden en als je eenmaal lid bent van Dropship Academy, dan zul je merken dat er maandelijks nieuwe informatie wordt geplaatst op de website met betrekking tot de opstart van je eigen onderneming.

Door nieuwe content te plaatsen probeert de organisatie je up to date te houden van de laatste marketing strategieën op de markt. De online community zelf bestaat uit een aantal enthousiaste gelijkgestemde personen die bereid zijn je bij te staan met al je vragen die je mocht hebben met betrekking tot de organisatie en de opstart van je eigen dropship onderneming. 

De oprichter

Joshua Kaats is de oprichter van Dropship Academy en biedt al sedert 2017 trainingen en ondersteuning aan ondernemers met het opzetten van succesvolle dropshipping ondernemingen. Joshua is zelf een digital nomad en internetondernemer. Hij starte deze organisatie nadat hij de vrijheid ervaarde die het dropshipmodel hem bracht. Hij wilde deze kennis delen met anderen en kwam op het idee om trainingen te bieden aan personen die net als hem ook ondernemingen willen starten volgens het dropshipmodel.

Joshua wordt in de praktijk gezien als een van de meest succesvolle online ondernemers en dé autoriteit op het gebied van dropshipping in Nederland. Hij wist namelijk binnen 1.5 jaar een onderneming op te zetten die miljoenen waard is. Hij is zelf eigenaar van een aantal webshops en biedt via deze academy de mogelijkheid aan startende ondernemers om hun eigen online business op te zetten of verder inhoud te geven. Sinds hij actief is als trainer heeft hij meer als 3500 personen geholpen met het opzetten van hun online business en daarmede het creëeren van een online inkomen.

Dropship Academy 4.0

Dropship Academy 4.0 wordt gekwalificeerd als een van de meest succesvolle en resultaatgerichte cursussen van Nederland en België. Tijdens deze cursus kom je onder andere te weten hoe je een succesvolle en winstgevende Dropshipping Business kunt starten anno 2022.

Het gaat in deze om een complete en resultaatgerichte videocursus waarbij dropshipping van A-Z uiteengezet wordt. Daarnaast worden de succesverhalen van de ondernemers die je voor zijn geweest ook onder de loep genomen. Met meer dan 3500 tevreden studenten kun je gevoegelijk aannemen dat deze training betrouwbaar en resultaatgericht is.  

Start een onderneming die je maandelijks minimaal €10.000 oplevert

De trainingen van Dropship Academy bieden je in ieder geval de mogelijkheid om een succesvolle online onderneming te starten die je uiteindelijk minimaal €10.000 moet opleveren per maand. Tijdens deze exclusieve training kom je onder andere te weten hoe je een webshop kunt inrichten zonder een specifieke technische achtergrond te hoeven bezitten. Je komt ook te weten hoe je een webshop kunt starten zonder veel geld uit te hoeven geven aan dure web developers.

Naast het opzetten van je webshop krijg je ook tips en tops mee met betrekking tot het kiezen van de juiste producten zonder veel geld te hoeven investeren in een voorraad en die je toch €10.000 per maand kan opleveren.

Joshua deelt tijdens de training zijn eigen ervaring met de cursisten. Hij brengt de cursisten ook technieken bij die ze kunnen toepassen om bijvoorbeeld zonder veel inspanning en soms zelfs op automatische piloot klanten binnen te halen voor de producten die ze aanbieden via hun webshop.

Een belangrijke punt van bespreking tijdens de training is het gebruik van sociale media. De cursisten leren onder andere hoe ze Facebook kunnen omtoveren in een geldmachine. De skills die je nodig hebt om altijd geld te verdienen brengt hij je dus bij. Je hoeft je daarbij niet te beperken tot het bieden van producten in Nederland alleen, maar dat kan eigenlijk wereldwijd. Je hebt daarvoor alleen een laptop en goed werkende internetverbinding nodig. Sites als Ali Express, die meestal gebruikt worden voor een business volgens het dropship model, heb je niet nodig. Tijdens de cursus leert men hoe men deze sites kan omzeilen.

Gratis trainingen 

Op de site kun je je ook opgeven voor een aantal gratis trainingen. Ook daar staat het starten van een online onderneming centraal. De missie van deze organisatie is vooral mensen technieken bijbrengen hoe ze een online onderneming kunnen starten en daarmede vrijheid in hun leven kunnen creëren.

Op eenvoudige wijze aanmelden voor een training

Wil je ook een eigen onderneming starten op basis van het dropship model en de training van deze organisatie, dan kun je je via de startpagina van de site gratis aanmelden voor de cursus. Hiervoor kun je op de home page van de site klikken op het tabje ‘gratis aanmelden’ of ‘claim jouw plek’. Na op dit tabje geklikt te hebben zul je merken dat er een online aanmeldformulier tevoorschijn komt waarin je de datum en het tijdstip van de eerstvolgende cursus terug kunt zien. In dit formulier kun je dan je naam, e-mailadres en contactgegevens invullen en dan vervolgens klikken op het tabje ‘registreer nu’. Na hierop geklikt te hebben worden je gegevens naar de organisator van de cursus gestuurd en wordt je via e-mail verder op de hoogte gehouden van de eerstvolgende cursus.

Wat wordt bedoeld met dropshipping?

De Dropship Academy leert personen onder andere hoe ze een online onderneming kunnen starten volgens het dropship model. Interessant om daarbij te weten is wat eigenlijk wordt bedoeld met dropshipping. Dat kun je zien als een model waarbij je als ondernemer producten aan de man brengt via een webshop en waarbij de gekochte artikelen direct vanuit de leverancier verstuurt worden naar de klant. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het hebben van een ruimte voor je voorraad en je maakt geen extra kosten om voorraad in te kopen en op te slaan. Dit model biedt je ook de mogelijkheid om internationaal te opereren.

Voor wie is Dropshipping?

Om een onderneming te starten volgens het dropship model heb je slechts een laptop en internetverbinding nodig. Dropshipping is vooral bedoeld voor personen die geen of in beperkte mate kapitaal bezitten en een eigen onderneming willen starten op het internet. Je hoeft daarvoor zelf geen werkervaring of technische kennis te hebben om een onderneming te starten volgens dit model.

Wat heeft Dropship Academy mij te bieden?

Tijdens de cursus van de Dropship Academy komen een aantal onderdelen aan bod die je moeten helpen een succesvolle dropship onderneming te starten. Er wordt bijvoorbeeld aandacht geschonken aan het hebben van de juiste mindset en de focus te leggen op het ‘groter plaatje’. Deze twee zaken moeten je in staat stellen om doelen te stellen voor je onderneming.

Er word took aandacht besteed aan de te verkopen producten. Je zult bijvoorbeeld al in een vroeg stadium voor jezelf moeten nagaan wat je in principe aan de man wil brengen. Je dient dus eigenlijk voor jezelf na te gaan binnen welke niche je producten op de markt wil brengen. Je komt tijdens de cursus meer te weten over de verschillende niches en je krijgt meer informatie over het importeren van producten naar je webshop. Een belangrijk aspect daarbij is het vinden van de juiste domeinnaam en in welke landen je je onderneming het best kunt starten.

Je zult merken dat er tijdens de cursus ook aandacht wordt besteed aan marketing. Je krijgt bijvoorbeeld een cursus in de basisbeginselen van online marketing en op welke wijze je mensen kunt stimuleren om producten bij je af te nemen. Je leert dus ook omgaan met het gedrag van consumenten en hoe je hen een onweerstaanbaar aanbod kunt bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van copy writing.

Je leert tijdens de cursus niet alleen wat wordt verstaan onder dropshipping, maar ook hoe je je webshop kunt starten en welke webshopsysteem je het best kunt hanteren. Je kunt bijvoorbeeld collecties aanmaken voor je producten. Denk maar aan de standaardpagina’s voor een webshop.

Er wordt ook aandacht besteed aan de wijze waarop je je webshop kunt inrichten en hoe je klanten kunt overtuigen om producten bij je af te nemen. Je komt tijdens de cursus ook te weten hoe je je systemen het best kunt automatiseren. Zo krijg je bijvoorbeeld een stappenplan om een zakelijk e-mailadres aan te maken, je checkout van je webshop in te stellen en om bijvoorbeeld de shipping mogelijkheden aan te maken.

Als je pas begint met je onderneming en nog niet zoveel klanten hebt, dan kun je alles zelf doen. Naarmate er steeds meer klanten komen, zal je niet alles meer zelf kunnen doen en moet je toch overwegen om processen van je webshop zoveel als mogelijk te automatiseren.

Dropship Academy staat ook stil bij het gebruik van sociale media kanalen. Je krijgt onder andere informatie hoe je sociale media kunt gebruiken om klanten te krijgen op je webshop en hoe je ze kunt overtuigen producten bij je te kopen. Je kunt in dit geval onder andere denken aan Facebook advertenties.

Gratis 40 minuten strategiegesprekken

Ben je pas gestart met je webshop of ben je al een tijdje actief op het internet en heb je behoefte aan een gesprek die je kunt helpen om je strategie bij te stellen en daarmede je organisatie succesvoller te maken? Dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om 40 minuten lang een gratis strategiegesprek te hebben met Joshua Kaats van Dropship Academy. Tijdens dit gesprek wordt in kaart gebracht hoe je er als ondernemer nu voor staat en uiteraard hoe Dropship Academy je kunt helpen om je gestelde doelen te behalen. Aan de hand van het gesprek kan ook in kaart worden gebracht of je organisatie in aanmerking komt voor het exclusieve begeleiding en coachingstraject van Dropship Academy.

Als je behoefte hebt aan het gratis 40 minuten strategiegesprek is het wel van belang dat je de vragenlijsten invult. De organisatie neemt alleen contact met je op als je serieus bent en alle vragenlijsten hebt ingevuld. Indien dat niet het geval is, dan wordt het gesprek geannuleerd. Het is van eminent belang dat je alle vragenlijsten zo uitgebreid als mogelijk invult.

Op de website is er ook een kalender te zien met de dagen waarop er reeds gesprekken zijn ingepland. Op basis hiervan kun je voor jezelf nagaan welke dagen nog openstaan en kun je je eigen gesprek inplannen.

Video’s, podcast en cursus

Op de website van Dropship Academy ben je niet alleen terecht voor het volgens van een cursus, maar je kunt ook voorafopgenomen video’s bekijken of een podcast beluisteren. De video’s hebben bijvoorbeeld betrekking op de te ondernemen stappen voor het opzetten van een dropship. Als je een podcast wil beluisteren, dan zul je informative krijgen over het hebben van een juiste mindset, ondernemerschap en dropshipping zelf.  Als je op het tabje cursus klikt op de startpagina van de site, dan kies je er eigenlijk voor om toegang te krijgen tot de online leeromgeving van de academy waar je onder andere kunt leren hoe geld te verdienen via het dropship model.

Contactgegevens

Wil je meer te weten komen over de trainingen die verzorgd worden door Dropship Academy of heb je een opmerking die je wilt delen met de organisatie? Neem dan gerust contact op met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt overigens ook informative over Dropship Academy terug zien op Facebook, Youtube eb Instagram.


Joshua Kaats Dropship Academy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Joshua Kaats Dropship Academy.

Bezoek Joshua Kaats Dropship Academy

Schrijf een review