Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren ondernemer

Binnen de ondernemerswereld is Mitchel van Duuren een veelbesproken naam. Hij heeft namelijk een groot aantal succesvolle bedrijven op zijn naam staan. Mitchel is inmiddels al meer dan 12 jaar actief als ondernemer. Hij heeft een aantal goedlopende websites gehad die hij inmiddels van de hand heeft gedaan. Mitchel van Duuren heeft een aantal goede financiĆ«le klappers gemaakt met het verkopen van zijn bedrijven. Een aantal van deze succesvolle verkopen zijn: 

  • Foodie - Dit bedrijf heeft hij in 2019 verkocht voor ruim 3.5 miljoen euro
  • Elkehaptelt.nl - Dit bedrijf heeft hij in 2019 verkocht voor ruim 2.5 miljoen euro
  • Eiwitpoeder.nl - Dit bedrijf heeft hij in 2014 verkocht voor ruim 5 miljoen euro

Met deze succesvolle bedrijven en verkopen is het natuurlijk niet zo gek dat hij een bekende is in de ondernemerswereld. Doordat zijn producten van goede kwaliteit zijn, heeft hij ook een goede reputatie opgebouwd in de zakelijke wereld. Sings enige tijd is hij fulltime bezig met NFT's. Al snel kwam Mitchel erachter dat er eigenlijk helemaal geen NFT-cursussen beschikbaar zijn. Hij heeft toen besloten om zelf een cursus te ontwikkelen onder de naam NFT secrets. Het doel van deze cursus is om mensen successen aan te reiken door het kopen en verkopen van NFT's. 

De cursus NFT Secrets 

Mitchel van Duuren biedt zoals eerder al vermeld  een speciale cursus aan om mensen te helpen om successen te behalen door middel van NFT's. Tijdens de NFT-cursus krijg jij stap voor stap een beeld van hoe jij NFT's kunt kopen en verkopen. Doordat Mitchel zelf al een ruime tijd gespecialiseerd in het in- en verkopen van NFT's kan hij zijn cursisten goed begeleiden naar successen. Tijdens de cursus krijg jij een duidelijk inzicht in de strategieĆ«n die hij zelf gebruikt om succesvol NFT's te flippen. 

Tijdens de cursus leer je hoe jij de trends kunt herkennen en hoe jij risico's zo goed mogelijk kan minimaliseren. Hierdoor zul je al snel merken dat je snelle winsten kunt maken. Dit leer je allemaal door middel van praktijkvoorbeelden en de resultaten die hij laat zien van zijn eigen aangekochte en verkochte NFT's. 

De cursus staat voornamelijk in het teken van het kopen en verkopen van NFT's waarbij jij gaat leren hoe jij NFT's kunt vinden die enorm in waarde kunnen stijgen. 

Om deze inzichten te krijgen word je begeleid tijdens een cursus die verdeeld is over 28 lessen en 5 modules. Deze lessen kun jij op je eigen tijd volgen en dus ook op je eigen tempo. Daarnaast krijg je ook toegang tot een exclusieve NFT Secret Discord Community waar jij gemakkelijk vragen kunt stellen. Daarnaast kun je in deze Discord ook contact leggen met gelijkgestemde. Mitchel van Duuren deelt hier zelf ook geregeld zijn succesvolle flips, net zoals de andere cursisten die actief zijn in de Discord. 

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus van Mitchel van Duuren is geschikt voor iedereen die graag zijn eerste stappen wilt zetten in het kopen en verkopen van NFT's en hier dus ook zijn geld mee wilt verdienen. Doordat de markt nog erg nieuw is, is het extra leuk dat je toegang krijgt tot de Discord. Hierdoor kom je in contact met gelijkgemstemde die net als jou net beginnen met het kopen en verkopen van de Non-Fungible Tokens. 

De cursus NFT Secrets is opgezet op een gemakkelijke manier waardoor het voor zowel beginners als voor de ervaren trader erg geschikt is. In de community worden daarnaast ook dagelijks resultaten gedeeld van andere leden die ook past  net zijn begonnen. 

Wanneer je ervoor kiest om de cursus te kopen, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je wat geld achter de hand hebt om NFT's te kunnen kopen. Wanneer je nog geen geld achter de hand hebt is het beter om eerst wat geld op te sparen voor je begint aan de cursus. 

 

NFT Secrets Live 

Een nieuwe en vooral interessante module die is toegevoegd aan de cursus is het NFT Secrets Live gedeelte. Tijdens deze Live module geven Joel Pasanea en Mitchel van Duuren je een inzicht in: 

  • Het ontdekken van NFT Sets die binnen een korte tijd duizenden euro's waard kunnen worden. 
  • De zin en de onzin van de Metaverse en NFT's. Je krijgt hierbij een duidelijk inzicht om te zien waar jij de focus wel en niet moet leggen. 
  • Je krijgt tools aangereikt zodat jij ervoor kunt zorgen dat je niet in scams trapt die je onnodig erg veel geld gaan kosten.
 

Mitchel van Duuren Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Mitchel van Duuren.

Bezoek Mitchel van Duuren

Schrijf een review