Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman

Wanneer je tegen struikelblokken aanloopt in je bedrijf of je privéleven kan een persoonlijke coach je helpen het juiste spoor weer te vinden. Een van de bekendste personal coaches van Nederland is Wouter Kleinsman. Iedereen die bereid is zichzelf diep in de ogen te kijken en zijn leven als dat moet radicaal om te gooien kan bij Kleinsman terecht. Maar je kunt ook beginnen met zijn bestseller boek Zo word je een gamechanger te lezen.

Personal coaching met no-nonsense benadering

Wanneer je jezelf door Wouter Kleinsman wilt laten coachen moet je volgens hem geen watje zijn. Waar andere coaches hun cliënten vaak met fluwelen handschoenen aanpakken hanteert hij juist een stevige no-nonsense aanpak. Zijn route naar succes gaat niet per definitie gepaard met een positieve instelling waardoor wat jij wenst wel op je pad zal komen. Hij opteert liever voor eerlijk en oprecht denken naar de ideale oplossing voor elke situatie.

Wie is Wouter Kleinsman?

Wouter Kleinsman is een van de meest succesvolle personal coaches van Nederland. Hij begeleidde inmiddels al enkele honderden mensen in hun zoektocht naar een beter en gelukkiger leven. Daar heeft hij een succesvol bestaan als freelancer voor opgegeven, waarbij hij toen gemiddeld tussen de 25.000 en 30.000 euro mee verdiende (Dat was per maand, niet per jaar.)

 

Wouter geeft zichzelf op zijn website al behoorlijk bloot. Hij legt precies uit waarom hij zijn goed betaalde werk opgaf om iets heel anders te gaan doen: de beste personal coach worden die er ooit is geweest. In zijn eigen woorden: dat enorme zelfvertrouwen wordt nogal eens uitgelegd als arrogantie. Toch is deze no-nonsense instelling de basis voor zijn succes en wat hij ook op zijn cliënten probeert over te dragen.

Schrijver van Zo word je een gamechanger

Naast het coachen van cliënten is Wouter Kleinsman ook schrijver. Hij schreef het boek Zo word je een gamechanger waarin hij met no-nonsense coachingstechnieken de lezer de weg wijst naar een productiever, succesvoller en gelukkiger leven. Dit boek is op het moment van schrijven van deze review al aan de vierde druk toe.

 

In het 272 pagina’s tellende boek krijg je tal van life hacks en andere tips die je naar eigen inzicht toe kunt passen. Dat zijn echter meer dan alleen losse flarden, want overkoepelend speelt altijd mee hoe je jouw doelen vindt en die met ongekend zelfvertrouwen na kunt streven. Niet voor niets is het ‘geen boek voor watjes’.

Boek (en/of luisterboek) bestellen

Wanneer je op deze laagdrempelige manier kennis wilt nemen van de filosofie van Wouter Kleinsman kun je het boek kopen voor 45 euro. Het is beschikbaar op Bol.com, maar is ook direct op zijn eigen website te bestellen. Het gaat hierbij om een luxe hardcover editie die persoonlijk gesigneerd wordt door Wouter. Je kunt ook kiezen voor een pakket met een aanvullende (hardcover) gamechanger journal waar je dagelijkse activiteiten kunt inplannen. Er is ook een luisterboek beschikbaar van het boek.

Persoonlijke coaching

Alhoewel zijn boek heel leuk en leerzaam kan zijn voor een brede doelgroep is Wouter Kleinsman in de eerste plaats personal coach. Dat doet hij op een no-nonsense manier waarbij hij niet zozeer hard maar wel heel eerlijk en rechtdoorzee is. Hij volgt daarbij geen vaste blauwdruk maar past het traject helemaal aan op elke individuele cliënt. Op die manier schrikt hij er niet voor terug om iemands leven radicaal te veranderen.

Kosten persoonlijke coaching

De investering die een persoonlijk coachingstraject met zich mee brengt begint bij 9.000 euro. Hoe langer en intensiever de coaching is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Het is dus geen wonder dat de meeste testimonials op de website zijn geschreven door eigenaren, oprichters en CEO’s van middelgrote en grote ondernemingen.

Gratis oriëntatiegesprek

Een eerste oriëntatiegesprek is gratis en duurt gemiddeld twee tot drie uur. Zo’n kennismakingsgesprek is een prettige manier om te ontdekken of je een klik met elkaar hebt, voor je een lang en relatief duur traject in gaat. In het eerste gesprek worden jouw wensen en behoeften uitgebreid besproken. Discretie en vertrouwelijkheid worden door Wouter altijd gegarandeerd.

Opleiding tot personal coach volgen

Heb jij inmiddels jouw roeping al gevonden en ben je van plan om net zo’n topcoach te worden als Wouter Kleinsman zelf? Dan zou je zeggen dat hij wellicht niet op jouw concurrentie zit te wachten. Het tegendeel is waar, want Wouter is zelfs bereid zijn vaardigheden en kennis in te zetten om jou te helpen. Je door Wouter tot topcoach laten ontwikkelen begint met een prijs van 15.000 euro die echter ook verder op kan lopen.

Ervaringen en testimonials

Op de website staan een aantal testimonials van mensen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van coaching door Wouter Kleinsman. Er is bij de meest recente testimonials telkens zowel een geschreven als een referentie op video geplaatst. Je kunt de persoon in kwestie dan dus zelf horen vertellen waarom het coachingstraject voor hem of haar zo leerzaam was.

Conclusie

Wouter Kleinsman is geen goedkope coach die je in een sessie van enkele honderden euro’s laat zien hoe je succesvol wordt. Bij hem ben je al snel duizenden euro’s kwijt aan een volledig coachingstraject. Daarom kan zo’n traject weliswaar heel nuttig zijn, maar is het niet voor iedereen geschikt.

 

Wat de meeste mensen wel al snel kunnen doen is het boek van Wouter Kleinsman kopen. Op een makkelijk verteerbare manier neem je dan kennis van zijn levensfilosofie. Daarnaast profiteer je van heel veel grote en kleine routines waarmee ook jij jezelf een duw in de goede richting kunt geven. De hardcover is fraai vormgegeven maar ook het luisterboek is ideaal. Zeker wanneer je weinig tijd hebt en jouw pad naar persoonlijke groei met sporten of een andere activiteit wilt combineren.


Wouter Kleinsman Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Wouter Kleinsman.

Bezoek Wouter Kleinsman

Schrijf een review