Rowan Nijboer

Rowan Nijboer beleggen

Heb je wel interesse in beleggen maar weet je niet zo goed weet welke aandelen interessant zijn? Dan kun je altijd terecht bij de succesvolle Nederlandse belegger Rowan Nijboer.   Rowan Nijboer richt zich als serieuze belegger op een goed rendement op de lange termijn. Onderdeel van zijn aandelenselectie is een zeer gedegen onderzoek dat vaak meer dan 100 uur per bedrijf in beslag neemt.   Door lid te worden van de website kun jij zelf van Rowan leren hoe je deze analyses kunt doen. Nog interessanter is dat je direct kunt profiteren van het onderzoek dat hij zelf uitvoert. En als klap op de vuurpijl kun je tijdens je gehele lidmaatschap live meekijken in zijn eigen aandelenportefeuille.

Wie is Rowan Nijboer?

Rowan Nijboer is een belegger die een langetermijnstrategie hanteert bij al zijn investeringen. Daarmee heeft hij in het afgelopen decennium een gemiddeld rendement van 17,5% per jaar behaald. Dat klinkt misschien niet direct spectaculair, maar met een startkapitaal van € 10.000,- heb je met dat rendement na 10 jaar bijna € 50.000,- tot je beschikking.   Maar Rowan Nijboer doet meer dan beleggen alleen. Hij deelt zijn kennis en ervaring ook met andere beleggers die bereid zijn veel tijd en energie in hun aandelenportefeuille te investeren. Dat doet hij door het aanbieden van een handig e-book, videotrainingen en een lidmaatschap waarbij je zelfs volledige toegang krijgt tot zijn persoonlijke aandelenportefeuille.

Jaarlijks lidmaatschap

Vind je handelen in aandelen nu al heel leuk en weet je er ook al aardig wat van af? Dan kun je leren om betere posities in te nemen door lid te worden van de beleggingsgroep van Rowan Nijboer. Je krijgt daarmee een schat aan informatie tot je beschikking. Niet alleen over beleggen in het algemeen, maar ook diepgaande analyses van veel bedrijven.   Het lidmaatschap kost € 297 ,- per jaar. Welke voordelen zijn er allemaal aan dit lidmaatschap verbonden?

1. Analyses van interessante bedrijven

Rowan Nijboer onderzoekt een bedrijf tot wel 100 uur om te analyseren of aandelen kopen een goede strategie zou zijn. Je kunt meeliften op dat uitgebreide onderzoek door een lidmaatschap te nemen. Je ontvangt dan regelmatig het onderzoeksrapport en natuurlijk het eindoordeel. Zo weet je zelf op een heel makkelijke manier of een bepaald aandeel inderdaad interessant zou kunnen zijn.

2. Live webinars met Rowan

Er worden regelmatig live webinars gehouden waar ook standaard een Q&A sessie met Rowan is opgenomen. Je kunt dan dus live je vragen aan hem stellen en die direct beantwoord krijgen. Normaal gesproken worden de webinars eenmaal per maand gegeven. De exacte datum en tijd wordt ruim vooraf op de website gepubliceerd.

3. Online masterclasses bijwonen

Ongeveer drie tot vier keer per jaar wordt er een online masterclass over aankoopstrategie georganiseerd. Dit is telkens enkele weken nadat Rowan een nieuw aandeel heeft aangekocht. Zo ontdek je zijn redenen voor de aankoop. Normaal gesproken kost de masterclass € 27,- maar als je lid wordt ontvang je deze masterclasses er gratis bij.

4. Maandelijkse updates via e-mail

Elke maand stuurt Rowan je een e-mail waarin hij dieper ingaat op zijn actuele posities op de aandelenmarkt. In deze uitgebreide verhandelingen zit veel waardevolle informatie waar je zelf ook een betere handelaar van kunt worden.

5. Toegang tot de volledige portefeuille van Rowan Nijboer

Als laatste bespreken we een van de voornaamste voordelen van het lidmaatschap: je krijgt namelijk ook toegang tot de volledige beleggingsportefeuille van Rowan zelf. Zo zie je precies op welk moment hij welke aandelen koopt en/of verkoopt. Je kunt dus live meekijken met een van de meest succesvolle langetermijninvesteerders van Nederland.   Het is natuurlijk niet aan te raden om elke aan- en verkoop rechtstreeks te kopiëren. Je kunt de strategie van Rowan echter wel van heel nabij zien en die als blauwdruk gebruiken voor je eigen handelen. Gekoppeld met alle overige analyses en informatie kun je verantwoordelijke en dus lucratieve posities innemen op de aandelenmarkt.

Trainingen en cursussen

Naast het doorlopende lidmaatschap kun je ook kiezen voor enkele losse (video)trainingen. Daarvan is zelfs eentje helemaal gratis.

1. Beginnen met beleggen (gratis videotraining)

Beginnen met beleggen is een gratis videotraining in 21 delen die voorheen maar liefst € 97,- kostte. Hierin leer je de basisprincipes van het selecteren van interessante aandelen om in te gaan beleggen. Omdat dit geheel gratis is vinden wij dat een prima manier om te ontdekken of de stijl en het niveau van Rowan je inderdaad aanspreken. Wanneer deze beginnerscursus goed bevalt weet je dat ook de rest van zijn materiaal of het lidmaatschap waarschijnlijk voor jou een goede investering zouden zijn.

2. Financiën en waarderen

In deze videocursus leer je hoe je zelf een onderneming kunt beoordelen op diens financiële situatie. Alle gegevens die daarvoor nodig zijn kun je openbaar inzien, maar je moet ze dan natuurlijk wel goed kunnen lezen en interpreteren. Rowan leert je dat in deze cursus. Aan bod komen aspecten zoals de winst- en verliesrekening, liquide middelen, lopende schulden en de drie waarderingsmethodes die je daar op los kunt laten.

Boek: Aandelen selecteren als een pro

Op de website van Rowan Nijboer kun je ook zijn boek “Aandelen selecteren als een pro” aanschaffen. Daarin vertelt hij tot in detail hoe hij zelf al 11 jaar de markt verslaat.   In eenvoudige termen omschrijft Roan de aandelenmarkt en doet hij zijn eigen bewezen systeem om succesvol te worden uit de doeken. Zo laat hij zien hoe je aandelen waardeert, hoe je emoties daarbij zoveel mogelijk uit kunt sluiten en hoe iedereen op die manier miljonair kan worden.   Het boek is als een e-book verkrijgbaar voor € 12,95. Voor een fysiek exemplaar betaal je € 22,- op de website van Managementboek. Dat is natuurlijk een koopje als dat ervoor kunt zorgen dat jij net als Rowan 17,5% rendement kunt gaan behalen op je beleggingen.

Conclusie

Rowan Nijboer biedt een aantal interessante diensten en producten aan voor beleggers van verschillende niveaus. Dit alles heeft een heel schappelijke prijs, helemaal doordat je er ook zelf mee in staat bent je rendement aanzienlijk te verhogen. De enige voorwaarde is dat je niet snel rijk wilt worden, want er ligt een langetermijnvisie aan deze beleggingsstrategie ten grondslag. Als dat op jouw lijf geschreven is kun je hier prima terecht.


Rowan Nijboer Reviews

Bezoek Rowan Nijboer

Schrijf een review