Michael Pilarczyk

Ben je op zoek naar een cursus die je leert hoe je het beste van je leven kunt maken, hoe je successen kunt bereiken en daarmede ook meer geld kunt verdienen en uiteindelijke financiele vrijheid zal hebben? Dan moet je de trainingen en online seminars van Michael Pilarczyk bijwonen. Hij wordt ook wel 'mister mindset' genoemd.  

Michael Pilarczyk is in het dagelijks leven ondernemer en persoonlijke begeleider. Hij is de motor achter het think programma, die in deze blog nader belicht wordt. Pilarczyk heeft al dertig jaren ervaring als ondernemer en heeft op basis hiervan boeken geschreven en lesprogramma’s ontwikkelt die ondernemers op weg moeten helpen om successen te boeken. Het gaat in deze vooral om financieel, zakelijk en persoonlijk succes. Daarnaast geeft hij ook een aantal seminars waarin hij ingaat op het leven en hoe je er het beste van kunt maken. 

Pilarczyk begon eerst als radio dj bij radio 538. Hij heeft door de jaren heen meerdere bedrijven opgericht, ondernemingen gekocht en weer doorverkocht. Hij behoorde op gegeven moment tot een van de meest succesvolle ondernemers onder 40 jaar. Samen met Cindy Pilarczyk-Koeman richtte hij op gegeven moment de Mastermind Academy en de Mediation moments app.

Het think programma

Pilarczyk is de motor achter het think programma. Het gaat in deze om een online seminar waarbij hij stil staat bij de principes achter ‘think and grow rich’, zoals beschreven in zijn boek. Dit seminar is vooral bestemd voor personen die te weten willen komen wat ze al dan niet moeten doen om rijk en succesvol te worden. Hij leert je tijdens dit seminar wat je kunt doen om jouw mooiste leven ook inderdaad te kunnen leven. Je hoeft daarvoor zelf geen miljonair te zijn. Belangrijk is dat jejezelf moet opwerken naar een niveau dat je voldoende inkomsten hebt om een comfortabel leven te kunnen leiden. Hij gaat tijdens dit seminar onder andere in op de denkwijze van personen die rijk en succesvol zijn geworden. Je komt dus te weten welke principes ze in acht hebben genomen om successen te kunnen bereiken.

Doelgroep

Dit seminar is in feite bestemd voor een ieder, die meer geld wil verdienen en ondernemers die hun bedrijf verder willen laten groeien. Dat geldt ook voor personen die op zoek zijn naar meer financiele vrijheid. Je krijgt tijdens de sessie een nadere toelichting van de verschillende visies die er zijn op economische vooruitzichten. Dit krijg je ook mee van ervaringsdeskundigen, die ook aan het woord komen tijdens het seminar. 

Gastsprekers

Tijdens het online seminar zijn er ook gastsprekers, ervaringsdeskundigen die je bijvoorbeeld inzage geven in de huidige financiele situatie. Een van deze gastsprekers is Willem Middelkoop die ingaat op de actuele situatie in de financiele wereld. Middelkoop is een ervaren expert en belegger op het gebied van goud en zilver en grondstoffen. Hij is oprichter en grootaandeelhouder van het Commodity Discovery Fund. Hij is zelf ook nog auteur van zeven goed verkochte boeken waarin de economie en daarmee financiele markten nader toegelicht worden. Deze boeken zijn ook nog in acht talen te verkrijgen.

Wat leer je tijdens het online seminar?

Allereerst kom je te weten welke strategie je kunt volgen om rijk te worden en successen te boeken. Er is namelijk een strategie die je kunt volgen om steeds weer successen te boeken en daarmede voldoende inkomsten te genereren. Een van de eerste zaken die je bijvoorbeeld in acht moet nemen is jezelf rijk denken. Het lijkt mooi, maar voor de meeste personen ook ongeloofwaardig. Het wordt geloofwaardiger als je de principes daarachter begrijpt. Het principe is dat alles ontstaat vanuit het denken, het hebben van een bepaalde gedachte. Deze is grenzeloos en biedt je de mogelijkheid om dat werkelijkheid te maken.

Inhoud programma

Het think programma is nieuw en is vooral gebasseerd op de kennis en wetenschap die terug te lezen is in de boeken Think and Grow Rich, The Science of Getting Rich, Your First 100 Million, The Richest Man of Babylon  en Master Your Mindset. 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens het seminar zijn onder andere ‘de high performance mindset’, leiderschap en realisatie van het visuele. Pilarczyk relateert de kennis en wetenschap zoals beschreven in de boeken aan praktijk situaties waarbij hij veel gebruik maakt van zijn eigen persoonlijke ervaring. 

Meditatie app

Pilarczyk is ook de moter achter een unieke meditatie app. Deze maakt het mogelijk om wat rust te hebben in je hoofd. Dagelijks maken meer als 200.000 mensen gebruik van deze app om met een ontspannen gevoel de dag te beginnen of gedurende de dag heen tot rust te komen. Alle geleide meditaties zijn ingesproken door Pilarczyk zelf.  Samen met een gepassioneerd team van designers, programmeurs en componisten is de Meditation Moments App ontwikkeld. De app is voor iPhone gebruikers makkelijk te downloaden via de App store en voor Android gebruikers via Google Play.

De app bevat meer als 100 meditaties en muziek en meer als 50 uur ‘deep healing music’. Je krijgt verder toegang tot vier luisterboeken van Pilarczyk. Het gaat om de boeken met als titel ‘je bent zoals je denkt’, dansen in de hemel, think and grow rich en master your mindset. De kosten voor deze app zijn slechts € 49,99 per jaar.

Podcast

Pilarczyk heeft ook een eigen podcast genaamd ‘leef je mooiste leven’. Hierin gaat hij in op vragen die betrekking hebben op de naam van de podcast, hij vertelt inspirerende verhalen en er komen ook interessante gasten aan het woord. Zij gaan allen in op onderwerppen als persoonlijek ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, levenskunts, innerlijke rust, mindfulness en succes. De podcast is onder andere te beluisteren op iTunes, Spotify en Youtube.

Hoe kan ik de organisatie contacten?

Heb je een vraag voor Pilarczyk of wil je meer te weten komen over een van de tools op de website die je de mogelijkheid moet bieden om rijk en succesvoller te worden? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site door een e-mail te sturen naar [email protected]. Voor vragen over de mediation moments app kun je een e-mail sturen naar [email protected]. In alle gevallen doen de klantenservice medewerkers er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en je een reactie daarop te doen toekomen.

Om tijd te besparen kun je voor het sturen van een bericht eerst de lijst met meestgestelde vragen doornemen. Meestal zie je je vraag met het antwoord daarop terug op deze lijst.


Michael Pilarczyk Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Michael Pilarczyk.

Bezoek Michael Pilarczyk

Schrijf een review