Thijs Verlangen

Thijs Verlangen (Verlangen Finance) 

Thijs Verlangen is een gedreven, jonge ondernemer met een duidelijke missie. Om zijn missie te voltooien heeft Thijs Verlangen jaren geleden het bedrijf Verlangen Finance opgezet. Inmiddels is Thijs erg succesvol en is hij al elf jaar druk aan het investeren. Door de jaren heeft Thijs al in ruim 6000 bedrijven geïnvesteerd. Daarnaast heeft Verlanden geïnvesteerd in ESG-, crypto, grondstoffen en vastgoed. Het vastgoed heeft hem alleen al een marktwaarde van 1,2 miljoen euro opgeleverd. 

Niet alleen in de bussiness is Thijs Verlangen erg succesvol. Thijs Verlangen heeft namelijk ook een Master of Science (MSc) graad behaald aan de  Nyenrode Business Universiteit. Op deze plek heeft hij dan ook zijn liefde voor de wetenschap ontwikkelt. Daarnaast heeft hij uit een eerdere opleiding zijn ingenieur graad behaald. Met deze laatstgenoemde opleiding is zijn liefde voor data gevormd. Een combinatie van deze twee voorliefdes heeft ervoor gezorgd dat zijn interesse voor investeren is ontstaan. Uiteraard gingen niet alle investeren direct van een leien dakje. Juist door de fouten heeft hij een goede investeringservaring opgedaan. Daarnaast heeft hij ook veel financiële boeken gelezen. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij inmiddels een erg succesvolle investeerder is. Zelf vindt hij het nu tijd worden om zijn kennis te delen met andere. 

Waarom wil Thijs Verlangen zijn kennis delen? 

Thijs vind het belangrijk om zijn kennis te delen. Een reden hiervan is dat hij in zijn directe omgeving heeft ervaren dat mensen hun pensioenleeftijd niet gehaald hebben, net haalde of hem versleten haalde. Thijs zijn moeder is namelijk helaas al op 56-jarige leeftijd overleden. De opa van Thijs overleed op zijn 68ste, net na zijn pensioen. De vader van Thijs leeft gelukkig nog wel, maar heeft op zijn 60ste al twee nieuwe schouders, een vastgezette enkel en versleten knieën. Zijn pensioen zal dus niet zo genieten worden als het eigenlijk hoort te zijn. 

Door deze tragedies heeft Thijs geleerd dat het belangrijk is om in het hier-en-nu te leven. Wanneer je financiële problemen hebt, dan zul je nooit echt genieten. Daarom vindt Thijs het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft tot financiële rust. Je kunt namelijk pas emotionele rust hebben, als je ook financiële rust hebt. Als je er financieel goed bij zit, dan heb je ook een grotere kans dat je rond je 50e levensjaar kan stoppen met werken. 

Het is natuurlijk een fijn idee als je weet je er op tijd mee kan stoppen. Zeker nu we zien dat de pensioenleeftijd blijft oplopen en de pensioenuitkeringen later worden. De overheid trekt zich namelijk steeds meer terug en de bevolking moet steeds meer zelf regelen. Thijs Verlangen gunt daarom iedereen een zorgeloos leven met een daarbij horend zorgeloos pensioen. 

De reden van Thijs Verlangen is nu dus goed naar voren gekomen. Thijs Verlangen helpt de deelnemers om hun financiële leven in kaart te brengen. Na het in kaart brengen van je financiële situatie. Hierna wordt er met een zo klein mogelijke inleg ervoor gezorgd dat je een pensioen kan opbouwen waarvan je gedroomd hebt. Het uiteindelijke resultaat is dus dat je zowel in het heden, maar ook in de toekomst kan genieten van een financiële vrijheid. 

Project kennis van Thijs Verlangen

Voorheen stond Thijs Verlangen vooral bekend om zijn één op één trajecten. Inmiddels bestaat de wachtlijst uit meer dan 1250+ wachtenden. Jezelf inschrijven op de lijst heeft dus weinig zin gezien dit jaren zou duren. Toch wilt Thijs Verlangen toch de geïnteresseerde daarom tegemoetkomen. Met deze reden heeft Thijs Verlangen de masterserie project Kennis ontworpen. Tijdens deze masterserie geeft Thijs al zijn kennis weg wat betreft implementatie. Op deze manier kun je als deelnemer ervoor zorgen dat je geen rendement en belastinggeld laat liggen. 

Tijdens project Kennis leer je om levenslang je belastingdruk te verlagen, om vroegtijdig in staat te zijn om je pensioen te regelen en om een groot vermogen op te bouwen. Na de aanschaf van de masterclass ontvang je direct een inlog waarmee je kan inloggen in de online leeromgeving. Deze leeromgeving staat vol met kennis en geeft je toegang om vragen te stellen in de community vol met gelijkgestemde. 

Project Kennis is eigenlijk een eenmalige investering die je levenslang toegang geeft tot de masterclasses van Thijs Verlangen. Na aankoop zit je niet vast aan een abonnement, maar krijg je direct de inhoud van de algehele masterclass. Eigenlijk heb je vrijwel niets te verliezen. Het aankoopbedrag van de masterclass kun je namelijk gemakkelijk terugverdienen met de belastingtips die je krijgt tijdens de masterclasses. Een aantal voorbeelden hier van: 

  • Werking & Tips Nederlands belastingstelsel boxen 1, 2 en 3
  • Beleggen & Pensioen Beleggen
  • Vermogensplanning
  • Schenken & Erven
  • Vastgoed & Hypotheken

Een levenslange zekerheid 

Thijs Verlangen laat niets aan het toeval over. Bij aanmelding van de masterclass wordt je vermogensplan berekend in de allernieuwste vermogensplanning software. Je vermogensplan wordt gemodelleerd en gesimuleerd voor je algehele toekomst. Het bijkomend voordeel hiervan is dat je direct weer een financieel overzicht hebt. 

Wanneer je kiest voor de masterclass van Thijs Verlangen, dan word je direct een onderdeel van de zogenoemde Verlangen Finance Member Club. Tijdens dit gehele proces is het de bedoeling dat je kunt werken aan je financiële vrijheid. Tijdens je reis naar de financiële vrijheid kunnen je omstandigheden natuurlijk ook wijzigen. Denk hierbij aan een andere kijk op je eigen persoonlijke doelen, het veranderen van je inkomen, een erfenis, het verkopen van je bedrijf of een verandering in de wetgeving en belastingen. 

Tijdens deelname aan de masterclasses zal je genieten van een directe impact op je eigen financiële vrijheid. De impact zal namelijk tijdens je deelname direct doorgerekend en opgenomen in je eigen vermogensplan. Wanneer je deelneemt aan project Toekomst, dan ben je in de mogelijkheid om ook in contact te komen met Thijs Verlangen en andere deelnemers. Hierdoor kun je zelf je financiële progressie bijwerken en eventueel bijsturen als het nodig is. 

High- end software 

De meeste mensen denken dat investeren en zekerheid niet samengaan. Toch is niets minder waar. Je kunt wel zeker investeren en zekerheid hebben. Wanneer je namelijk een vermogen van een ton, vijf ton of een miljoen hebt, dan heb je inmiddels een grote zekerheid opgebouwd. Het klinkt misschien als een ver van je bed show, maar deze mijlpalen zijn door de software technisch doorberekend. De software van Thijs Verlangen hangt in dit geval namelijk een leeftijd vast aan jouw mijlpalen. Het voordeel hiervan is dat het investeren daardoor in je software is verwerkt. 

De software van Thijs Verlangen zit vol met historische rendementen en historische inflaties. Deze rendementen en historische inflaties gaan helemaal terug tot het jaar 1928. Dit betekent ook direct dat je ook de negatieve periodes van de Grote Depressie (1929) en de Tweede Wereldoorlog (1939) terugvind in de software. De software gaat hierdoor maar liefst 94 historische jaren terug in de tijd. Daarnaast gaan deze 94 historische tijden ook willekeurig door elkaar. Hierdoor zijn er maar liefst 2000 mogelijkheden. De zekerheid die je hierdoor ontvangt, is maar liefst gegarandeerd 95%. 

Wanneer ben je financieel vrij? 

Wanneer je beslist om deel te nemen aan de masterclass van Thijs Verlangen, dan wil je natuurlijk ook weten wanneer je financieel vrij bent. De gemiddelde Nederlander werkt door tot de huidige pensioenleeftijd. De pensioenleeftijd wordt natuurlijk bepaald door de overheid en blijft helaas steeds oplopen. Wanneer je jouw pensioenleeftijd bereikt hebt, dan ontvang je uiteindelijk een magere AOW. Deze AOW is in de meeste gevallen niet voldoende om van rond te komen. 

Wanneer jij deelneemt aan de masterclasses van Thijs Verlangen, dan gaat dit voor jou helemaal veranderen. Doordat je financiële zekerheid creëert, kun je daarom zelf bepalen wanneer het  genoeg is geweest. Nu vraag je jezelf misschien af: 'wanneer ben ik dan financieel vrij?'. Dat is eigenlijk heel erg gemakkelijk. Je bent namelijk financieel vrij op het moment dat je kunt leven van de inkomsten uit je eigen vermogen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een magere AOW, maar kun je zelf beslissen wat je maandelijkse inkomsten gaan worden. 

Een voorbeeld hiervan is het volgende: stel je voor dat je een ondernemer bent die 4000 euro per maand verdiend. Dan wil je dit bedrag natuurlijk het liefste de rest van je leven behouden. Wanneer je jouw vermogen op een goede manier investeert, dan kun je ervoor zorgen dat een deel van de betreffende 4000 euro zal groeien. Hierdoor kun je na bijvoorbeeld dertig jaar genieten van financiële vrijheid. 

Een masterclass van Thijs Verlangen is dus ideaal als je op zoek bent naar financiële vrijheid. De grote wachtlijst op de één op één sessies van Thijs Verlangen geeft eigenlijk al direct het enorme succes aan. Ben je op zoek naar financiële vrijheid, bekijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van Thijs Verlangen van Verlangen Finance. 


Thijs Verlangen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Thijs Verlangen.

Bezoek Thijs Verlangen

Schrijf een review