Vasco Rouw (The Millionaires Club)

VASCO ROUW informatie en reviews

Een steeds bekender persoon in de Nederlandse business wereld is natuurlijk Vasco Rouw.  Hij is niet alleen een investeerder en een belegger, maar ook een enorm goede zakenman. Samen met de bekende rapper en social media ster Sofiane Boussaadia, beter bekend als boef, heeft Vasco een goedlopende club opgezet. Met deze twee succesvolle mannen als duo, kom je al direct terecht in een team vol met winnaars. The Millionaires Club is een platform wat je de juiste mindset gaat leren, waardoor jij alles gaat leren over het creëren van financiële vrijheid. Daarnaast word je ook meteen bekend gemaakt met crypto, beleggen en vastgoed. 

The Millionaires club

Het platform van The Millionaires club is een erg uitgebreid platform, waarin je alles leert om financieel onafhankelijk te worden. Wanneer je financieel onafhankelijk wilt worden, dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste kennis te hebben. Met de juiste kennis en goede ideeën, ben je al een heel eind op de goede weg. Tijdens deelname aan The Millionaires club worden beide punten flink in de spotlights gezet. Tijdens deelname aan de club kun je namelijk deelnemen aan allerlei cursussen, die jouw kennis weten te vergroten. Daarnaast word je helemaal klaargestoomd om jouw mindset op een positieve manier te veranderen. Door je mindset te veranderen. Ga jij nog veel meer goede ideeën produceren. Bij deelname kun je gebruikmaken van:

 • Toegang tot cursussen waar je echt van leert
  Bij deelname aan The Millionaires club van Vasco Rouw en Boef, krijg je toegang tot cursussen die begeleid worden door bewezen experts. Deze experts leren jou letterlijk van alles. Zo leer je alles van beleggingen, tot aan het ontwikkelen van de juiste mindset die een wereldkampioen ook heeft. Alles wat tussen deze twee aspecten past dat kun je leren! Op het platform worden er continu nieuwe cursussen toegevoegd, zodat jij altijd nieuwe dingen kunt blijven leren. 
 • Ongekende community
  Wanneer je financieel onafhankelijk wil worden, dan kan een goed netwerk je daarbij enorm helpen. The Millionaires club beschikt over meer dan duizend leden, waarmee jij in besloten groepen in contact kunt komen. Deel samen jullie successen, investeringstips, beleggingen of motiveer elkaar. Op een gezellige manier wordt er met elkaar contact gehouden, zodat je samen ook winst met elkaar. 
 • Meerdere events per jaar
  Wanneer je lid wordt van The Millionaires club, dan krijg je toegang tot meerdere events op jaarbasis. Tijdens deze events zullen experts en andere leden samenkomen om van elkaar te leren. Door middel van netwerkmomenten en workshops op epische plekken wordt een onvergetelijke, maar vooral leerzame dag gegarandeerd. 
 • Het beste dashboard
  Wanneer je deelneemt aan The Millionaires club, dan krijg je toegang tot een persoonlijk eigen dashboard. Dit dashboard geeft je de mogelijkheid om je maandelijks vermogen te tracken of om cursussen van experts te volgen. Alles wat daaromheen nog gebeurt, is allemaal terug te vinden in het dashboard. Op deze manier is het je nog een stuk gemakkelijker gemaakt om je doelen te bereiken. 

De oprichters van The Millionaires club

Zit je weleens op Instagram te scrollen en kijk je dan vooral naar mooie auto's? Dan is de kans erg aanwezig dat je Vasco Rouw al eens voorbij hebt zien komen. Op zijn Instagrampagina krijg je namelijk direct een indruk van zijn knalgele Lamborghini. Deze supercar is hem natuurlijk niet komen aanwaaien, hier heeft hij veel moeite in gestoken. Op zijn 15e stopte Vasco Rouw met school en begon met ondernemen. Hij deed dit door een bedrijf op te zetten waarbij hij zelf games begon te ontwikkelen. Enkele jaren geleden heeft Vasco Rouw besloten om zijn gaming bedrijf te verkopen en om zich volledig te richten op vastgoed en beleggen in crypto. Hierdoor heeft hij erg veel kennis van zaken over het creëren van financiële zekerheid. 

De tweede eigenaar van The Millionaires club is rapper Boef. Vrijwel iedereen in Nederland heeft van hem gehoord, door zijn muziek. Doordat hij erg snel populair werd, heeft hij flink wat geld weten te verdienen door de jaren. In plaats van gaan feesten, besloot Boef om zijn geld slim te investeren. Hij is zijn geld gaan beleggen, waardoor zijn geld voor hem ging werken.  Boef is zich gaan verdiepen in verschillende soorten beleggingsmogelijkheden. Na enige tijd kwamen Boef en Vasco Rouw met elkaar in contact. Beide kwamen er al snel achter dat ze een goede aanvulling aan elkaar konden geven. Vooral de verschillende manieren hoe ze financiële vrijheid hebben behaald, was een mooie manier om elkaar aan te vullen. 

Voor wie is The Millionaires club geschikt?

Wil jij graag veel geld verdienen en ben jij bereid om daar ook hard voor te werken? Ben je bereid om levensveranderende keuzes te maken? Dan is deelname aan The Millionaires club zeker wat voor jou. Tijdens deelname aan The Millionaires club is het belangrijk dat jij bloed, zweet en tranen wilt geven. Wil jij slapend rijk worden? Dat gaat je niet lukken! Bij het platform draait het enkel om serieuze zaken! The Millionaires club is daarom ook echt enkel geschikt voor mensen die bereid zijn om in zichzelf te investeren en hard te werken. Wanneer je hiertoe bereid bent, dan is het platform zeker je investering waard. 


Vasco Rouw (The Millionaires Club) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vasco Rouw (The Millionaires Club).

Bezoek Vasco Rouw (The Millionaires Club)

Schrijf een review