René Cooiman

René Cooiman

25 november 2022

René Cooiman

Wanneer we het hebben over een oud-marinier die zichzelf heeft omgetoverd tot succesvol ondernemer, dan hebben we het natuurlijk over René Cooiman. Hij is namelijk de eigenaar van het succesvolle bedrijf Ultimate Mastermind en is daarnaast ook succesvol investeerder. 

Het bedrijf van René Cooiman staat momenteel op de eerste plek op het gebied van trainingen over ondernemen, investeren en persoonlijke ontwikkeling. René weet namelijk als geen ander hoe je succes kunt opbouwen met een eigen onderneming. Hij heeft namelijk in drie jaar tijd een miljoenenbedrijf opgezet. Daarnaast is hij succesvol met investeringen in vastgoed en aandelen. 

René Cooiman vindt het belangrijk om zijn kennis te delen met andere personen. Hij wil namelijk dat andere personen ook een succesvolle onderneming kunnen opstarten en hiermee hun levensstandaard kunnen verhogen. Om andere te helpen succesvol te worden, heeft René Ultimate Mastermind ontwikkeld. Inmiddels heeft het programma al ruim 2500 mensen geholpen om een online en passief inkomen te creëren. 

 

Het bedrijf van René Cooiman

René Cooiman heeft een succesvolle onderneming rondom ondernemerstrainingen, persoonlijke ontwikkelingen en investeringen. Het bedrijf staat in het teken van financiële vrijheid creëren door middel van een passief inkomen. Tijdens de opleiding word jij klaargestoomd om uit "het systeem" te komen en hierdoor je levenskwaliteit enorm te verhogen. Je leert tijdens de opleiding alles over investeren, ondernemen en hoe je kunt groeien op persoonlijk vlak. Dit leer je allemaal onder persoonlijke begeleiding van René Cooiman en andere succesvolle mentoren. 

De opleiding van René Cooiman is momenteel de nummer één opleiding in Nederland en België binnen zijn branche. Het leukste van de opleiding is dat je ermee kunt stoppen wanneer je zelf wil. Maak je er te weinig gebruik van of past de opleiding toch niet bij jou, dan heb je de mogelijkheid om te stoppen wanneer jij wilt. Hierdoor ben je geen duizenden euro's kwijt voor een opleiding die niet bij je past, waardoor het voor iedereen mogelijk is om te bekijken of de opleiding bij zijn wensen past. 

De voordelen van Ultimate Mastermind

Ultimate Mastermind neemt enorm veel voordelen met zich mee, het is natuurlijk ook niet voor niets de nummer één in zijn branche. Wanneer je deelneemt aan Ultimate Mastermind, dan kun je dagelijks in contact komen met duizenden andere actieve cursisten. Tijdens het programma wordt er namelijk veel waarde gehecht aan persoonlijke verbintenissen met elkaar. Hierdoor kun je op een gemakkelijke manier in contact hebben met de andere leden, met René en andere specialisten. Het team wat werkt bij Ultimate Mastermind is voor de gebruikers ook zeer goed bereikbaar. Het team reageert namelijk gegarandeerd binnen 24 uur op vragen van de leden: Daarnaast kun je ook gebruiken maken van de volgende voordelen:

 • Als deelnemer krijg je korting op live events
 • Als deelnemer krijg je toegang tot alle online events
 • Als deelnemer kun je dagelijks in contact komen met gelijkgestemde
 • Als deelnemer ben je ervan verzekerd dat je binnen 24 uur antwoord krijgt op je vragen
 • Als deelnemer ben je altijd up-to-date van het allerlaatste nieuws

Tijdens het programma staat observeren, leren en groeien centraal. Door middel van 24/7 online coaching word je helemaal klaargestoomd voor jouw succes. Deze online coaching wordt geleid door een team van succesvolle mentoren. Tijdens deze sessies leer jij alles wat je moet weten over je groei richting succes. Daarnaast zijn deze sessies ideaal zodat jij al je vragen kunt stellen. Heb je even geen tijd of zin? Geen enkel probleem! Je kunt namelijk alle opnames op een later moment terug bekijken. Tijdens het programma kun je deelnemen aan: 

 • 52 Groepscoaching sessies per jaar
 • Live Q&A sessies
 • 24/7 online coaching met mentoren

Een ander voordeel is dat je de trainingen kunt bekijken op je eigen tempo. In de online leeromgeving van Ultimate Mastermind kun jij deelnemen aan een groot aantal cursussen. Deze cursussen staan allen in het teken van ondernemen, investeren en persoonlijke ontwikkeling. In de leeromgeving heb je toegang tot: 

 • Meer dan 200 online video's
 • Een jaarlijks aanbod in nieuwe online trainingen
 • Twaalf online cursussen die allen in het teken staan van een bepaalde specialisatie

René Cooiman zijn vastgoed in Spanje

Bij René Cooiman kun je als deelnemer ook deelnemen aan een case studie over vastgoed in Spanje. Zelf beschikt hij namelijk ook over vastgoed in zijn Spanje en dit was voor hem een echte droom die uitkwam. 

In zijn jongere jaren heeft René Cooiman drie jaar van zijn jeugd in Spanje gewoond. Hij woonde hier van zijn 9e tot 12e levensjaar. Doordat zijn ouders gingen scheiden moest hij noodgedwongen weer in Nederland gaan wonen. 

Spanje is nooit uit het hart van René Cooiman gegaan en steeds als hij Spanje bezoekt, dan voelt het weer als thuiskomen voor hem. Dit was voor hem reden genoeg om zich te verdiepen in de Spaanse vastgoedmarkt. Inmiddels heeft hij alle knowhow over hoe je het beste kunt investeren in de Spaanse vastgoedmarkt. Het is daarmee natuurlijk ook helemaal niet zo gek dat hij een geweldige deal heeft gemaakt op de Spaanse markt. 

Wanneer je een woning koopt in Spanje, dan is dit natuurlijk een uitstekende investering. Je kunt zelf meerdere keren per jaar op vakantie in je eigen huis, zonder dure accommodatiekosten te betalen. Daarnaast is vastgoed in Spanje ook ideaal om te verhuren als vakantiewoning. De verhuring van je vakantiewoning zorgt hiervoor voor een passief inkomen waar je vrijwel niets voor hoeft te doen. 

 

Het persoonlijke leven van René Cooiman

Wanneer we kijken naar de meest gegoogelde vragen over René Cooiman, dan zien we al snel dat de meest gestelde vraag is: 'Wat is het vermogen van Rene Cooiman?'. Deze vraag is erg lastig te beantwoorden omdat het lastig om inzicht te krijgen in zijn investeringen en aandelen. Het is wel bekend dat René Cooiman een selfmade miljonair is en dat hij zijn schaapjes goed op het droge heeft. Over het persoonlijke leven van René Cooiman is helaas niet veel bekend. De jonge miljonair richt zich namelijk in zijn video's vooral op het aanbieden van succes in plaats van zijn eigen persoonlijkheid. De leeftijd van René Cooiman is daarom ook niet terug te vinden op het internet. 

Bezoek Ultimate mastermind (Rene Cooiman)

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden